![]() |
Zapewne nie uzyskam odpowiedzi bo jest to dla Państwa temat drażliwy i niewygodny.Lecz zapytam.Jak Pan Panie Petru jako lider Nowoczesnej,jej założyciel i główna "lokomotywa" zamierza zawalczyć i odzyskać stracone głosy wyborców?Ja i moja 5 osobowa rodzina oddaliśmy głosy na Was.Namawiała nas do tego moja mama,kobieta wówczas 60cio letnia która widziała w Nowoczesnej potencjał.Lecz po Pańskiej obyczajowo niedopuszczalnej dla polityka przygodzie z Maderą jako pierwsza powiedziała cyt."obłuda,fałsz i zepsucie elit powoduje,że nie ma na kogo głosować".To przykre ale i ja się zgadzam z moją mamą lecz pytam co dalej?
|
![]() |
Cyrk przyjechał!!!
|
![]() |
Panie Petru, czy to normalne żeby Przewodniczący partii i Wiceprzewodnicząca partii pozostawali ze sobą w stosunkach ? W jakiej partii jest taka sytuacja ? Pytanie retoryczne.
|
![]() |
Co ten gamoń robi w Lublinie? Lublin to nie Madera.
|
![]() |
Po pierwsze Petru nie był na żadnej Maderze tylko na Joannie!Po drugie liczy się stosunek po stosunku do stosunku!
|
![]() |
Poslowie a poslanki szczególnie są i tak o niebo lepiej merytorycznie przygtowani do pracy w Sejmie niz te zera z PIS czy,Kukiz razem wziete
|
![]() |
Niejaki Petru nie chcemy cię w Lublinie. Wyjazd.
|
![]() |
A po co Żukowi poparcie tych śmiesznych maskotek? W Lublinie oni nic nie znaczą i niczym się nie zasłużyli.
|
![]() |
jak zero popiera zero to ile to jest ?
|
![]() |
A czy to normalne żeby prezes partii był starym kawalerem? No chyba że nie jest w zwyczajowych stosunkach...
Pytanie retoryczne.
|
![]() |
A co ma to tego status małżenski. Premier kanady jest pedałem i co ? To chyba lepiej zeby nie miał nikogo.
|
![]() |
Der zeitung juz POltycznie sie okreslil. Jak tusek
|
![]() |
O! Kabarety znowu w Lublinie?
|
![]() |
W końcu będzie merytoryczna dyskusja o przyszłości naszego miasta a nie tylko PO-PiSowe naparzanki.
|
![]() |
Dobre rzeczowe odpowiedzi. Fajnie słuchać człowieka, który ma pomysł co i jak zrobić. Brawo.
|
![]() |
Nigdy nie sądziłem, że ktokolwiek jest w stanie prześcignąć w "uwiecznionych" cytatach Lecha Wałęsę... liderowi nowoczesnej.po Rysiowi ta niewiarygodna sztuka się udała. Pelen szacun! Przepraszam, że tak per ju do pana się zwracam. Chociaż w jęz. niderlandzkim "u"(ju) jest formą grzecznościowa, ta mniej oficjalna to "jij" lub "je"(forma nieakcentowana), tak że sam nie wiem, czy angielskie ju to "pan, pani, państwo", czy zwykłe "ty". A jakie zadałbym pytanie Ryśkowi? Jak skomentowałby takie stwierdzenie Konfucjusza odnośnie swego zachowania: "Jak coś wiesz, przyznaj, że wiesz. Gdy zaś czegoś nie wiesz, przyznaj, że nie wiesz. Oto prawdziwa WIEDZA.". Ja nigdy nie słyszałem, by Rysiu czegoś nie wiedział... A wy? A może się mylę Rysiu? Sorry za to juuu ;)
|
![]() |
No, to kiedy mamy brać kredyt we frankach?
|
![]() |
Czy to prawda, że ma Pan narzędzie jak u konia?
|
![]() |
.N czyli niesprawni umysłowo.
|
![]() |
A ile zagrabić chciało PO przez te 5 lat niewyplacanej emerytury? I z czego te 60cio-letnie kobiety niby miałyby się utrzymywać? No, właśnie ze wsparcia rodziny, a te bez ginęlyby pod mostem. Oto merytoryczne myślenie Petru. Kto obecnie pokrywa brakujące 2900zł na pogrzeb? A mialo być tak pięknie zamiast na pogrzeb 6900 mamy 4000zl i to mialo przekonać kamieniarzy do obniżki cen za pomniki. Obniżono? Nie! By pomóc ciotce pochować godnie syna zrobiliśmy zrzutę wśród rodziny. Zlodziejom z PO i Nowoczesnej zdecydowane NIE i NIGDY WIĘCEJ dla pasożytów żyjących z najbiedniejszych. Chce 500+ zrealizować jak mówi, to niech Scheuring-Wielgus pierwsza da przykład, a inne "nowoczesne" z dużym dochodem pójdą w jej ślady. Problem w tym, że klamcy nie mają honoru i godności.
|
Strona 1 z 2
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|