Jeżeli KUL nie odcina się od wypowiedzi Czarnka, to znaczy że akceptuje tego pełne pogardy dla drugiego człowieka słowa. Może nowy Rektor KUL zastanowi się czy patron uczelni też zaakceptowałby taki poniżanie drugiego człowieka, czy takie wypowiedzi są zgodne z Nauką Chrystusa czy wręcz są jej zaprzeczeniem. Dla mnie Czarnek to człowiek który publicznie epatuje pogardą do ludzi tylko dlatego że mają inne poglądy czy orientację seksualną. Wstyd dla KULu , wstyd dla Lublina.
|
|
KUL należy zdelegalizować i zlikwidować. Dyplomy tej uczelni są bezwartościowym świstkiem, a wiedza wyniesiona przez absolwentów nikła.
|
|
Pytanie do amina : jak długo będzie tolerowane zachowanie forumowicza KOT89? Ostentacyjnie spamuje forum aby zniknęły komentarze innych. Wiem, że PiS i PiS-owskie trolle nie przestrzegają żadnych zasad, ale admin chyba może jakoś na to zareagować ? Bardzo bym prosił !
|
|
Ze względu na aroganckie zachowanie KOT89 powtarzam swój komentarz: Jeżeli KUL nie odcina się od wypowiedzi Czarnka, to znaczy że akceptuje tego pełne pogardy dla drugiego człowieka słowa. Może nowy Rektor KUL zastanowi się czy patron uczelni też zaakceptowałby taki poniżanie drugiego człowieka, czy takie wypowiedzi są zgodne z Nauką Chrystusa czy wręcz są jej zaprzeczeniem. Dla mnie Czarnek to człowiek który publicznie epatuje pogardą do ludzi tylko dlatego że mają inne poglądy czy orientację seksualną. Wstyd dla KULu , wstyd dla Lublina.
|
|
Jeżeli KUL nie odcina się od wypowiedzi Czarnka, to znaczy że akceptuje tego pełne pogardy dla drugiego człowieka słowa. Może nowy Rektor KUL zastanowi się czy patron uczelni też zaakceptowałby taki poniżanie drugiego człowieka, czy takie wypowiedzi są zgodne z Nauką Chrystusa czy wręcz są jej zaprzeczeniem. Dla mnie Czarnek to człowiek który publicznie epatuje pogardą do ludzi tylko dlatego że mają inne poglądy czy orientację seksualną. Wstyd dla KULu , wstyd dla Lublina.Potwierdzam w imieniu Chrystusa. Wstyd i zażenowanie. A co do KOT89 to administracja powinna zablokować jego IP za spamowanie komentarzy. Bo to typowe spamowanie, a nie przesuwanie. |
|
Pytanie do amina : jak długo będzie tolerowane zachowanie forumowicza KOT89? Ostentacyjnie spamuje forum aby zniknęły komentarze innych. Wiem, że PiS i PiS-owskie trolle nie przestrzegają żadnych zasad, ale admin chyba może jakoś na to zareagować ? Bardzo bym prosił !Dziennik Wschodni nie ma adminów. Tu nawet prokuratura nie pomoże, są filtry na przekleństwa, ale na spam już nie ma. |
|
Jeżeli KUL nie odcina się od wypowiedzi Czarnka, to znaczy że akceptuje tego pełne pogardy dla drugiego człowieka słowa. Może nowy Rektor KUL zastanowi się czy patron uczelni też zaakceptowałby taki poniżanie drugiego człowieka, czy takie wypowiedzi są zgodne z Nauką Chrystusa czy wręcz są jej zaprzeczeniem. Dla mnie Czarnek to człowiek który publicznie epatuje pogardą do ludzi tylko dlatego że mają inne poglądy czy orientację seksualną. Wstyd dla KULu , wstyd dla Lublina.UP! |
|
Pytanie do amina : jak długo będzie tolerowane zachowanie forumowicza KOT89? Ostentacyjnie spamuje forum aby zniknęły komentarze innych. Wiem, że PiS i PiS-owskie trolle nie przestrzegają żadnych zasad, ale admin chyba może jakoś na to zareagować ? Bardzo bym prosił !UP |
|
Pytanie do amina : jak długo będzie tolerowane zachowanie forumowicza KOT89? Ostentacyjnie spamuje forum aby zniknęły komentarze innych. Wiem, że PiS i PiS-owskie trolle nie przestrzegają żadnych zasad, ale admin chyba może jakoś na to zareagować ? Bardzo bym prosił !UP! |
|
Pytanie do amina : jak długo będzie tolerowane zachowanie forumowicza KOT89? Ostentacyjnie spamuje forum aby zniknęły komentarze innych. Wiem, że PiS i PiS-owskie trolle nie przestrzegają żadnych zasad, ale admin chyba może jakoś na to zareagować ? Bardzo bym prosił !UP! |
|
Jako skromno emanacja Dzieła Bożego, uważam, że tak Kościół, jak i KUL są doczesne i błądzą. A co do Czarnka, no u Św. Piotra na liście go nie widziałom. Trzeba pytać na dole...
|
|
|
|
Stalin w gabinecie też miał swój portret, - dobre wzorce
|
|
Polecam lekturę statutu KUL - pierwsze paragrafy rozdziału V. Jest tam opisane, jaką postawę powinien prezentować pracownik Uczelni. Jakiekolwiek komentarze odmawiające jakiejś grupie osób równości w traktowaniu raczej nie wpisują się w taką postawę? Mnie na zajęciach w KUL uczyli, że każdy człowiek ma swoją godność, no ale to było dawno temu, może doktryna i w związku z tym treści nauczania przez te lata się troszkę zmieniły na Alma Mater
Link do statutu: ***s://***kul.pl/files/075/2019/dokumenty/statut-kul.pdf
|
|
U w a g a !!! PRAWOMOCNY WYROK NSA znacie ?- lubelski URZĘDNIK złamał ustawę antykorupcyjną .... i chętnie z Panem Czarnikiem pójdę na wódeczkę, za P0kazanie PRAWDY o "autorytetach prawniczych" z czerwonej stajni.
|
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|