Magdalena Gąsior- Marek - czy to ta Pani poseł, która wręczała kwiaty ministrowi Grabarczykowi? Pamiętacie?
Minister Grabarczyk - minister infrastruktury, który wyciął budowę S17, póżniej rzucił ochłap w postaci odcinka kilkunastokilometrowego tej trasy.
Joanna Mucha - czy to ta Pani poseł, która odmawiała prawa do leczenia ludziom starym? Pamiętacie?
By żyło się lepiej!!!
|
|
No tak p.Kruk bardzo walczy o jedynkę,pijąc wódę i coś tam,cośtam, nie wyobrazam sobie inneju pozycji na liście PiS niż jedynka dla tej Pani.Jest to mocny punkt,cholernie mocny!
|
|
O "nissan" Ty to pewnie abstynent, taki kulturalny, wykształcony i z dużego miasta? Skoro tak jest to pytam po co przeklinasz, burzy to Twój wspaniały obraz wyborcy POlitycznego? |
|
Co ci posłowie zrobili dla naszego regionu? Pani Kruk,Mucha,ta "co uwielbia Grabarczyka"- LENIE PARLAMENTARNE-PAMIĘTAMY-DOCENIMY
|
|
Wieprze pchają się do koryta!!! Będzie z kogo się pośmiać!
|
|
Pani Gąsior Marek już podziękujemy, kobieta przez całą kadencję obecnego Sejmu zasłynęła z 3 rzeczy - pomysłu eliminacji "tirówek" na trasie Lublin-Warszawa, wręczenia kwiatów Grabarczykowi (stąd ksywa Bukietowa) oraz udziału w lokalnym tańcu z gwiazdami. To stanowczo zbyt mierne osiągnięcia jak na 4 lata sprawowania mandatu.
|
|
Nie głosujcie na Bandę Czworga! Oni już byli, oni zawiedli!
|
|
Szanowni czytelnicy,
powiedzcie mi dlaczego forsuje się na naszych reprezentantów, m.in. oredowniczkę eutanazji, bukietową-oportunistkę i alkoholiczkę. Czy faktycznie parlament odwzorowuje społeczeństwo? Jestem dumny z bycia obywatelem tego kraju, województwa i miasta, poradziliśmy sobie z kryzysem, chwali nas cały świat, idziemy do przodu. Lublinianie pokazują, że ptrafią wspólnie coś zrobić dla siebie i regionu (walka o 17, ESK). A gdzie w tym nasi posłowie i senatorowie? Smutne jest to, że nie ma nikogo, kto reprezentowałby godnie tak wspaniałe spoleczeństwo, tylko desant z Warszawy (Kolarska-Bobińska) na takie miano pretenduje.Życzę mieszkańcom lubelszczyzny i sobie mądrych wyborów. Pozdrawiam.
|
|
Podobno PKP pilnie poszukuje pracownicy na stanowisku bufetowej na dworcu w Lublinie
|
|
Coż za żenada z lubelskim SLD, toż to wstyd panie czerniak wystawić samą geriatrię ! Czyżby sojusz wszystkich lewic nie już w swoich szeregach ludzi z nowym spojrzeniem ! ja na was nie zagłosuję.. wolę już babcię Izabellę !
|
|
Coż za żenada z lubelskim SLD, toż to wstyd panie czerniak wystawić samą geriatrię ! Czyżby sojusz wszystkich lewic nie miał już w swoich szeregach ludzi z nowym spojrzeniem ! ja na was nie zagłosuję.. wolę już babcię Izabellę !
|
|
Coż za żenada z lubelskim SLD, toż to wstyd panie czerniak wystawić samą geriatrię ! Czyżby sojusz wszystkich lewic nie miał już w swoich szeregach ludzi z nowym spojrzeniem ! ja na was nie zagłosuję.. wolę już babcię Izabellę !
|
|
Rzeczywiście zasłużone towarzystwo. Nie: Gąsiorom i Krukom o Markach nie zapominajmy, nie wszelkim owadom latającym,
nie domorosłym poetom z Drelowa, nie: rodowi żmijowemu. Nie: jedynkom, dwójkom, trójkom. Nie głupocie i lenistwu.
Postawmy na nowych nieznanych ze wszystkich list, miejmy nadzieje jeszcze chcących coś zrobić dla naszej społeczności.
|
|
Powiem krótko-niechaj Najwyższy ma ten naród w opiece,bo bez względu na wynik wyborczy ,nie może on liczyć na swoich wybrańców, bo to taki naród i tacy wybrańcy.......!!!
|
|
Mówiąc "naród" mam na myśli jego wiekszość,bo mniejszość jest zawsze rozsądna i chwała jej za to.Gdyby jej nie było, już dawno ten teren byłby podobny do krajów Południowej Ameryki, a tak zajmie to jeszcze chwilę czasu!!!
|
|
Kochani!
I tak naród zagłosuje na "1" i "2"- zobaczycie!!! Co oni zrobili dla Lublina? Nic, ale i tak wejdą do koryt i będą się paść za nasze pieniądze przez 4 lata! I Mucha wejdzie, i Gąsior wejdzie, i Kruk wejdzie.
|
|
GIENIU PROŚBA od ludzi kultury nie kandyduj do sejmu tylko wracaj do Biszczy tam twoje miejsce.Na PSL też nie będziemy głosować.
|
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|