![]() |
Kooochaanee nauczyciele. Dlaczego tak uczycie młodzież w szkole podstawowej -aby jeszcze trzeba było udzielać korepetycji?-(mam na myśli starsze klasy,potrafiące wiązać sznurówki). Moim zdaniem odpowiedż logiczna nasunie się sama- dodatkowe korytko. Dlaczego co rok należy kupować nowe podręczniki, a nawet po kilka do niektórych przedmiotów?. Każdy (może każdy) nauczyciel należy do tego tam..ZNP. Co robicie na tych swoich "zlotach"??. Dlaczego nie jesteście oceniani po wynikach swojej pracy?- poziomie edukowanych uczniów??.
|
![]() |
Byłem wykładowca akademickim i napisze jedno. Po wprowadzeniu gimnazjum nie było z kim rozmawiać w czasie rozmowy kwalifikacyjnej na studia. Zrozumiałem wtedy skąd to parcie władzy by nie było egzaminów wstępnych na studia i czemu moi przełożeni kazali nam przyjmować wszystkich. Niech Bóg ma nas w swojej opiece bo już nas leczą gimnazjalny lekarze.
|
![]() |
Nieposyłanie, drogi redaktorze, piszemy łącznie.
|
![]() |
Gimnazja to zmarnowany okres w nauczaniu młodego pokolenia. Stracony czas dziecka. To było stworzone by młodzież emigrowała i była parobkami w zachodnich krajach.
|
![]() |
Jak zostanie ich mniej to może wtedy nie będą powtarzać, że dziecko prawie wszystko powinno robić w domu i że rodzice powinni... . Po coś do tej szkoły jednak się dzieci posyła.
|
![]() |
Zamknięcie tych fabryk nieletnich cichodajek i młodocianych bandytów jest pierwszą bezdyskusyjnie dobrą decyzją tego rządu. Jeżeli ktokolwiek z nauczycieli odejdzie od tablicy to powinno się mu dożywotnio zabrać prawo wykonywania zawodu - i mam głęboką nadzieję że tak właśnie będzie.
|
![]() |
Myślicie ,że po 8-klasie dzieci będą mądrzejsze? Niestety dzieci są leniwe nie chcą się uczyć.Rodzice są roszczeniowi nie współpracują z nauczycielami.No chyba ,że po reformie Pani Zalewskiej każdy nauczyciel dostanie łopatę i na siłę będzie wkładał wiedzę milusińskim do kochanych główek.
|
![]() |
Nieletnie cichodajki i młodociani bandyci to są przecież dzieciaczki wychowywane przez rodziców. Co do tego ma szkoła? Szkoła ma uczyć nie wychowywać.
|
![]() |
Moim zdaniem to dziecko zaraz po urodzeniu należy oddać do żłobka potem przedszkola, potem do szkoły.Najlepiej żeby rodzice tylko raz w tygodniu lub w miesiącu mogli skontrolować nakrzyczeć na wszystkich opiekunów i mieć z głowy.Sami w tym czasie niech się zajmują sobą bo wielu z nich przydałaby się powtórka dobrego wychowania.
|
![]() |
Nie wiem gdzie można o tym napisać więc piszę tutaj. Nie rozumiem jak można pozwolić na działania niemieckich portali typu WP czy Onet, które zakłamują rzeczywistość w Polsce. Nie da się tam napisać krytycznego komentarza na temat PO i spółki. Natomiast chamskie epitety pod kierunkiem rządu ukazują się na potęgę. Tak samo jest z polubieniami. 90 procent popiera niby PO. Poziom artykułów to jakieś dno. Kto tym steruje??? Na dodatek piszą potem artykuły na temat cenzury. Co za chamstwo i arogancja! Złodzieje sami nie zrobili nic dobrego przez tyle lat a teraz nie dają innym co kol wiek zrobić. Mam nadzieje że ktoś w końcu zrobi z tym porządek z tym sprzedawczykami. Stanowcze NIE!!! dla PO, KOD, WP, ONET i innego złodziejstwa. Wynocha do tych z którymi się kumacie.
|
![]() |
Kto Ci broni zostać nauczycielem, skoro tak zazdrościsz?
|
Strona 3 z 3
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|