Omijać farmację
|
|
Omijać również pedagogikę(każdy kierunek),bo po tym nie ma pracy.Nauczycieli za dużo A dzieci za mało.
|
|
Nadchodzą ciężkie czasy dla tych prywatnych Wyższych Szkółek Baunsu i Lansu oraz Malowania Paznokci....idzie niż demograficzny, nik sie nie bedzie pakował na prywatną pseudouczelnie, skoro panstwowe mają miejsca
|
|
Będą studiować. Towarzysze partyjni którym do objęcia stołka będzie potrzebny papier. Przecież nie pójdą na prawdziwe studia na których trzeba zakuwać.
|
|
Cóż ty za herezje kolego prawisz... Za dużo nauczycieli? Broniarz szuka 10.000 nauczycieli, bo ponoć tylu brakuje... W jego snach. Sam dziwię się, że rząd nie pozwalniał ZNPowców. Przecież teraz wyjdzie parę tysięcy dobrze przygotowanych, bo po 5ciu latach studiów inaczej nie może być, bezrobotnych belfrów.
|
|
Cóż ty za herezje kolego prawisz... Za dużo nauczycieli? Broniarz szuka 10.000 nauczycieli, bo ponoć tylu brakuje... W jego snach. Sam dziwię się, że rząd nie pozwalniał ZNPowców. Przecież teraz wyjdzie parę tysięcy dobrze przygotowanych, bo po 5ciu latach studiów inaczej nie może być, bezrobotnych belfrów.Na wsiach brakuje, ale nikt nie chce jeździć po całym powiecie od szkoły do szkoły, bo w jednej nie zbierze się etat. W miastach nadal "biją się" o posady... |
|
mnie WSEH w Bielsku skusił kierunkiem Sport i Zdrowie :D
|
|
Witam! Rekrutacja na studia I stopnia jest jeszcze otwarta w oddziałach Wyższej Szkoły Bankowej. Zainteresowane osoby zachęcam do złożenia aplikacji poprzez naszą stronę internetową wsb.pl/studia-i-szkolenia/studia-i-stopnia/kierunki-i-specjalnosci Dodam, że zapisując się na studia do dziś 16 września do północy można zaoszczędzić 85 zł - wpisowe nie jest pobierane. Zapraszam!
Pozdrawiam, Renata Mazur
Online Ekspert WSB Studia I stopnia
|
|
a ja najpierw prace znalazłem :P a potem studia jesli chodzi o studiowanie prywatnie to w tej kolejnosci trzeba to robic :) pracuje we Wrocławiu a studiuje na DSW fajna uczelnia kierunki bardzo przyszłosciowe
|
|
jakie kierunki sa jeszcze dostepne w tym roku ? zeby sie zapisac ?
|
|
jakie kierunki sa jeszcze dostepne w tym roku ? zeby sie zapisac ?Mimik, aby to sprawdzić musisz złożyć wniosek na naszej stronie: ***s://dlakandydata.dsw.edu.pl Po złożeniu wniosku otrzymasz informację czy zostałeś przyjęty na studia. W razie pytań służę pomocą Pozdrawiam, Online Ekspert Dolnośląskiej Szkoły Wyższej |
|
szkoda ze nie ma takiego spisu czy kierunek jest juz pełny. wyniki matury decyduja o dotaniu sie ? czy kolejnosc zapisów ? o dostaniu sie na kierunek
|
|
szkoda ze nie ma takiego spisu czy kierunek jest juz pełny. wyniki matury decyduja o dotaniu sie ? czy kolejnosc zapisów ? o dostaniu sie na kierunekMimik taką informację możesz uzyskać telefonicznie w dziekanacie naszej uczelni. O przyjęciu na studia decyduje kolejnosc zgłoszeń. W razie pytań służę pomocą Pozdrawiam, Online Ekspert Dolnośląskiej Szkoły Wyższej |
|
Ja wybrałam WSEH i administrację, polecam ;)
|
|
ja jestem na 2 roku na zarządzaniu na WSPA :P polecanko! uczelnia ma wysoki poziom, a przynajmniej mój przedmiot
|
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|