Czyli zesPÓł retuszowego dendrofoba znowu konfabulował. Jakoś mnie to nie dziwi.
|
|
a jest coś co cię nie dziwi pisowski tłuczku ??? przecież widzisz że próbowali przeprojektować skrzyżowanie ale się nie udało ze względu na istniejące przepisy !!!
|
|
a jest coś co cię nie dziwi pisowski tłuczku ??? przecież widzisz że próbowali przeprojektować skrzyżowanie ale się nie udało ze względu na istniejące przepisy !!!Tak, a chomik europejski patrzy na swoje zrujnowane w Górkach Czechowskich przez TBV pod okiem " ratusza " siedliska i żerowiska i sobie myśli — o czym ty piszesz POwski toporku? |
|
o czym ty piszesz POwski toporku?Uderz w stół - develo troll się odezwie! |
|
Szczęśliwego Nowego Roku!o czym ty piszesz POwski toporku?Uderz w stół - develo troll się odezwie! |
|
Szczęśliwego Nowego Roku!Wolnego od obsesji, nerwicy natręctw przedstawicieli Kabaretu Skeczów Męczących, czyli fanatycznych tropicieli develo afer |
|
pozatrudniani w instytuchach kultury dla których organem nadzorczym i prowadzącym jest Prezydent Miasta Lublim, aktywiści lewackiego ruchu miejskiego bedą odwalać szopkę jacy oni sa niezależni,(ciekawe co wytargują w ramach działań poza szopkowych) a redakcja Sztandaru Ludu bedzie im robić darmową reklame w upadajacej gadzinówce. Aby właścicielowi 73 proc udziaów udało sie zrealizować swoje plany biznesowe czego sobie i Wam życze w tym nowym roku
|
|
bedzie im robić darmową reklame w upadajacej gadzinówceSam jesteś upadający. A nawet upadły - na główkę... |
|
Wiele słusznych spostrzeżeń. Goście u władzy zdają się całkowicie nie dbać o obecność zieleni w śródmieściu. Jakieś głupawe gadki o "przenoszeniu drzew" na przedmieścia - przecież to chodzi o wygląd zielonego do niedawna środka miasta. Niszczy się drzewa, które znacząco wpływają na wygląd miasta i jakość życia w nim. W takim Amsterdamie jest wiele wąskich uliczek i nikt nie myśli wycinać drzew na ich boku. Ludzie liczą się z tym, że wozem będzie trudno tam przejechać - wieloma ulicami rowery i wozy jeżdżą tą samą jezdnią (i chodzą też ludzie). A przecież miasto jest dość wietrzne i często obmywane deszczami. To w Lublinie chłopstwo umysłowe zaczęło "na chama" urządzać łyse przestrzenie (tak przypominające równe pola) i ułatwiać spalinowym przejazdy. Przy sposobności ktoś zarabia bezpiecznie na urządzaniu "placków". Najpierw zniszczyli przestrzeń za ratuszem (był tam wielopoziomowy ładny park z widokami, potem zniszczono plac Litewski (pod pyskówki "partyjne" itp.), następnie wykończono Małpi Gaj. Teraz niszczą al. Racławickie i ul. Lipową (pozbawiając ją lip).
Jeszcze te głupawe wyjaśnienia, że nagle okazało się, iż "przepisy nie pozwalają". To wcześniej nie znali przepisów? Gdy niby "zabierali się" do przeróbek drogi i mamili mieszkańców opowieściami jak to ocalą drzewa...
|
|
I gdzie ta obietnica? Czytam ,czytam i doczytać nie mogę gdzie padło słowo "obiecujemy". Obiecali ale "zostawili sobie furtkę"? Kolejny odlot redaktora z DW.
|
|
Chrabąszcz-toP0rek przeczekał do zimy i P0stawił na swoim. Im więcej wycharatanych drzew, tym lepsze temP0 dewelo-rozwoju.
