Uuu , a jaki bilbord wisi na Alei JP II ! Obrała taktyką Muchy z PO , której bilbord wisiał bardzo długo na rondzie Krwiodawców . PO tej sprawie taki bilbord będzie odczytywany w negatywnych komentarzach .
|
|
PATOLOGIA PEOWSKA
|
|
Gang Bang se pewnie urzádzili hehe
|
|
Nieważne z jakiej partii, ważne że Radna powinna dawać przykład, bo jest reprezentantem ludu w ratuszu. A lud raczej nie chce być kojarzony z nocnymi awanturami i waleniem w rurę :)
No i na jesień może nie powtórzyć swojego spektakularnego wyniku w wyborach.
|
|
A gdzie jest ta Aleja JPII ?? |
|
Widzę że pan Smaga potrafi tylko szpile wbijać obecnej partii rządzącej w Lublinie... Nic więcej.. Dziennki Wschodni schodzi na psy
|
|
Ja zwykle prawda leży po środku , sąsiad trochę nadpobudliwy a radna pewnie wpierd*l w nocy od chłopa dostała. Nie wierzę jej ani trochę. Wiadomo to PO czyli kłamstwo w geny wpisane
|
|
Skoro ta pani jest awanturnikiem, nie przyznaje się do popełnionego wykroczenia, to jak może pełnić mandat radnego miejskiego? Jaka jest jej wiarygodność? Mam nadzieję że mieszkańcy wyciągną z tego właściwe wnioski w nadchodzących wyborach.
|
|
Moja sąsiadka też po alkoholu staje się agresywna i próbuje rozstawiać wszystkich w domu po rogach, ale sąsiad chłop miłosierny, na klatkę schodową by jej w takim stanie nie wystawił. Takie nawyki ma tylko element napływowy.
|
|
Nic jej nie zrobią - Ryfka, sami wiecie jaki to atut mieć takie nazwisko. Nawet nadzwyczajna kasta się nie odważy tknąć takiego "logo".
|
|
Ot same komentarze świętojebliwych ale macie aferę. Wy to przecież tylko grzeczniutko do kościółka latacie i będziecie pouczać innych kto komu ma dawać przykład i wyciągać wnioski. Ludzie wyżyny hipokryzji to mało, jesteście żałośni do potęgi. Popatrzcie na siebie w lustro czasami i zapytajcie siebie kim ja k...a jestem ? Miejcie trochę odwagi do oceny samych siebie, tylko i aż tyle. Była awantura może było zakłócenie ciszy i dobrze i nic wam nieszczęśnicy do tego.
|
|
Wyglada na agresywna, ale dzis większość kobiet taka jest
|
|
A zastanowił się ktoś, czy biedny sąsiad mówi prawdę? Może faktycznie ma jakiś problem bo sąsiadka nie była nim np zainteresowana?
|
|
No cóż... coraz bliżej wybory to i coraz więcej takich spraw będzie. PiS jest znamy z tego że najpierw oczermia bezpodstawnie a później nie przeprosi i zostawia po sobie smród.
|
|
zakłócała spokój zapłaci i po wszystkim jak radna to co może bo ma imunitet albo inne żółte papiery winna karać niewinna przeprosić
|
|
Skoro wniosła sprzeciw, to znaczy , że miała do tego podstawy. Zostaną skonfrontowane fakty i sąd wyda wyrok. Wcześniejsze wydawanie opinii to tylko lanie wody na młyn różnic politycznych. Ale fakt... kampania już się zaczęła i trzeba niszczyć ludzi, którzy robią coś dla tego miasta bezinteresownie.
|
|
Może w mieszkanku odbywało się małe ru....ańsko....
|
|
bankowo jakiś pisior
|
|
Pani Aniu, Pani się nie boi, cała Platforma za Panią stoi !
|
|
Pani Aniu, Pani się nie boi ! Grzegorz Schetyna za Panią stoi !
|
Strona 1 z 4
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|