Czy tego tematu też nie ogarniasz?Daj sobie spokój z tym biednym, zagubionym dzieciakiem.....Ono już nawet tego, co samo bazgrze, nie ogarnia. Olej go, nie dowartościowuj, nie utwierdzaj w przekonaniu, że te wypociny kogokolwiek interesują. Mówił dziad do obrazu....
|
|
@ _XD_ : Ponieważ wiem co oznacza twój skrót NSŚ, wobec tego narysuję ci ptaszka 3===> , prawda, że ładny karniak? No ja myślę.Urocze. A podobno to cię nie rusza. To karniak ma być ładny? Cieszę się, że ci się podoba, choć podobno wolisz dziewczyny. Słyszałem, że wśród neonazistów to dość. Cóż, to by potwierdzało teorię, że szowinizm to tylko zasłona pod którą ukrywają się kryptogeje. Nie osądzam, bo skoro cię to uszczęśliwia.. |
|
O ile to faktycznie dzieiak. Ale jeszcze trochę i samo wyjdzie z szafy. XDCzy tego tematu też nie ogarniasz?Daj sobie spokój z tym biednym, zagubionym dzieciakiem.....Ono już nawet tego, co samo bazgrze, nie ogarnia. Olej go, nie dowartościowuj, nie utwierdzaj w przekonaniu, że te wypociny kogokolwiek interesują. Mówił dziad do obrazu.... |
|
@ _XD_ : "Urocze." - Wiedziałem, że ci się członki podobają. "A podobno to cię nie rusza." - Ani trochę. "To karniak ma być ładny? Cieszę się, że ci się podoba, choć podobno wolisz dziewczyny." - Pewnie, że wolę, ale ty mnie tak adorujesz, że czasem kuszę się na intelektualny romans, wymianę czułości z takim osobnikiem jak ty. "Słyszałem, że wśród neonazistów to dość." - odpowiadając na twoją mowę nienawiści :-* . "Cóż, to by potwierdzało teorię, że szowinizm to tylko zasłona pod którą ukrywają się kryptogeje." - może przestańmy ze sobą rozmawiać, bo wyjdzie na to, że i ty gej i ja gej, ja tylko intelektualnie pieprzę, te aktywności na literkę "a" czy "o" mnie nie interesują. "Nie osądzam, bo skoro cię to uszczęśliwia.." - Nie osądzaj, uszczęśliwia mnie, że poświęcasz mi tyle czasu, zamiast sobie odpuścić i zamknąć temat. "O ile to faktycznie dzieiak." - w każdym z nas jest trochę dziecka. "Ale jeszcze trochę i samo wyjdzie z szafy." - Ot i przybywam XDTak, tak. Brandzluj się dalej. |
|
Jesli płód płci żeńskiej nie jest kobietą to kiluletnie dziecko płci żeńskiej też nią nie jest. Może wyeksterminujcie wszystkie dzieci płci zeńskiej które mają wady wrodzone. Przeciez to będzie z pożytkiem dla samorządów żeby nie utrzymywac tych kalek nie rokujących na rozród natępnego pokolenia podatików. Poza tym to zaoszczedziło by im cierpień fizycznych i psychicznych związanych z nieudanym życiem. Idźmy dalej - ja proponuję robić łapanki na ulicach i poddawać TESTOM ZADOWOLENIA Z ŻYCIA te osoby które nie potrafią się zintegrować, są niezadowolone i nie robią nic pożytecznego. Wiele z tych osób można by poddać eutanacji ponieważ one nigdy nie beda zadowolone a przecież chcemy im oszczędzić cierpiania z tym związanego. :)wciska bezczelnie, że w łonie kobiety jest "kobieta", gdy tymczasem po poczęciu w macicy jest najpierw zarodek, a potem płód. Tu nie ma żadnego zabijania "kobiety" ... Natomiast skazywanie kobiet na obowiązkowy poród donoszonego wadliwego płodu - to grozi utratą życia, nie tylko zdrowia, czasami w sposób oczywisty |
|
PiS na to nie pójdzie. Nie wybiją przecież resztek swojego elektoratu. XDJesli płód płci żeńskiej nie jest kobietą to kiluletnie dziecko płci żeńskiej też nią nie jest. Może wyeksterminujcie wszystkie dzieci płci zeńskiej które mają wady wrodzone. Przeciez to będzie z pożytkiem dla samorządów żeby nie utrzymywac tych kalek nie rokujących na rozród natępnego pokolenia podatików. Poza tym to zaoszczedziło by im cierpień fizycznych i psychicznych związanych z nieudanym życiem. Idźmy dalej - ja proponuję robić łapanki na ulicach i poddawać TESTOM ZADOWOLENIA Z ŻYCIA te osoby które nie potrafią się zintegrować, są niezadowolone i nie robią nic pożytecznego. Wiele z tych osób można by poddać eutanacji ponieważ one nigdy nie beda zadowolone a przecież chcemy im oszczędzić cierpiania z tym związanego. :)wciska bezczelnie, że w łonie kobiety jest "kobieta", gdy tymczasem po poczęciu w macicy jest najpierw zarodek, a potem płód. Tu nie ma żadnego zabijania "kobiety" ... Natomiast skazywanie kobiet na obowiązkowy poród donoszonego wadliwego płodu - to grozi utratą życia, nie tylko zdrowia, czasami w sposób oczywisty |
|
PiS na to nie pójdzie. Nie wybiją przecież resztek swojego elektoratu. XDChyba Cię zmartwię ale mnie nie obchodzi na co pójdzie PiS. Ja popieram Korwina-Mikkego i wiem że on popiera moje poglądy. |
|
Gratuluję. Za handlem żywym towarem też jesteś jak i on?PiS na to nie pójdzie. Nie wybiją przecież resztek swojego elektoratu. XDChyba Cię zmartwię ale mnie nie obchodzi na co pójdzie PiS. Ja popieram Korwina-Mikkego i wiem że on popiera moje poglądy. |
|
Czemu tylko płci żeńskiej? Czyżbyś uważał, że chłopiec/mężczyzna nawet z niedorozwojami czy wadami wrodzonymi jest kimś lepszym niż dziewczynka/kobieta? Jesteś jeszcze bardziej zj****ym szowinistą niż felipe.Jesli płód płci żeńskiej nie jest kobietą to kiluletnie dziecko płci żeńskiej też nią nie jest. Może wyeksterminujcie wszystkie dzieci płci zeńskiej które mają wady wrodzone. Przeciez to będzie z pożytkiem dla samorządów żeby nie utrzymywac tych kalek nie rokujących na rozród natępnego pokolenia podatików. Poza tym to zaoszczedziło by im cierpień fizycznych i psychicznych związanych z nieudanym życiem. Idźmy dalej - ja proponuję robić łapanki na ulicach i poddawać TESTOM ZADOWOLENIA Z ŻYCIA te osoby które nie potrafią się zintegrować, są niezadowolone i nie robią nic pożytecznego. Wiele z tych osób można by poddać eutanacji ponieważ one nigdy nie beda zadowolone a przecież chcemy im oszczędzić cierpiania z tym związanego. :)wciska bezczelnie, że w łonie kobiety jest "kobieta", gdy tymczasem po poczęciu w macicy jest najpierw zarodek, a potem płód. Tu nie ma żadnego zabijania "kobiety" ... Natomiast skazywanie kobiet na obowiązkowy poród donoszonego wadliwego płodu - to grozi utratą życia, nie tylko zdrowia, czasami w sposób oczywisty |
Strona 3 z 3
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|