Obawiam się, że w sądach zostali jedynie sędziowie bezwzględnie posłuszni obecnej władzy.
|
|
dziesiątki a może i setki PISiewiczów codziennie łamie prawo zasiadając w radach nadzorczych państwowych spółek i nikt z tym nic nie robi, no ale wiadomo Żuk nie ma legitymacji partyjnej Pis
|
|
Gdyby nie Żuk to Lublin dalej byłby w głebokiej *** jak jeszcze pare lat temu, teraz to sie powoli zmienia w czym wielka zasługa Prezydenta
|
|
Tu też troll na posterunku. Podważa wyroki sądowe. To juz sam nie wiem on jest bardziej platfusowy czy deweloperski.Troll deweloperski okazuje wdzięczność prezydentowi za Górki Czechowskie. |
|
Wg mnie prezydent to uczciwy człowiek, dużo zrobił dla Lublina.
|
|
spójrzmy na sprawe obiektywnie, na listę dokonań Żuka. Ja mam wrażenie, że kilku sflustrowanych "obronców" postanowiło się po prostu zemścić. Słabe to i płytkie zreszta jak wasza cała szajka.Tu też troll na posterunku. Podważa wyroki sądowe. To juz sam nie wiem on jest bardziej platfusowy czy deweloperski.Troll deweloperski okazuje wdzięczność prezydentowi za Górki Czechowskie. |
|
Wg mnie prezydent to uczciwy człowiek, dużo zrobił dla Lublina.Tylko pomnik postawić - np. zasponsorowany przez TBV. |
|
wiadomo ,ze prezydent jest niewinny ale zblizają się wybory
|
|
wiadomo ,ze prezydent jest niewinny ale zblizają się wyboryNie chodzi o winę. O kontekście wyborczym przypominają reklamy pana Tomasza Pituchy. |
|
czy ktoś innego wyroku się spodziwał, ja nie, Sedziowie nawet sa straszeni przez ten rząd
|
|
Poparcie dla Żuka mierzi wielu polityków. Prezydent ma pomysły, które realizuje - może inni politycy się zainspirują i nie będą musieli kombinować, jak by tu się pozbyć tego czy owego. Czyny o was świadczą.
|
|
Czy Japolan mógłby się raz bardzo, bardzo, bardzo mocno wysilić intelektualnie i przestać propagować hejt w necie?
|
|
Czy Japolan mógłby się raz bardzo, bardzo, bardzo mocno wysilić intelektualnie i przestać propagować hejt w necie?Reklamy pana Tomasza Pituchy są widoczne. Wspomnienie o nich to żaden "hejt". Tak samo jak przypomnienie, że ostre ataki pana Tomasza Pituchy (a nieco później także Wojewody Lubelskiego) na pana doktora Krzysztofa Żuka zaczęły się wkrótce po tym, jak Prezydent Lublina postawił się Spółdzielni Mieszkaniowej Nałkowskich (w której Radzie Nadzorczej byli wtedy panowie: Pitucha oraz Popiel) - SM Nałkowskich zażądała haraczu za chodzenie po Bożym świecie, a miejscy urzędnicy (przed interwencją Pana Prezydenta) byli gotowi przystać na płacenie haraczu (w związku z mieszkaniami komunalnymi) i takie wytyczne (do czasu zdecydowanej interwencji pana doktora Krzysztofa Żuka) miała radczyni prawna Zarządu Nieruchomości Komunalnych. Szkoda, że pan dr Krzysztof Żuk bardzo poważnie osłabił poparcie dla siebie. W rejonie planowanego grzebowiska (którego miało nie być, według obietnic wyborczych) ludzie mają wielki żal - słyszałem słowa na temat wyłudzenia głosów w wyborach samorządowych. Żenujący spektakl ze sprzedaniem prawa miejscowego przed paru dniami ujawnił nowe oblicze pana doktora Krzysztofa Żuka oraz większości posłusznych mu tak zwanych radnych (od owego haniebnego głosowania trudno mówić o Radzie Miasta i radnych). |
|
Odspawanie Łamacza ustawy anty-korupcyjnej od dewelo-tronu będzie możliwe wtedu, kiedy członkowie dewelo-bandy skoczą sobie do gardeł jak wściekłe psy, a obecne załamanie sprzedaży kurników ynwestycyjnych prędzej czy później do takiej sytuacji doprowadzi.PS. Swoją drogą, co to za bublo-ustawa, skoro jej łamacze nie ponoszą żadnych konsekwencji?
|
|
Najpierw nowy naczelny DW blokuje artykuł o Piotrze Kowalczyku, a potem wypuszcza kłamliwy i zmanipulowany artykuł o Górkach Czechowskich (jak było naprawdę można przeczytać tu: jawnylublin.pl/wrocmy-do-rzetelnej-debaty-ws-gorek-czechowskich). Następnie pojawiają się kolejne kłamstwa na temat hejtu. Nieprawdą jest to, że inne media blokują możliwość komentowania, bo np. na Kurierze Lubelskim, Gazecie Wyborczej i innych portalach komentować można. Chodzi o to, żeby przestały pojawiać się krytyczne komentarze wobec układu ratuszowo-dewelopersko-żużlowego który sprawuje władzę w Lublinie. Apeluję do wszystkich, aby rozmawiali ze swoimi znajomymi i przekazywali tę informację komu się da.
|
|
Nieuchwytny dewelo-fantomas kpi sobie z takich wyroków. Jego P0czucie nietykalności wzmocnione zostało jeszcze bardziej dzięki nominacji na szefa UW człenia, którego główną zaletą jest wykazywana sP0legliwość wobec P0czynań dewelo-bandy. 3 lata temu stało się jasne, że władza centralna zdecydowała się rozwinąć parasol ochronny nad dewelo-okupantem plądrującym Dziadogród. Wstyd.pl
|
|
Nieuchwytny dewelo-fantomas kpi sobie z takich wyroków. Jego P0czucie nietykalności wzmocnione zostało jeszcze bardziej dzięki nominacji na szefa UW człenia, którego główną zaletą jest wykazywana sP0legliwość wobec P0czynań dewelo-bandy. 3 lata temu stało się jasne, że władza centralna zdecydowała się rozwinąć parasol ochronny nad dewelo-okupantem plądrującym Dziadogród. Wstyd.plRęka rękę myje. Spółka trójca: "biznes"-władza-KRK/PiS. |
|
Zabolało? Bo miało zaboleć. Kto mieczem wojuje...Odezwała się kacapska szumowina, bolszewicka szmata, z kolejnymi pomyjami, psim obszczekiwaniem. Bździny tępej gadziny, labydziny monisiny. La Bydłoza betonoza, skończony głupcze! Bydlaku, trzeba było nie bluzgać, nie ubliżać ordynarnie i po chamsku, nie wyzywać samemu - od początku, hurtem, wszystkich, jak leci, co post, co wpis. Sam zacząłeś ten chlew. Uczcie się dzieci, tak kończy każdy wykolejeniec, szubrawiec, kreatura, kanalia, zidiociały producent gnoju. "Forum dyskusyjne" sobie znalazła, wszawa gnida. Wystarczy, czy jeszcze w kaprawe ślepia napluć? P.S. Pisze się: w kwestii formalnej, głupozo, tępoto ubecka po Wyższej Szkole Nauk Społecznych przy KC PZPR
|
Strona 23 z 23
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|