Brawo !!
|
|
TAKIE RZECZY RACZEJ POWINNY BYĆ KARALNE
|
|
W każdej plotce jest trochę prawdy, wiec pewnie jest coś na rzeczy.
|
|
SEJM: ratownik medyczny z Lublina przełamuje zmowę milczenie:
***s://***youtube.com/watch?v=6JiSH9YYMLY
|
|
Ze stachanowskim zapałem donosi Katarzyna Prus
|
|
tak sa niszczeni ludzie ktorzy mowia prawde
|
|
|
|
Jak za komuny .Nie wolno sprzeciwiać się linii naszej partii. Być może droga jest kręta ale kierunek słuszny. ;-)
|
|
Ty się żalisz czy chwalisz? Trzeba było nie obrażać i nie pomawiać w internecie, to by cię nikt nigdzie nie wzywał. Uwielbiam takich internetowych bojowników-męczenników którym się wydaje, że im wszystko wolno. |
|
Dajcie mi człowieka, a paragraf się znajdzie. Może zweryfikujcie wszystkie jego wypowiedzi (bez wyciągania tych, które są dla Was wygodne - jak to robią strony fake czekingowe).
|
|
BRAWO ROBeRT.... ODWAŻYŁ SIĘ POWIEDZIEĆ PUBLICZNIE PRAWDĘ.... KŁAMCY I ŻYMSCY TERRORYŚCI SANITARNI ZOSTANĄ ROZLICZENI... szekle zdobyte kosztem niewinnych ludzi przed Sądem Najwyższego im nie pomogą.
|
|
Jakże mi przykro. Anyway... |
|
Najzabawniej, kiedy troll oskarża wszystkich dookoła o trollowanie. XDPrzyznaj się, śmierdzielu z agencji pato-pr - to ty tyP0wałeś forumowiczów do tej P0kazówki dewelo-terroru?Dla ochrony sprawców zbrodni przeciwko ludzkości prześladuje się człowieka, który przerywa zmowę milczenia. Omerta (bandycka zmowa milczenia) to jedna z cech struktur mafijnych. Ponad półtora roku temu byłem przesłuchiwany przez około 2,5 godziny w Komendzie Miejskiej w związku z dwoma wpisami z mojego profilu na forum "Dziennika Wschodniego" (być może w związku z cudzymi wpisami) - na wulgarne polityczne zamówienie; za podskoczenie lubelskiemu układowi podobno przesłuchiwano ponad 80 osób. Wiązało się to z aferą Górek Czechowskich, czyli z czymś o znacznie mniejszej wartości od krwawych interesów covid'owych faszystów. Dla oddania sprawiedliwości, trzeba dodać, że autorzy tekstów w "Dzienniku Wschodnim" olali aferę z prześladowaniem wielu ludzi przesłuchaniami - moje zgłoszenia problemu olano (czy mam podać nazwiska moich rozmówców?).Ty się żalisz czy chwalisz? Trzeba było nie obrażać i nie pomawiać w internecie, to by cię nikt nigdzie nie wzywał. Uwielbiam takich internetowych bojowników-męczenników którym się wydaje, że im wszystko wolno. |
|
Najzabawniej, kiedy troll oskarża wszystkich dookoła o trollowanie. XDPrzyznaj się, śmierdzielu z agencji pato-pr - to ty tyP0wałeś forumowiczów do tej P0kazówki dewelo-terroru?Dla ochrony sprawców zbrodni przeciwko ludzkości prześladuje się człowieka, który przerywa zmowę milczenia. Omerta (bandycka zmowa milczenia) to jedna z cech struktur mafijnych. Ponad półtora roku temu byłem przesłuchiwany przez około 2,5 godziny w Komendzie Miejskiej w związku z dwoma wpisami z mojego profilu na forum "Dziennika Wschodniego" (być może w związku z cudzymi wpisami) - na wulgarne polityczne zamówienie; za podskoczenie lubelskiemu układowi podobno przesłuchiwano ponad 80 osób. Wiązało się to z aferą Górek Czechowskich, czyli z czymś o znacznie mniejszej wartości od krwawych interesów covid'owych faszystów. Dla oddania sprawiedliwości, trzeba dodać, że autorzy tekstów w "Dzienniku Wschodnim" olali aferę z prześladowaniem wielu ludzi przesłuchaniami - moje zgłoszenia problemu olano (czy mam podać nazwiska moich rozmówców?).Ty się żalisz czy chwalisz? Trzeba było nie obrażać i nie pomawiać w internecie, to by cię nikt nigdzie nie wzywał. Uwielbiam takich internetowych bojowników-męczenników którym się wydaje, że im wszystko wolno. |
