Oby ta proporcja utrzymała się w wynikach.... Zapewne nie będzie wymaganej liczby głosów , więc ten wynik to będzie tylko sondaż który można było zrobić za kwotę wielokrotnie niższą zatrudniając jakąś firmę badająca opinię publiczną zamiast wydawać na referendum 500 tys zł z naszej wspólnej miejskiej kasy, do której idą nasze podatki
|
|
Jak można decydować co do czechowa, jak mieszka się na wrotkowie, felinie lub czubach.
|
|
Mam nadzieję, że tak jak w sondzie - większość Lublinian nie dała się nabrać na bajki o owieczkach i juchasach :)
|
|
owieczka niech się ortografii nauczy
|
|
owieczka niech się ortografii nauczyJuż po wszystkim - płatne dewelo trolle - nie musicie już się produkować :) |
|
Jak można decydować co do czechowa, jak mieszka się na wrotkowie, felinie lub czubach.Już po wszystkim - płatne dewelo trolle - nie musicie już się produkować :) |
|
Bo ludzie mają dość tego układu prezydencko-deweloperskiego w Lublinie. Wycinka drzew na Bronowicach bo deweloper, wycinka przy Kraśnickiej bo deweloper. I niech pan Żuk nie mówi że to jest rozwój miasta. Tu wcale nie chodziło o dobro Górek Czechowskich tylko o interes developera i możliwość zabetonowania kolejnego terenu pod przykrywką urządzenia parku. Dlatego głosowanie na NIE w tej sytuacji było w tej sytuacji było jedynym rozwiązaniem
|
|
Niech TBV zaplaci 50% kwoty roznicy miedzy wartoscia zakupu terenu a wartoscia po zmianie planu zagospodarowania.
Mysle ze to zakonczy fikanie TBV bo ich nie stac by bylo na to. Kupowanie terenow po znajomosci. Moze juz czas skonczyc polityke ala Pani M od planow zagospodarowania np na Laurowej czyli wlazimy w cztery litery deweloperom.
DEWELOPER MA SIE DOSTOSOWAC DO PLANU A NIE PLAN DO DEWELOPERA.
A jezeli miasto ma zmienic plan to niech TBV zaplaci a nie mami parkiem.
Prezez to moze przyzekac co najwyzej zonie skonczy z sekretarka...
|
|
Chwała owadu. Zadłuzony Lublin bierze pożyczki na spłatę odsetek od zadłużenia. A tu taki niefart. Chybione referendum i kilkaset tys. w błoto. Chyba trzeba będzie podnieść ceny biltów MPK, wody lub wywozu śmieci.
|
|
Na szczęście świadomi Lublinianie nie dali się nabrać na "brainwashing", są mądrzejsi niż sie wydawało agencjom PR i Trolom internetowym. Gdzie ONI TERAZ SĄ???
Górki wiecznie zielone!!
Teraz jesteśmy w Lublinie świadomi Apolitycznego Ruchu MISZKAŃCOW. Ta sprawa była i jest apolityczna, ale mam nadzieję, że da do myślenia Prezydentowi Żukowi i Radnym go wspierającym. JAk Lublin dalej będzie betonowany, może odbije się to na najbliższych wyborach i przyszłych samorządowych!!!!
Podczas tej kampanii poznałem dziesiątki setki Lublinian, świadomych i bezinteresownych, madrych, usmiechniętych zwłaszcza na MARSZU!!!!
TO ONI powinny byc radnymi w mieście, nadzorującymi Prezydenta, a nie tzw. Wieczni RADNI ZWODOWI, którzy w Lublinie sa ciągle od dziesiątek lat, a ich krewni, powinowaci, znajomi, pozatrudniani w instytucjach samorządowych!
Lublin Potrzebuje ZMIANY!!!
|
|
A ja mając 40 lat pracy mam za 1500 zł żyć a tu przy korycie z naszych pieniędzy tyle płacą.
|
|
Teraz niech Dzioba odda podatnikom lubelskim te 500 tys. ktore usłużni mu radni spuscili w kiblu na to referendum - a radni KZ niech zwołają konferencję prasową na której poproszą lublinian o wybaczenie, i konczymy ten żenujący temat
|
|
A ja mam nadzieję że ta łąka zniknie, mieszkamy w mieście które się musi rozwijać, a spółki które tu zarabiają wspierają wiele dziedzin kultury i sportu, jak to się komuś nie podoba niech się wyprowadzi na więc i juz
|
|
Władza która stoi po stronie innej niż społeczeństwa- jest skończona.
|
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|