|
|
ul. lipowa i al. racławickie poszły na pierwszy ogień i to na duży ogieńZnów wodolej przylazł - i się bardzo stara - żeby dalej brodzić - w absurdu oparach. Znów wodolej przylazł - brednie w kółko płodzi - chociaż w tym absurdzie - po kolana brodzi. I myśli że kogoś - na te brednie "kupi" - więc odpowiem krótko - jak był, tak jest głupi. Niech mi nic nie życzy - nie spina na próżno - i leczy na nogi - na głowę za późno. Znów wodolej przylazł - z gnoju kupa wieprza -jak nie ma co robić - do mnie się przy.... Ciągle chce mnie ugryźć - to z prawa, to z lewa - a ja małe psiny - zwyczajnie olewam. Nie, nie będziesz pisał - co Ci się podoba - w środku kupa śmiecia - choć z wierzchu ozdoba. Nie będziesz bazgrolił - nikogo wyzywał - nie znasz się, nic nie wiesz - to się nie odzywaj. |
|
Monisia masz cos z głową nie tak, ze w kazdym wyrazie wyróżniasz litery PO??? to juz jest jakies natręctwo trzeba by skonsultowac ze specjalistą!! zdrowia zyczę
|
|
|
|
To w końcu ma dalej zadłużać czy przebudowywać kolejne ulice? Na przebudowę Samsonowicza manna z nieba nie poleci. |
|
A skąd "poleciała manna" na (przykładowo): przebudowę Alei Racławickich, urządzenie (nadal marnego) Parku Zawilcowa lub wywalenie wielu milionów na odnowienie wciąż bagnistego Parku Ludowego??? Albo jest się słownym wobec lublinian - albo nie; trzeci wariant jest wykluczony.To w końcu ma dalej zadłużać czy przebudowywać kolejne ulice? Na przebudowę Samsonowicza manna z nieba nie poleci. |
|
w kwestii łamania regulaminu - 2 ostrzeżenia( dwie żółte kartki) - jak ktoś przeciągnie strunę to zostanie czasowo wyłączony z możliwości dodawania komentarzy - tylko w ten sposób wyeliminować będzie można wiele toksycznych, szkodliwych działań, często chamskich i aroganckich, zwyczajnie irytujących i złośliwychZapomniał wół, jak cielęciem był? Teraz za pouczanie się bierze? Sam jesteś żywym przykładem trollowania bez sensu, perfidii, złośliwości, pomówień, wyzwisk, obelg, chamstwa. Jak Ty - to OK, jak Ciebie - to be. Moralność Kalego, mówi Ci to coś? Zacznij od siebie. Znów wodolej przylazł - i się bardzo stara - żeby dalej brodzić - w absurdu oparach. Znów wodolej przylazł - brednie w kółko płodzi - chociaż w tym absurdzie - po kolana brodzi. I myśli że kogoś - na te brednie "kupi" - więc odpowiem krótko - jak był, tak jest głupi. Niech mi nic nie życzy - nie spina na próżno - i leczy na nogi - na głowę za późno. Znów wodolej przylazł - z gnoju kupa wieprza -jak nie ma co robić - do mnie się przy.... Ciągle chce mnie ugryźć - to z prawa, to z lewa - a ja małe psiny - zwyczajnie olewam. Nie, nie będziesz pisał - co Ci się podoba - w środku kupa śmiecia - choć z wierzchu ozdoba. Nie będziesz bazgrolił - nikogo wyzywał - nie znasz się, nic nie wiesz - to się nie odzywaj |
|
Zapomniał wół, jak cielęciem był? Teraz za pouczanie się bierze? Sam jesteś żywym przykładem trollowania bez sensu, perfidii, złośliwości, pomówień, wyzwisk, obelg, chamstwa. Jak Ty - to OK, jak Ciebie - to be. Moralność Kalego, mówi Ci to coś? Zacznij od siebie. Znów wodolej przylazł - i się bardzo stara - żeby dalej brodzić - w absurdu oparach. Znów wodolej przylazł - brednie w kółko płodzi - chociaż w tym absurdzie - po kolana brodzi. I myśli że kogoś - na te brednie "kupi" - więc odpowiem krótko - jak był, tak jest głupi. Niech mi nic nie życzy - nie spina na próżno - i leczy na nogi - na głowę za późno. Znów wodolej przylazł - z gnoju kupa wieprza -jak nie ma co robić - do mnie się przy.... Ciągle chce mnie ugryźć - to z prawa, to z lewa - a ja małe psiny - zwyczajnie olewam. Nie, nie będziesz pisał - co Ci się podoba - w środku kupa śmiecia - choć z wierzchu ozdoba. Nie będziesz bazgrolił - nikogo wyzywał - nie znasz się, nic nie wiesz - to się nie odzywaj
|
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|