|
[ul] [li]Daję świadectwo prawdzie.[/li] [li]Nękano przesłuchaniami ponad 80 osób - sprawa ucichła (przynajmniej nic nie wiadomo o dalszych czynnościach).[/li] [li]Otoczenie doktora Krzysztofa Żuka było zszokowane nękaniem ludzi przez organa ścigania. Usłyszałem np. - cytat: "Co ta Gośka wyprawia?". Normalnym ludziom było po prostu wstyd w związku z tym, co się działo.[/li] [li]Dwóch wpisów uczepiła się Pani Funkcjonariusz: Pierwszy to napisanie publicznie znanej nazwy ulicy w Jakubowicach Konińskich - nazwy ulic są jawne, są publicznie dostępne. Co więcej, dopiero że słów Pani Funkcjonariusz wynikało, że "jest coś na rzeczy z Kubusiem Puchatkiem" (wcześniej przypuszczałem, że to "kaczka dziennikarska". Drugi dotyczył opinii, że osoba pracująca w muzeum (i to ja wysokim stanowisku) "lubi byty starsze" - takimi bytami mogą być zwłaszcza zbiory danego muzeum.[/li] [li]Precz z oszczerstwami oraz z prześladowaniami za korzystanie z wolności wypowiedzi![/li] [/ul]Ty się żalisz czy chwalisz? Trzeba było nie obrażać i nie pomawiać w internecie, to by cię nikt nigdzie nie wzywał. Uwielbiam takich internetowych bojowników-męczenników którym się wydaje, że im wszystko wolno. |
|
SEJM: ratownik medyczny z Lublina przełamuje zmowę milczenie: youtube.com/watch?v=6JiSH9YYMLY
|
|
Przyznaj się, śmierdzielu z agencji pato-pr - to ty tyP0wałeś forumowiczów do tej P0kazówki dewelo-terroru? przytuliłeś za to przynajmniej jakąs premię, czy zrobiłeś to gratis dla samej przyjemności?Dla ochrony sprawców zbrodni przeciwko ludzkości prześladuje się człowieka, który przerywa zmowę milczenia. Omerta (bandycka zmowa milczenia) to jedna z cech struktur mafijnych. Ponad półtora roku temu byłem przesłuchiwany przez około 2,5 godziny w Komendzie Miejskiej w związku z dwoma wpisami z mojego profilu na forum "Dziennika Wschodniego" (być może w związku z cudzymi wpisami) - na wulgarne polityczne zamówienie; za podskoczenie lubelskiemu układowi podobno przesłuchiwano ponad 80 osób. Wiązało się to z aferą Górek Czechowskich, czyli z czymś o znacznie mniejszej wartości od krwawych interesów covid'owych faszystów. Dla oddania sprawiedliwości, trzeba dodać, że autorzy tekstów w "Dzienniku Wschodnim" olali aferę z prześladowaniem wielu ludzi przesłuchaniami - moje zgłoszenia problemu olano (czy mam podać nazwiska moich rozmówców?).Ty się żalisz czy chwalisz? Trzeba było nie obrażać i nie pomawiać w internecie, to by cię nikt nigdzie nie wzywał. Uwielbiam takich internetowych bojowników-męczenników którym się wydaje, że im wszystko wolno.
|
|
Zerknijcie na profil fb prezydenta duzego miasta ma wschodzie. Ktoś tam nie zgłupiał do końca bo wsadzili go na kwarantannę
|
|
W Danii na c19 zmarło 3 dzieci, na grypę w sezonie 2018 zmarło około 30. Szwecja i Norwegia oceniły ryzyko nop za bardziej dotkliwe niż przechorowanie covid
|
|
... na całym wielomiliardowym świecie zmarło na covid przez 2 lata około 2800 dzieci..... a z głodu rocznie 3 000 000 (trzy miliony). Pandemia GŁODU nie wywołuje reakcji lewactwa?
|
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|