Przeglądarka, z której korzystasz jest przestarzała.

Starsze przeglądarki internetowe takie jak Internet Explorer 6, 7 i 8 posiadają udokumentowane luki bezpieczeństwa, ograniczoną funkcjonalność oraz nie są zgodne z najnowszymi standardami.

Prosimy o zainstalowanie nowszej przeglądarki, która pozwoli Ci skorzystać z pełni możliwości oferowanych przez nasz portal, jak również znacznie ułatwi Ci przeglądanie internetu w przyszłości :)

Pobierz nowszą przeglądarkę:

Użytkownik

Referendum w sprawie górek czechowskich. Jak głosowali lublinianie?

Utworzony przez Użytkownik niezarejestrowany, 7 kwietnia 2019 r. o 21:25 Powrót do artykułu
Oby ta proporcja utrzymała się w wynikach.... Zapewne nie będzie wymaganej liczby głosów , więc ten wynik to będzie tylko sondaż który można było zrobić za kwotę wielokrotnie niższą zatrudniając jakąś firmę badająca opinię publiczną zamiast wydawać na referendum 500 tys zł z naszej wspólnej miejskiej kasy, do której idą nasze podatki
Odpowiedz
Jak można decydować co do czechowa, jak mieszka się na wrotkowie, felinie lub czubach.
Odpowiedz
Mam nadzieję, że tak jak w sondzie - większość Lublinian nie dała się nabrać na bajki o owieczkach i juchasach :)
Odpowiedz
owieczka niech się ortografii nauczy
Odpowiedz
owieczka niech się ortografii nauczy
 Już po wszystkim - płatne dewelo trolle - nie musicie już się produkować :)
Odpowiedz
Jak można decydować co do czechowa, jak mieszka się na wrotkowie, felinie lub czubach.
   Już po wszystkim - płatne dewelo trolle - nie musicie już się produkować :)
Odpowiedz
Bo ludzie mają dość tego układu prezydencko-deweloperskiego w Lublinie. Wycinka drzew na Bronowicach bo deweloper, wycinka przy Kraśnickiej bo deweloper. I niech pan Żuk nie mówi że to jest rozwój miasta. Tu wcale nie chodziło o dobro Górek Czechowskich tylko o interes developera i możliwość zabetonowania kolejnego terenu pod przykrywką urządzenia parku. Dlatego głosowanie na NIE w tej sytuacji było w tej sytuacji było jedynym rozwiązaniem
Odpowiedz
Niech TBV zaplaci 50% kwoty roznicy miedzy wartoscia zakupu terenu a wartoscia po zmianie planu zagospodarowania. Mysle ze to zakonczy fikanie TBV bo ich nie stac by bylo na to. Kupowanie terenow po znajomosci. Moze juz czas skonczyc polityke ala Pani M od planow zagospodarowania np na Laurowej czyli wlazimy w cztery litery deweloperom. DEWELOPER MA SIE DOSTOSOWAC DO PLANU A NIE PLAN DO DEWELOPERA. A jezeli miasto ma zmienic plan to niech TBV zaplaci a nie mami parkiem. Prezez to moze przyzekac co najwyzej zonie skonczy z sekretarka...
Odpowiedz
Chwała owadu. Zadłuzony Lublin bierze pożyczki na spłatę odsetek od zadłużenia. A tu taki niefart. Chybione referendum i kilkaset tys. w błoto. Chyba trzeba będzie podnieść ceny biltów MPK, wody lub wywozu śmieci.
Odpowiedz
Na szczęście świadomi Lublinianie nie dali się nabrać na "brainwashing", są mądrzejsi niż sie wydawało agencjom PR i Trolom internetowym.  Gdzie ONI TERAZ SĄ??? Górki wiecznie zielone!! Teraz jesteśmy w Lublinie świadomi Apolitycznego Ruchu MISZKAŃCOW. Ta sprawa była i jest apolityczna, ale mam nadzieję, że da do myślenia Prezydentowi Żukowi i Radnym go wspierającym. JAk Lublin dalej będzie betonowany, może odbije się to na  najbliższych wyborach i przyszłych samorządowych!!!! Podczas tej kampanii poznałem dziesiątki setki Lublinian, świadomych i bezinteresownych, madrych, usmiechniętych zwłaszcza na MARSZU!!!!  TO ONI powinny byc radnymi w mieście, nadzorującymi Prezydenta, a nie tzw. Wieczni RADNI ZWODOWI, którzy w Lublinie sa ciągle  od dziesiątek lat, a ich krewni, powinowaci, znajomi, pozatrudniani w instytucjach samorządowych! Lublin Potrzebuje ZMIANY!!!
Odpowiedz
A ja mając 40 lat pracy mam za 1500 zł żyć a tu przy korycie z naszych pieniędzy tyle płacą.
Odpowiedz
Teraz niech Dzioba odda podatnikom lubelskim te 500 tys. ktore usłużni mu radni spuscili w kiblu na to referendum - a radni KZ niech zwołają konferencję prasową na której poproszą lublinian o wybaczenie, i konczymy ten żenujący temat
Odpowiedz
A ja mam nadzieję że ta łąka zniknie, mieszkamy w mieście które się musi rozwijać, a spółki które tu zarabiają wspierają wiele dziedzin kultury i sportu, jak to się komuś nie podoba niech się wyprowadzi na więc i juz
Odpowiedz
Władza która stoi po stronie innej niż społeczeństwa- jest skończona.
Odpowiedz

Dodaj odpowiedź:

Przerwa techniczna ... ...