Przeglądarka, z której korzystasz jest przestarzała.

Starsze przeglądarki internetowe takie jak Internet Explorer 6, 7 i 8 posiadają udokumentowane luki bezpieczeństwa, ograniczoną funkcjonalność oraz nie są zgodne z najnowszymi standardami.

Prosimy o zainstalowanie nowszej przeglądarki, która pozwoli Ci skorzystać z pełni możliwości oferowanych przez nasz portal, jak również znacznie ułatwi Ci przeglądanie internetu w przyszłości :)

Pobierz nowszą przeglądarkę:

Użytkownik
A gdzie artykuł o niepełnosprawnych, których postępowe matki nie zdążył zabić przed narodzeniem? - Najprościej mówiąc czuję się jakbym była ja i inni niepełnosprawni jakimś śmieciem, wypadkiem przy pracy w budowaniu idealnego społeczeństwa bez żadnych dysfunkcji. Czuję jakbyśmy nie byli ludźmi w oczach tych osób tylko jakimś bezpłciowym bezimiennym podmiotem o którego losie można zadecydować jednym krótkim zdaniem „chcę aborcję”. Jak czyjaś rzecz, zabawka a nie człowiek. Najbardziej boli gdy poparcie dla aborcji słyszy się od osób które osobiście znają osoby niepełnosprawne i widzą że na co dzień sobie radzą. Nie rozumiem w czym ja jestem gorsza Karolina? No w czym?…” — napisała Karolinie Jurkowskiej z Fundacji Pro Prawo do Życia Zosia Obarska, jedna z niepełnosprawnych kobiet. Jej świadectwo zostało opublikowane na portalu stronazycia.pl. Takich osób protestujący nie dostrzegają. Takich osób nie dostrzega też Dziennik Wschodni, publikując po kilka artykułów dziennie o prawie kobiet do decydowania o czyimś życiu. A gdzie prawa niepełnosprawnych, którzy chcą się urodzić? Oczywiście nie ma też słowa o tym co z leczeniem ludzi, których zarażą ci demonstrujący? Czy te protestujące kobiety przygotowały dla zarażonych przez protesty jakąś pomoc?
Odpowiedz
Obrońcy demokracji wzięli się za obalanie rządu, żałosna banda hipokrytów.
Odpowiedz
***s://***polityka.pl/tygodnikpolityka/kraj/1977176,1,duda-zlozyl-wlasny-projekt-ws-aborcji-dotyczy-wad-letalnych.read
Odpowiedz
Dokturek pisze jak niepełnosprawny umysłowo. Zdaje się nie rozumieć prostych rzeczy. Jeśli się wadliwy płód usunie przed narodzeniem, to nie ma żadnej sprawy "niepełnosprawnych". Zarodek/płód - to nie żaden "człowiek" ani "dziecko".
Odpowiedz
Przez te "manifestacje" nie będę mógł odwiedzić groby bliskich.
Odpowiedz
Dokturek pisze jak niepełnosprawny umysłowo. Zdaje się nie rozumieć prostych rzeczy.  Jeśli się wadliwy płód usunie przed narodzeniem, to nie ma żadnej sprawy "niepełnosprawnych". Zarodek/płód - to nie żaden "człowiek" ani "dziecko".
Tak właśnie myślano i robiono w III Rzeszy za Hitlera.  Idąc takim tokiem myślenia zabijano wszystkich niepelnosprawnych, nie tylko tych przed urodzeniem. To, że ktoś twierdzi, że płód to nie człowiek wcale nie znaczy, że płód to nie człowiek.
Odpowiedz
A gdzie artykuł o niepełnosprawnych, których postępowe matki nie zdążył zabić przed narodzeniem? - Najprościej mówiąc czuję się jakbym była ja i inni niepełnosprawni jakimś śmieciem, wypadkiem przy pracy w budowaniu idealnego społeczeństwa bez żadnych dysfunkcji. Czuję jakbyśmy nie byli ludźmi w oczach tych osób tylko jakimś bezpłciowym bezimiennym podmiotem o którego losie można zadecydować jednym krótkim zdaniem „chcę aborcję”. Jak czyjaś rzecz, zabawka a nie człowiek. Najbardziej boli gdy poparcie dla aborcji słyszy się od osób które osobiście znają osoby niepełnosprawne i widzą że na co dzień sobie radzą. Nie rozumiem w czym ja jestem gorsza Karolina? No w czym?…” — napisała Karolinie Jurkowskiej z Fundacji Pro Prawo do Życia Zosia Obarska, jedna z niepełnosprawnych kobiet. Jej świadectwo zostało opublikowane na portalu stronazycia.pl. Takich osób protestujący nie dostrzegają. Takich osób nie dostrzega też Dziennik Wschodni, publikując po kilka artykułów dziennie o prawie kobiet do decydowania o czyimś życiu. A gdzie prawa niepełnosprawnych, którzy chcą się urodzić? Oczywiście nie ma też słowa o  tym co z leczeniem ludzi, których zarażą ci demonstrujący? Czy te protestujące kobiety przygotowały dla zarażonych przez protesty jakąś pomoc?
