![]() |
ten gamoniowaty usmiech moze byc mylacy i facet moze okazac sie jastrzebiem....ale czy bedzie dzialal dla dobra polakow skoro jest rumunem i to liberalnym?..
|
![]() |
Po co organizuje się spotkania z takimi skompromitowanymi ludźmi? Ten człowiek, gdyby miał choć odrobinę honoru i wstydu to by się nie pokazywał publicznie! A on przyjeżdża na spotkanie jak gdyby się nic się nie stało. Tacy ludzie to nie ludzie.
|
![]() |
rób kabaret po prostu rób kabaret
|
![]() |
Rysiu, popatrz na USA. Senatorowie złożyli tam wniosek o zbadanie, czy administracja Obamy finansowała Sorosa. Co będzie jak prześwietlą twoje przelewy?
|
![]() |
Ostatni Bogusław Radziwiłl ma wielu naśladowców...
|
![]() |
Pis jest zakładnikiem swoich wyborców- i to go zgubi. Skończy się ta kadencja, może następna i okaże się że nikogo nie rozliczyli, nic konkretnego nie zmienili, ludzi na stanowiskach wymienili na swoich, nikt kto donosił nie skończył w więzieniu, nie będziemy mocarstwem, będą większe podatki, ceny urosną, bezrobocie też bo kogo będzie stać na ZUS pracownika, a społeczeństwo będzie traktowane dalej jako tania siła robocza przez zachód. NIC SIĘ NIE ZMIENI bo to ta sama ekipa, tylko krawaty inne :)
|
![]() |
wywiad ze swetru vel ruszsz mocno: - Co pan czytał ostatnio? - O ministrze BECKu. - Poleca pan??? - Jestem w 3/4 to nie chcę polecać, bo może się ŹLE skończy...... padłem. I to ma być "szef opozycji".
|
![]() |
Nie ma zgody na nielojalność wobec Polski. Wrzaski, raban i donoszenie na wynik demokratycznych wyborów do lewactwa w brukseli? Radziwiłł... Targowica... Okragły Stół ... zdrada. Inaczej się tego nazwać nie można.
|
![]() |
W styczniu urodziło się o 2300 dzieci więcej niż rok wcześniej - to wzrost o 10 proc.
|
![]() |
On wierzy, w sześciu króli. W innych sprawach jest tak samo mądry. Szkoda czytać te jego wypociny.
|
![]() |
Petru agitował ludzi, żeby brali kredyty we frankach, bo to dobre, korzystne i bezpieczne. Był twarzą tej kampanii. Tuż przed krachem sam po cichu przewalutował swój kredyt na złotówki. Teraz agituje za przejściem na euro. A na tym, jak wiadomo, społeczeństwo traci. Zyskują ci z dostępem do możliwości/korupcji.
|
![]() |
A ten Pan bez włosów obok Petru do sobowtór Borysa Budki z brodą ?
|
![]() |
Tejn Pan to lokalny byznes. Wystawił swoją dwudziestokilkuletnią połowicę.
|
![]() |
Pamiętaj, że mogę ci obiecać tylko prawdę, jakakolwiek by ona nie była. Pamiętacie te słowa? Tak Morfeusz przekonał Neo i tak Rysiek obiecuje. Myślę że uczciwie - mamy argumenty niepopularne ale za to prawdziwe. Ludzie czas wziąść czerwoną tabletkę i obudzić się, przestać żyć marzeniami, że dostaniecie coś za darmo. Nic nie ma za darmo, za wszystko w życiu trzeba zapłacić za 500+ tez.
|
Strona 2 z 2
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|