Przeglądarka, z której korzystasz jest przestarzała.

Starsze przeglądarki internetowe takie jak Internet Explorer 6, 7 i 8 posiadają udokumentowane luki bezpieczeństwa, ograniczoną funkcjonalność oraz nie są zgodne z najnowszymi standardami.

Prosimy o zainstalowanie nowszej przeglądarki, która pozwoli Ci skorzystać z pełni możliwości oferowanych przez nasz portal, jak również znacznie ułatwi Ci przeglądanie internetu w przyszłości :)

Pobierz nowszą przeglądarkę:

Użytkownik

Radny Pitucha na tropie płci. Gender w przedszkolach?

Utworzony przez karol, 31 października 2013 r. o 16:22 Powrót do artykułu
Poje...ło gościa. Już niedługo nie będę mógł przytulić swojego dziecka, bo mi go zabiorą jak w Norwegii... W dzieciństwie, a było to dawno temu, podobnie jak niemal wszyscy chłopcy, chodziłem w bawełnianych pończochach noszonych na pasie mającym postać gorsetu (tak, tak, tak nas kiedyś mamy ubierały i wcale nie były to przebieranki tylko potrzeba chwili i ograniczone możliwości tamtego ustroju), jak robią to do dziś kobiety, później w rajtuzach i jakoś na pedofila, homoseksualistę, pederastę, geja i jak byście tego nie nazwali  nie wyrosłem. Już jako mały chłopiec bawiłem się też z dziewczynkami w doktora i doktorem też nie zostałem, co najwyżej ginekologiem amatorem wykorzystywanym w domu przez żonę na porządku dziennym i nocnym, zwłaszcza nocnym. Ludzie opamiętajcie się, nie dopuszczajcie do głosu takich oszołomów z piekła rodem!!!
Lecz się gościu, polecam lecznicę na Głębokiej.  
Poje...ło gościa. Już niedługo nie będę mógł przytulić swojego dziecka, bo mi go zabiorą jak w Norwegii... W dzieciństwie, a było to dawno temu, podobnie jak niemal wszyscy chłopcy, chodziłem w bawełnianych pończochach noszonych na pasie mającym postać gorsetu (tak, tak, tak nas kiedyś mamy ubierały i wcale nie były to przebieranki tylko potrzeba chwili i ograniczone możliwości tamtego ustroju), jak robią to do dziś kobiety, później w rajtuzach i jakoś na pedofila, homoseksualistę, pederastę, geja i jak byście tego nie nazwali  nie wyrosłem. Już jako mały chłopiec bawiłem się też z dziewczynkami w doktora i doktorem też nie zostałem, co najwyżej ginekologiem amatorem wykorzystywanym w domu przez żonę na porządku dziennym i nocnym, zwłaszcza nocnym. Ludzie opamiętajcie się, nie dopuszczajcie do głosu takich oszołomów z piekła rodem!!!
Odpowiedz
nie wiem kto to ale ten Pitucha dobrze robi.A wy barany je***e jak nie wiecie to nie piszcie i czytajcie ze zrozumieniem o co jemu chodzi.
    Tobie dobrze robi?
Odpowiedz
Ciekawe czy radny Pitucha pozwala swojej córce czy żonie nosić spodnie, prowadzić samochód, wbijąc gwoździe w ścianę czy wykonywać inne "męskie" zajęcia?
Odpowiedz
Dlaczego jak słyszę hasło PiS to zaraz mi się kojarzy ciemnota, zacofanie i obłuda????
  Skojarzenia prawidłowe - bo pislamiści to w rzeczy samej ciemnota, zacofanie, kołuństwo i kosmiczna hiokryzja.
Odpowiedz
Radnemu się wydaje, ze jak dziewczynka będzie się bawiła samochodzikami a chłopiec lalką to z jedynej słusznej orientacji staną się homosiami. Pogratulować wiedzy radnemu a wyborcom takiego asa.
Odpowiedz
