Przeglądarka, z której korzystasz jest przestarzała.

Starsze przeglądarki internetowe takie jak Internet Explorer 6, 7 i 8 posiadają udokumentowane luki bezpieczeństwa, ograniczoną funkcjonalność oraz nie są zgodne z najnowszymi standardami.

Prosimy o zainstalowanie nowszej przeglądarki, która pozwoli Ci skorzystać z pełni możliwości oferowanych przez nasz portal, jak również znacznie ułatwi Ci przeglądanie internetu w przyszłości :)

Pobierz nowszą przeglądarkę:

Użytkownik

Ruszyła z nożem na partnera. "Chciałam obronić córkę"

Utworzony przez Użytkownik niezarejestrowany, 25 stycznia 2019 r. o 17:10 Powrót do artykułu
"Salomea Ż. wytarła nóż w firankę i czekała na policję." Jakie to romantyczne.
Odpowiedz
jednak życie z partnerami jest ciężkie i niebezpieczne.
Odpowiedz
antyklerykalna narracja coraz częściej prowadzi do zaniechania wiązania się świętym węzłem małżeńskim i tego rezultaty znajdują później takie fatalne finały przed obliczem sądów!
Odpowiedz
antyklerykalna narracja coraz częściej prowadzi do zaniechania wiązania się świętym węzłem małżeńskim i tego rezultaty znajdują później takie fatalne finały przed obliczem sądów!
A moze to skutki nachalnej klerykalizacji i różnych patologicznych zjawisk w kościele kat.????
Odpowiedz
a gdzie puenta? koniec procesu i kopiuj-wklej z wcześniejszego artykułu
Odpowiedz
Zrobiła to z zazdrości bo jej partner wolał młodsze ciało!Gdyby ostrze noża się nie zgięło to by go pewnie zadżgała !Gdyby rzeczywiście chciała go odgonić zamiast nożem zdzieliła by jego plecy kijem od szczotki...!
Odpowiedz
I znowu te same zdjecia , panowie z dziennika nie maja nic nowego wiec te same słowa i ten sam artykul.  A zapomnieli o słowie " libacja " .  
Odpowiedz
Biedni redaktorzy już nie mają o czym pisać w kółko to samo te same zdjęcia nic nowego. Chyba jakieś wypalenie zawodowe czas pomyśleć nad zmianą pracy  Jest praca potrzebują przy odśnieżaniu bo zima znowu zaskoczyła drogowców przynajmniej byście zrobili coś pożytecznego. 
Odpowiedz

Dodaj odpowiedź:

Przerwa techniczna ... ...