Nic dziwnego, u patoli z PO takie ekscesy to standard. Zrobimy z tym porządek w czasie najbliższych wyborów!
|
|
znaczy less? |
|
Przestańcie już udawać że nie wiecie o co chodzi wszyscy wiedzą od dawna o co kaman a Szewczyk niech nie udaje niewiedzacego ....sami koledzy i koleżanki kłapia na całe miasto
|
|
Dość buty tej pani Panie Prezydencie co Pan na to wszystko ?
|
|
Ta babina weszła do Rady Miasta Lublin mimo, że mieszka w Świdniku. Całe Czuby w czasie kampanii wyborczej były oblepione banerami . Na banerze Żuk, Mucha i Ta baba. Ale nie było wzmianki, że mieszka w Lublinie i PO chce mieć 1 swojaka więcej do nasiego "rzundzenia". Wina i to ogromna Komisji Wyborczej, że puszcza takie parasole. A teraz baba rozrabia a winni sąsiedzi. TyPOwe dla POkrak. Nasi koszerny a obcy trefny.
|
|
W Krasnymstawie Radni POgonili wichrzyciela co dostał się do Ich RM a nie mieszkał w Krasnymstawie. Radni PiS w Lublinie przyjmowali POrażki z ręki mieszkanki Świdnika i trwa to do chwili obecnej. POrozmawiajcie z Rajcami z Krasnegostawu jak Oni POzbyli się intruza.
|
|
Pani Anno proszę pozdejmować te bilbordy, bo ilekroć jadę i wyłaniają się na drodze obawiam się żeby nie spowodować wypadku. ONE STRASZĄ!!!!! te zdjęcia to chyba z liceum/
|
|
Jak pani radna tak krzyczy to może powinna mieć ksywkę "RYKfa"?
|
|
banery faktycznie fatalne, nic nie POmogą tej pani. Jak zobaczyłem w drodze do pracy to prawie się kawą oplułem w samochodzie. |
|
Musi byc w radzie jakaś rozrywkowa "Ryfka",troche rozrusza tę skostniałą instytucję!!!
|
|
W przedwojennej warszafce była naklejona kartka na krawieckim szyldzie :' Tutaj mieszka krawiec Krywka, sex atrakcje z naprzeciwka ". Taką kartkę nalepił krawiec na swoim szyldzie bo klientela masowo odweidzała Jego zakład zamiast przybytek.
|
|
Ryfka agresywna jak Myszka Agresorka
|
|
DOBRA RADNA !!!
|
|
POpieram PiS i już nie mogę doczekać się wyborów.
|
|
Niezła rozRyfka
|
|
Wszyscy wiedzą o co chodzi i udają ze nie wiedzą .....a co władze partii i na to ? Co koleżanki i koledzy popierają takie zachowanie ?
Jak mozna przeczytać w artykule sprawa jest mi znana ....i nic nie zrobię bo to koleżanka i 16 głos w Radzie Miasta......a wiekszośc wisi na 1 głosie.....ot co....utrata wiekszości ? A winni pewnie sąsiedzi z ulicy Fulmana? Działalność polityczna o 3 w nocy ? Dobre....
|
|
Bilbirdy na Czubach chyba się święta pomerdały ,,,,,,Na Fulmana trzeba wywiesić......żałosne ta buta....
|
|
Hallo, ich habe gerade meinen Personalausweis, Führerschein und Geburtsurkunde erhalten
von (smithproductionltd@gmail.com). Sie sind schnell und zuverlässig. In der Tat sie
sind eine gute Lösung für unser Reiseproblem Für weitere Informationen Whatsapp ..
((+ 44 745 924 7070?)). Sie sind auch gut in der Produktion und Lieferung von anderen Dokumenten wie
PASS, EHEZERTIFIKATE, GRÜNE KARTE usw. Alles, was Sie tun müssen, ist whatsapp .. + 44 745 924 7070
|
|
Pamiętajmy przy jesiennych wyborach. NIE dla PO, NIE dla pana Żuka z PO!
|
|
Popieram. i pamiętam. |
Strona 3 z 4
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|