Ciekawe, jak będą majstrować przy kolejnym studium, zwłaszcza obejmującego Górki Czechowskie. Czy znów zdradzą nad ranem mieszkańców Lublina?
|
|
Szkoda, że w tym wszystkim zapomniano o parku, który tam powstaje. Jestem ciekaw co z teren który cieszy się takim zainteresowaniem mieszkańców od czasu otwarcia ścieżki..
|
|
Czyli będzie park, ale płotków z blachy falistej.
|
|
Ciekawe, czy jak teren wróci do dewelopera, który ogrodzi go i odetnie od mieszkańców to wtedy też będziecie się tak cieszyć? Lepszym rozwiązaniem dla każdego byłoby zagospodarowanie tego terenu. W innym razie nikt z niego nie skorzysta, a już na pewno nie przeciwnicy parku.
|
|
Czyli co nici z parku? A zapowiadało się że ten teren będzie w końcu jakoś sensownie zagospodarowany.
|
|
Mam nadzieję, że miasto zajmie się sprawą, w innym przypadku pewnie zamiast budowy parku teren wróci do dewelopera.
|
|
Szkoda, że nie zdajecie sobie sprawę z tego, jaka to jest strata dla mieszkańców. Lublin nie potrzebuje zaniedbałych i zarośniętych chaszczami terenów, a nowych miejsc do wspólnego spędzania czasu z dziećmi i mieszkań. Trzeba w końcu zatrzymać jakoś tych młodych ludzi, którzy po studiach uciekają do większych miast.
|
|
Wyrok sądu jak zwykle na niekorzyść zwykłych ludzi, ale to typowe w naszym kraju
|
|
W takim wypadku co dalej z terenem? Ile jeszcze będzie trwała ta sprawa? Sądząc po ilości osób korzystających ze ścieżki liczyli na park.
|
|
Mam wrażenie, że nikt nie myśli o tym, co jest tak naprawdę dobre dla mieszkańców Lublina. Zdecydowanie lepiej byłoby, gdyby ktoś zrobił porządek z górkami i zadbał o ich rozwój.
|
|
Ludzie z natury mają tendencje do narzekania - jak nic się nie działo na górkach to było źle, jak ktoś zaczął coś z tym terenem w końcu robić to jeszcze gorzej. Nie da się już na to patrzeć.
|
|
Czyli lepiej zostawić górki na pastwę losu niż stworzyć bezpieczną i rekreacyjną przestrzeń np. dla rodzin z dziećmi?
|
|
Ciekawe, jak będą majstrować przy kolejnym studium, zwłaszcza obejmującego Górki Czechowskie. Czy znów zdradzą nad ranem mieszkańców Lublina?Bardzo ciekawe. Bo, że będą majstrować to pewnik. :-P Ale póki co - biadolenie dewelotrolli - bezcenne :-) |
|
Szkoda, że w tym wszystkim zapomniano o parku, który tam powstaje. Jestem ciekaw co z teren który cieszy się takim zainteresowaniem mieszkańców od czasu otwarcia ścieżki..Zapomniano o parku bloków. :-P A pamiętamy za to o parku na całych Górkach Czechowskich. CAŁYCH! :-) |
|
Monisia nie nadążasz już z kopiowaniem komentarzy?
|
|
Ciekawe, czy jak teren wróci do dewelopera, który ogrodzi go i odetnie od mieszkańców to wtedy też będziecie się tak cieszyć? Lepszym rozwiązaniem dla każdego byłoby zagospodarowanie tego terenu. W innym razie nikt z niego nie skorzysta, a już na pewno nie przeciwnicy parku.Oj niech wróci! Ile to podatków dla miasta :-) A zagospodarowaniem terenów zielonych niech się zajmują fachowcy a nie deweloper :-P Deweloper to co najwyżej park bloków zrobi. A ten konkretny to jeszcze słabych i felernych. I wiem co mówię. |
|
Czyli co nici z parku? A zapowiadało się że ten teren będzie w końcu jakoś sensownie zagospodarowany.Tak - nici z betonowego parku. To jak się teraz zapowiada teren Górek? Lepiej czy gorzej? :-P |
|
Wyrok sądu jak zwykle na niekorzyść zwykłych ludzi, ale to typowe w naszym krajuRaczej na niekorzyść "niezwykłych" deweloperów. I to dość niezwykłe w naszym kraju. :-) |
|
Interes polityczny ponad interes społeczny... Tak właśnie działają polskie sądy
|
|
W tym sezonie nastroje na obozie narciarskim nie będą chyba szampańskie ... :-DDDDobre. Ale na smutno też można imprezować. ;-P Tylko niech nie jeżdżą po pijaku. Carabinieri sprawdzają! |
Strona 1 z 10
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|