radni pisuaru niech się wezmą za żebranine na pomnik i nie robią zamieszania tutki
|
|
Pogonić gumofilcowych krętaczy!!!!
|
|
Dwa tygodnie później Smolarz, który zasiadał wówczas na fotelu prezesa KRUS, złożył odwołanie, a ówczesny dyrektor lubelskiego oddziału ARiMR Andrzej Bieńko (również związany z PSL) zlecił przeprowadzenie ponownej kontroli. Ta nie wykazała już żadnych uchybień.
|
|
PSL- Pomagamy Swoim Ludziom
|
|
"Dwa tygodnie później Smolarz, który zasiadał wówczas na fotelu prezesa KRUS, złożył odwołanie, a ówczesny dyrektor lubelskiego oddziału ARiMR Andrzej Bieńko (również związany z PSL) zlecił przeprowadzenie ponownej kontroli. Ta nie wykazała już żadnych uchybień." .... kontrolę PSL-owca przeprowadza inny PSL-owiec. :)
|
|
Według nieoficjalnych informacji, może chodzić o kwotę kilkudziesięciu złotych. Kilkadziesiąt złotych - to po co o tym pisać
|
|
Typowa pisowska nagonka przykrywają swoje nieudacznictwo i zawłaszczanie państwa teraz to jest prawdziwy nepotyzm !!!
|
|
Mafia buraczana do delegalizacji i natychmiasowego ukarania członków za zdradę państwa.
|
|
Marek Wojciechowskie to również szef Lubelskiego ARMIR. najpierw kogoś oskarża teraz wydaje wyrok. to praktyki z czasów stalinowskich
|
|
PlS czyści wszystkie stołki czas dyktatury nadchodzi?
|
|
Populiz i Samojebka. najłatwiej kogos opluc. Panowie poczyściliści wszystkow agencjach i dokumentow nie umiecie czytać
|
|
Peeselowca nawet w komentarzach po filcakach można poznać... |
|
Kurcze się MORALNI z PiS znaleźli obsmarowac każdego potrafią tylko ...normalnie aż mnie coś trafia jak czytam co oni wyprawiają
|
|
Dajcie mu spokój, biednemu rolnikowi tylko popatrzcie na tą biedną wiejską buzię na kartoflach wychowaną. Ciężko tyra na polu jeszcze i inne prace dorywcze łapie aby tylko jakoś związać koniec z końcem a wy mu jeszcze rzucacie kłody pod nogi o bagatela parę groszy. Mając tyle na głowie mógł zapomnieć co gdzie zasiał. ZOSTAWCIE BIEDNEGO ROLNIKA W POKOJU.Amen
|
|
Panie Sosnowski a co z etyką, funkcje publiczne wiążą się z nie poszlakowaną opinią, której Smolarzowi brakuje i jeszcze coraz większy smród się za nim ciągnie. Pogrążasz pan jeszcze bardziej PSL.
|
|
Może dziki mu zniszczyły to co zadeklarował a po zmianie zasiewu zapomniał jedynie to zmienić w papirach
|
|
Marek Wojciechowski to jedyny radny który tropi przekręty ZSL. Jest bardzo uczciwy i waleczny. Nie używa wiedzy to rozgrywek wewnętrznych tylko odrazu wszytko zgłasza gdzie trzeba.
|
|
Kurcze normalne polowanie!!! Jestem rolnikiem i u mnie kontrola zamiast zboża wykryła rzepak. Po odwołaniu okazało się że jest tam fasolka a póżniej że rzepak, choć to nie wpływało na płatność to biurokracji nie mało> Pytam czy też jestem przestępcą.
|
|
całe PSL prześwietlić i jeszcze Gminne NIEMCE bo tam ma swoje rece henryk S
|
|
HAHAHA Henio krętacz jest od zawsze i szuja kategori pierwszej po tatusiu... z pozdrowieniami Wójt Krzysztof Urbaś :P
|
Strona 1 z 4
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|