 Ej, ale im nikt nie kazał rodzić. Miały wybór. Poza tym, protestujący nie chcą decydować o ich życiu. Chcą, aby każda kobieta miała możliwość decydować według własnego sumienia. Ja wiem że pisopatolom ciężko to zrozumieć, ale przecież według ich bajki, bóg dał ludziom WOLNĄ wolę. Czy pisdziochy chcą się bawić teraz w bogów i odbierać wolną wolę?
Odpowiedz
Dokturek pisze jak niepełnosprawny umysłowo. Zdaje się nie rozumieć prostych rzeczy.  Jeśli się wadliwy płód usunie przed narodzeniem, to nie ma żadnej sprawy "niepełnosprawnych". Zarodek/płód - to nie żaden "człowiek" ani "dziecko".
Tak właśnie myślano i robiono w III Rzeszy za Hitlera.  Idąc takim tokiem myślenia zabijano wszystkich niepelnosprawnych, nie tylko tych przed urodzeniem. To, że ktoś twierdzi, że płód to nie człowiek wcale nie znaczy, że płód to nie człowiek.
 Skoro płód jest człowiekiem, dzieckiem, należy od dnia poczęcia płacić matce 500+ !!
Odpowiedz
To dlaczego te miłośniczki uciech cielesnych, które są na tyle głupie, że nie potrafią zapanować nad instynktami (zoologia), a nie mają rozumu, żeby się zabezpieczyć, nie wykastrują się i nie wymuszą tego na facecie? Przecież to proste, tanie i nikomu nie szkodzące rozwiązanie!
Odpowiedz
To dlaczego te miłośniczki uciech cielesnych, które są na tyle głupie, że nie potrafią zapanować nad instynktami (zoologia), a nie mają rozumu, żeby się zabezpieczyć, nie wykastrują się i nie wymuszą tego na facecie? Przecież to proste, tanie i nikomu nie szkodzące rozwiązanie!
 Czemu twoja matka się nie wykastrowała za młodu?
Odpowiedz
 Bo moja wiedziała, że z seksu może być dziecko i zrobiła to świadomie. A twoja? Nie zahamowała nad popędem i "wymsnąłeś się" jako niechciane dziecko? Szczerze współczuję.
Odpowiedz
Bo moja wiedziała, że z seksu może być dziecko i zrobiła to świadomie. A twoja? Nie zahamowała nad popędem i "wymsnąłeś się" jako niechciane dziecko? Szczerze współczuję.
 Cóż, moja jest na tyle świadoma, żeby nie próbować wpływać na decyzje obcych ludzi, ani nie robić za czyjeś sumienie. Tego samego nauczyła mnie. Twoja albo nie chciała, albo jesteś zbyt tępy żeby przyswoić sobie wiedzę. XD
Odpowiedz
Cóż, moja jest na tyle świadoma, żeby nie próbować wpływać na decyzje obcych ludzi, ani nie robić za czyjeś sumienie. Tego samego nauczyła mnie. Twoja albo nie chciała, albo jesteś zbyt tępy żeby przyswoić sobie wiedzę. XD
 Ty masz jakąś wiedzę?! Magister po WUML? Umiejetność klecenia głupot na klawiaturze, to jeszcze nie wiedza, matołku.
Odpowiedz
" demonstruje" 1% społeczeństwa. Aborcja, aborcją. Już widać i słychać o co organizatorom chodzi. Normalna drogą brak argumentów i programu a do żłobu ciągnie.
Odpowiedz
Ty masz jakąś wiedzę?! Magister po WUML? Umiejetność klecenia głupot na klawiaturze, to jeszcze nie wiedza, matołku.
  Te kwestię już chyba jakby rozstrzygnęliśmy. Nie? Tylko ktoś, kto miał z nim do czynienia zna ten skrót. Stary komuchu. Jeśli chodzi o wypisywanie ***etów, to jesteś poza konkurencją. XD
Odpowiedz
Widzisz jełopie, gdybyś miał choć odrobinę wiedzy, to byś to znał, bo to historia naszego kraju. Historia narzucona nam przez sowieckiego okupanta dla takich jak ty: Wieczorowy Uniwersytet Marksizmu Leninizmu. Ale jak się chce udawać nowoczesnego liberała z lewackim zacięciem, to nie dziwota, że się klepie sprzeczne ze sobą teksty.
Odpowiedz
Widzisz jełopie, gdybyś miał choć odrobinę wiedzy, to byś to znał, bo to historia naszego kraju. Historia narzucona nam przez sowieckiego okupanta dla takich jak ty: Wieczorowy Uniwersytet Marksizmu Leninizmu. Ale jak się chce udawać nowoczesnego liberała z lewackim zacięciem, to nie dziwota, że się klepie sprzeczne ze sobą teksty.
 No gratuluję. Jesteś dowodem, że trudne dzieciństwo nie przeszkadza w osiągnięciu czegoś. XD
Odpowiedz

Dodaj odpowiedź:

Przerwa techniczna ... ...