Czyżby radny Pitucha dostał wytyczne od swojego proboszcza z parafii, który na każdej niedzielnej mszy wspomina w ogłoszeniach parafialnych o tym jak to ideologia Gender sprawia, że promuje się homoseksualistow i inne zachowania - jako ministrant księża proboszcza pan Pitucha zapewne podłapał temat ideologii ... ehhh
hm...Jeśli ministrant Pitucha podłapał tylko temat ideologii, to dobrze świadczy o księdzu! Innymi słowy, że był czysty zdrowy i niezakażony... Z „duchownymi” rożnie to bywa!
Odpowiedz
Pitucha to oszołom i porażka.
Odpowiedz
Myślę,że radny P ładnie by wyglądał w sukni Ani Grodzkiej.
Odpowiedz
Zamrozić wypłaty dla radnych !
Odpowiedz
Proszę się zająć dziećmi biednymi i głodnymi ,panie radny
Odpowiedz
Niesamowite, Wy wszyscy bierzecie za to pieniądze, czy ta działalność formuowa jest gratis?   Mniejsza o pana Pituchę, zastanawiam się, czy ludzie którzy na niego tu najeżdżają mają dzieci.
Odpowiedz
Ależ oczywiście, ze ty jako ojciec masz pierwszeństwo do robienia "piany z mózgu" swoim dzieciom.
najpeirw pedale zrób sobie sam dziecko normalnymi sposobami w co wątpię... w ogóle współczuję twoim ewentualnym dzieciom
Odpowiedz
nie wiem kto to ale ten Pitucha dobrze robi.A wy barany je***e jak nie wiecie to nie piszcie i czytajcie ze zrozumieniem o co jemu chodzi.
  To nie "barany" piszą. To wojna psychologiczna w wykonaniu popleczników i sługasów tych, którzy to gówno (gender) próbują u nas wcielić w życie. Tych, którzy chcą zamiast normalnego wychowania dzieci, to psuć im w głowach już od maleńkości. Poczytajcie więcej o tej chorej ideologii to przekonacie się że to syf!
Odpowiedz
najpeirw pedale zrób sobie sam dziecko normalnymi sposobami w co wątpię... w ogóle współczuję twoim ewentualnym dzieciom
  Nie unoś się tak bo to szkodzi zdrowiu.  Nie wiesz z kim rozmawiasz a obrażasz. Jeśli tego uczysz swoje dzieci to im trzeba współczuć.
Odpowiedz
Prezydent sprawuje nadzór nad
  • Przedszkolami , szkołami i placówkami oświatowymi , przy pomocy Wydziału Oświaty i Wychowania.
http://www.um.lublin.pl/um/index.php?t=200&id=139136   a skoro tak, to jak najbardziej jest adresatem tego pytania. Ja również chciałabym wiedzieć czy któreś z lubelskich przedszkoli wprowadza lub wprowadziło juz ten program. Dziekuję Panie  Radny.  
Odpowiedz
Gender to ZŁO!!!!! Gender to SZATAN!!!!!   Trzeba z nim walczyc, kontrolowac przedszkola i szkoly zeby nam dzici nie zniszczyli!!!!!   Feministki to też gender!!!!!   I te wszystkie homo niewiadomo tez!!!!!   Rodzina to matka + ojciec + dziecko czy dzieci a nie jak wg gender osoba A osoba B osoba C!!!!!   GENDER TO ZŁO!!!!!
Odpowiedz
GENDER TO ZŁO!!!!! GENDER TO ZŁO!!!!! GENDER TO ZŁO!!!!! GENDER TO ZŁO!!!!! GENDER TO ZŁO!!!!! GENDER TO ZŁO!!!!! GENDER TO ZŁO!!!!! GENDER TO ZŁO!!!!! GENDER TO ZŁO!!!!! GENDER TO ZŁO!!!!! GENDER TO ZŁO!!!!! GENDER TO ZŁO!!!!! GENDER TO ZŁO!!!!! GENDER TO ZŁO!!!!! GENDER TO ZŁO!!!!! GENDER TO ZŁO!!!!! GENDER TO ZŁO!!!!! GENDER TO ZŁO!!!!! GENDER TO ZŁO!!!!! GENDER TO ZŁO!!!!! GENDER TO ZŁO!!!!! GENDER TO ZŁO!!!!! GENDER TO ZŁO!!!!! GENDER TO ZŁO!!!!! GENDER TO ZŁO!!!!! GENDER TO ZŁO!!!!!  
Odpowiedz
Strona 2 z 2

Dodaj odpowiedź:

Przerwa techniczna ... ...