Właśnie po to PiS przejął sądy
|
|
nie wierzę pisowskim sądom
|
|
No to teraz jest plama na wizerunku... A taki był piękny, amerykański:)
|
|
"PiS kpi z prawa. Ludzie partii obsadzają po kilka stołków państwowych firm. Jednocześnie w dwóch, trzech, a nawet pięciu radach nadzorczych państwowych firm zasiadają osoby związane z rządzącą partią. To niezgodne z prawem." źródło: forsal.pl/artykuly/979096,ustawa-kominowa-sobie-a-pis-sobie.html
|
|
szkoda że wtedy go nie odwołali... nie narobiłby tej szkody co się stała dzisiaj w nocy.. wstyd mi że głosowałam na Pana...! powinien pan oddać kasę za referendum! nawet nie skomentował go, chamstwo w czystej postaci.
|
|
Obawiam się, że w sądach zostali jedynie sędziowie bezwzględnie posłuszni obecnej władzy.
|
|
Prezydent do wymiany
|
|
Ci 3ej w okularach jacyś tacy do siebie podobni, wyglądają na jedną rodzinę.
|
|
dla sędzi przepis prosty a dla wielu prawników nie do końca - mnóstwo jest opinii mówiących o tym, że przepis jest nieprecyzyjny i niejasny
|
|
Szkoda, że nie orzekł w piątek, przed uchwałą w sprawie Górek.
|
|
Był ŻUK..... została STONKA.....!!!
|
|
Ciekawe czy to nie rodzaj zemsty za próbę wyłączenia z postępowania pani sędzi za stronniczość?
|
|
To kiedy to referendum w sprawie odwołania Żuka?
|
|
dziesiątki a może i setki PISiewiczów codziennie łamie prawo zasiadając w radach nadzorczych państwowych spółek i nikt z tym nic nie robi, no ale wiadomo Żuk nie ma legitymacji partyjnej Pis
|
|
Wyrok na zamówienie Zbyszka?
|
|
A weźcie wy wszyscy pocałujcie Żuka w dupę!
Głosowałem, głosuję i razem z całą rodziną będą głosować nie niego. To za jego kadencji mogę wreszcie w kadym mieście w Polsce chodzić z podniesioną głową, a Lublin infrastrukturalnie przewyższa wiele miast zachodnich. Tam, gdzie rządzą pisowcy, to w tych miastach jest marazm, ciemnota i zacofanie.
Pisiory nie dorastają Żukowi do pięt, dletego tak ujadają
|
|
No to ładnie. Mamy prezydenta, na którym ciąży PRAWOMOCNY wyrok sądowy.
|
|
Kogo wolisz na jesgo miejscu,plebana tułajewa .Masz coś pod kopułą.Gdyby nie Żuk , chociaż mi z nim nie podrodze to dalej byśmy siedzieli w czarnej d.. .
|
|
A TERAZ CZAS UKARAĆ PYCHĘ I BUTĘ DEWELOPARSKĄ I ZBIERAĆ PODPISY ZA REFERENDUM O ODWOŁANIE ŻUKA!!!
|
|
Po nim beton, wszędzie beton.... to już wolę tą lub tę ciemnotę. Ale zgodną z naturą. Niech sobie Świdnik zabetonuje, w końcu stamtąd przyszedł....
|
Strona 1 z 23
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|