Głupota sięga dna.
|
|
Ja za takie same śmieszne pieniądze pracuję 40 godzin w tygodniu a wolne mam tylko wtedy gdy wezmę urlop i jest to tylko 26 dni w roku...
|
|
wspierajcie,wspierajcie i PObory im zapłaćcie ***s://opinie.wp.pl/news-wp-rio-o-protestujacych-nauczycielach-nie-jest-dopuszczalna-wyplata-wynagrodzen-na-czas-strajku-6368554775770753a
|
|
Nauczyciel w-fu w domu wykonuje prace fizyczne. Ja też taką pracę wykonuję, zona mi każe a nie wlicza mi tego do pensum.
Jutro zaczynam strajk. Kto mnie poprze ?
|
|
Wszyscy takie same transparenty, widać że ktoś opłacił i dał matriały
|
|
Jak miło widzieć dzieci działaczy PO, n, PSl, SLD i KOD :)
|
|
mówi Jakub Karpiński, uczeń III LO - mam nadziję, że to tylko zbieżność nazwisk z posłem PO - tym od "ch.. z Polską wschodnią"
|
|
superbiz.se.pl/wiadomosci/pis-oplaca-internetowych-trolli-by-siali-propagande-aa-jLEf-SoL1-mQiX.html
|
|
"Na plac przyszedł także Eljasz"- i wszystko jasne :)
|
|
Nauczyciele za strajk i olewanie młodzieży nie powinniście dostać ani grosza.
|
|
No fajnie....dzieci nauczycieli. Nie dość że swoim strajkiem krzywdzicie niewinne obce dzieci, to jeszcze wciągacie w tą wojenkę swoje. Ale nie myślcie, że tylko Wy umiecie manipulowac. Do swojej wojny wykorzystaliście słabszych. To samo zrobił z Wami Broniarz razem ze Schetyną . Też wykorzystał słabszych czyli Was. A podobno jestescie inteligentni. Szkoda, że tego nie widzicie. Tak samo jak nie widzieliście kiedy PO zamykało szkoły i przez ostatnie 5 lat swoich rządów zamrozilo Wam pensje. Brak słów.
|
|
Wierchuszka KOD-u pod przykrywką 20 tzw uczniów - nikt na to się nie nabrać :)
|
|
Dzieci terrorystów nazywanych nauczycielami!!!
|
|
Brawo komsomolcy.
|
|
A kiedy strajk rodziców, którzy nie mają co zrobić z małymi dziećmi?
|
|
Chyba dużo powtarzali klas u tych super nauczycieli - bo większość z tej dwudziestki wyglądają tak na ok. 30lat :)
|
|
Jak ma ktoś wiedzę - proszę podawać w komentarza kto to na prawdę jest.
|
|
Ludzie popierają nauczycieli, bo wiedzą ze im też się należą godziwe wynagrodzenie ich pracy!
|
|
Dobrze że napisaliście że chodzi o nauczycieli, bo patrząc na zdjęcia powiedziałbym, że znowu jakieś LGBT.
|
|
Twarze znane z protestów proaborcyjnych i Marszu Równości.
|
Strona 1 z 5
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|