Następny wizjoner po Tusku. Zamiast chleba - igrzyska. A za co wypoczywać nad zalewem, w tych kręgielniach, barach na wodzie, hotelach. Zapewne to dla mieszkanców Warszawy w podziece za kase na s17
|
|
oczyscie najpierw wode w zalewie a nie jakies cudotworcze plany barany
|
|
50 tysięcy za sam pomysł -zresztą doś pospolity - dobre!!! gratuluje tym co zarobili
|
|
Najbardziej podoba mi się pomysł latarni,bo do teo burdelu żeczywiscie brakuje latarni.Pozostałe mżonki to jest lansoawanie sie przed wyborami. Zbudujcie przemysł w Lublinie bo nikogo nie bedzie stac na atrakcje nad zalewem.
|
|
Boże Mariusz co ty palisz !!!!!
|
|
Najbardziej podoba mi sie pomysł latarni,bo do tego burdelu brakuje tylko latarni. Sa to mżonki i obietnice przedwyborcze , w dodatku za nasze pieniadze. Myślę że urędnicy będą sie swietnie tam bawili bo normalnego mieszkańca Lublina na to nie będzie stać
|
|
Jeśli nie będzie stać normalnego mieszkańca to będą nienormalni...
|
|
Ale wy narzekacie... nic nie robią - źle, chcą zrobic - jeszcze gorzej. Przynajmniej jakieś pomysły mają i stwarzają pozory, że coś robią...a tak poza tym, gdyby w końcu coś się ruszyło nad zalewem, to wszyscy by się cieszyli - nad zalew, jakby nie patrzec, mamy bliżej niż nad te wszystkie jeziora:P zawsze to jakaś alternatywa na spędzenie weekendu:P
|
|
niech sie Policja w końcu wezmie za tych handlarzy ruskim spirytusem bo jest coraz gorzej
|
|
I to wszystko, nad tą kałużą, w której strach nogi zamoczyć? Przerost formy nad treścią.
|
|
chwytliwa nazwa bo jak wiadomo MOŻE uda się ją zrealizować...na co tak naprawde szczeże licze:)
|
|
Część fajna, a część mega - kiczowata. Mam tylko nadzieję, że zalesiona część Dąbrowy i "druga strona" zalewu do Prawiednickiej w realizowanych koncepcjach pozostaną nienaruszone. Bezcennym walorem zalewu jest spokój w tamtych okolicach i w miarę niezniszczona zieleń.
|
|
A może jednak wrócić do idei aquaparku- za taką kasę jak te inwestycje dałoby się wybudować prawdziwy wypas
|
|
No i fajnie, niech coś się dzieje :) Jeśli jednak Zalew ma być bardziej skoncentrowany na żeglarstwie, proponowałbym dodatkowo pousuwać lub pooznaczać zalegające na dnie Zalewu duże korzenie drzew, zwłaszcza mniej więcej na wysokości "Zajazdu pod kasztanami" - przy niższych stanach wody można się łatwo na nie nadziać nawet żaglówką o małym zanurzeniu (ja przeorałem po takim korzonku mieczem łodzi wypożyczonej z Mariny - jednostka sporo mniejsza od klasy omega). Pozdrawiam serdecznie
|
|
A dojedziemy tam obwodnicą czy tunelem ?? No tam koło aquaparku...
|
|
Ale się uśmiałem z tego artykułu ciekawa bajka
|
|
A gwiazdka z nieba będzie?
|
|
Powiem tak.
hahahaha !
|
|
Powiem Wam, że też nie wiem co powiedzieć, więc powiem to co Wy Dziwie się, że człowiek wybrany na prezydenta sam wierzy w te bajki Najpierw zbudujcie ten malusi AQUAPARK a później może nauczycie się budować coś większego. Bo jak narazie to widzę nowe piaskownice dla dzieci hahahaha "Morze Lublin'' Nie powinno być Może Lublin ? buahahahaha
Panowie, ale jest lepiej Grabarczyk nam drogę zbuduję a w swidniku lotnisko postawią No i centrum handlowe beda budowac pod brama krakowska.... MUAHAHAHAHAHA KOŃ BY SIĘ UŚMIAŁ
|
|
Nie daj Boże , żeby to zrealizowali !!! :-(
|
Strona 1 z 3
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|