![]() |
Najgorsze z możliwych drzew zasadzone bezmyślnie blisko...
|
![]() |
dlaczego "bezstronna" szczekaczka nie napisze, że to radny Żuka?
|
![]() |
Tam jest niebezpiecznie nie przez drzewa, które wcale nie rosną tak blisko drogi, a przez to, że: 1. brakuje tam chodnika, 2. droga jest masakrycznie zniszczona (pełno muld i dziur, fałdy i koleiny, itp.), 3. kierowcy jeżdżą za szybko. Z jednym się zgodzę, topole to kruche drzewa i póki co należy na bieżąco dbać o ich stan ale przy okazji ponasadzać już miedzy nimi inne młode drzewka, by w przyszłości zastąpiły wycinane sukcesywnie topole.
|
![]() |
Chciałbym podkreślić, że nie mamy dylematu drzewo czy rozwój miasta - uciął wszelkie wątpliwości prezydent Żuk.
|
![]() |
Zgadzam się, topole mogłyby rosnąć trochę dalej od asfaltu.
|
![]() |
Chciałbym podkreślić, że nie mamy dylematu drzewo czy rozwój miasta - uciął wszelkie wątpliwości prezydent Żuk.3 dodane komentarze chyba wystarczą. Pora przelogować się na inne konta i dodać coś z Monisii albo kronikidewelorozwoju. Do roboty pisowski trollu, dniówka sama się nie wyrobi. |
![]() |
Opinia o wycinkę tych drzew w rzeczy samej jest słuszna. Każdy dendrolog potwierdzi że te drzewa w wieku powyżej 40 lat z uwagi na usychanie konarów winne być dla bezpieczeństwa wycinane.
|
![]() |
Mam dosyć takich de.bili. Nie masz nic do powiedzenia to zamknij dziub. Prześcigają się w pomysłach z czapy. Po prostu trzeba nawierzchnię wyremontować. Co komu drzewa przeszkadzają?
|
![]() |
Opinia o wycinkę tych drzew w rzeczy samej jest słuszna. Każdy dendrolog potwierdzi że te drzewa w wieku powyżej 40 lat z uwagi na usychanie konarów winne być dla bezpieczeństwa wycinane.To prawda !!!! 1. ***s://mikolow.naszemiasto.pl/topole-maja-agresywny-system-korzeniowy-ktory-niszczy-ulice/ar/c8-6256259 2. ***s://metrowarszawa.gazeta.pl/metrowarszawa/7,141637,22049673,sadzili-je-masowo-nie-pomysleli-o-konsekwencjach-skutki-nawalnicy.html 3. ***s://pomorska.pl/topole-przy-drodze-stanowia-zagrozenie-drogowcy-wytna-ponad-60-drzew/ar/6412330 4. ***s://opole.wyborcza.pl/opole/7,35086,21565876,wycinka-topoli-to-chwasty-ktore-zagrazaja-kierowcom-i-uprawom.html |
![]() |
Hejka, srome_K_. Jestem tu znowu, aby zadbać, żeby don arturro nie płacił za objadanie się kebabami, ale za aktywne wspieranie dewelo-rozwoju.
|
![]() |
dlaczego "bezstronna" szczekaczka nie napisze, że to radny Żuka?Ja i tak od razu zgadłam kto zacz, choć ten tyPO ze stajni dewelo-fanklubu był mi dotąd nieznany. |
![]() |
Chciałbym podkreślić, że nie mamy dylematu drzewo czy rozwój miasta - uciął wszelkie wątpliwości prezydent Żuk.Doprecyzujmy - chodzi o dylemat "dewelorozwój miasta kontra drzewa". |
![]() |
Przynależność do klubu chrabąszcza-dendrofoba zobowiązuje! W Klubie im. Gubernatora można zapunktować albo wazelinując chłopków-dewelopków (w czym celuje margol), albo POstulując rzezanie drzewostanu.
|
![]() |
Najlepiej w kominku o wielkości garażu należącym do jakiegoś Człowieka z Wypchanym Portfelem, któremu szkoda siary na ogrzewanie 500-metrowego dworku "ruskim" gazem.Zgadzam się, topole mogłyby rosnąć trochę dalej od asfaltu.A najlepiej jakby te topole "rosły" w czyimś kominku. |
![]() |
Każdy dendrolog potwierdzi że te drzewa w wieku powyżej 40 lat z uwagi na usychanie konarów winne być dla bezpieczeństwa wycinane.POzwól mi POprawić: "Każdy dendroFOB POtwierdzi że te drzewa w wieku powyżej 40 lat z uwagi na swoją masę opałową POwinny być dla dewelorozwoju wycinane". |
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|