Bądźmy poważni :) Gdyby prezydent był świadomy łamania prawa, to raczej by nie wpisywał dwa lata z rzędu do oświadczeń zarobków z rady nadzorczej :)
|
|
Odwoływać to Wy sobie może Latte na Moście Kultury
|
|
Dziękujmy za to co już udało się zrobić i prosimy o więcej panie prezydencie :)
|
|
Krętactwo wylazło na wierzch. Ciekawe kiedy wyjdą na jaw kulisy kombinacji z górkami.
|
|
Ja nadal jestem za Żukiem!!
|
|
Według mnie nazywanie prezydenta oszustem jest bardzo niesprawiedliwe i krzywdzące. Gdyby chciał kogokolwiek oszukać, to by nic nie wpisywał do oświadczenia majątkowego, które każdy prezydent musi co roku wypełnić.
|
|
Wy Pisiory to w ogóle gdzieś pracujecie. Idźcie to jakieś uczciwej roboty. Tylko szczuć potraficie
|
|
Żuk zawsze postępował zgodnei z prawem, a że prwo bywa czasem zawiłe to i najlepszym może sie zdarzyć błąd, przecież niczego nie ukrywał więc nie sadze aby był swiadomy łamania prawa. Na szczęście za Zukiem stoją czyny i wiele dobrych zmian dla lublina które zapoczątkowal i tego sie trzymajmy
|
|
Czy wszystko co zostało podpisane w czasie gdy był bezprawnie prezydentem nie powinno zostać unieważnione z urzędu ??Celna uwaga. |
|
marem za Żukiem!
|
|
Z ciekawości zajrzałem do komentarzy, w których dominują zwolennicy obecnego jeszcze prezydenta. Tak było też w sprawie Górek Czechowskich. Wczoraj w dyskusji swoją twarz pokazało 20 obrońców Górek Czechowskich i pełnomocnik TBV. Drodzy urzędnicy weźcie się do pracy na rzecz mieszkańców. Trolle TBV, wyjdźcie na dwór, bo od ciągłego patrzenia w niebieskie ekrany staniecie się całkiem ślepi na otaczający nas świat.
|
|
Górkowiczom marzy się drugie referendum. A poszły Wy i nie zawracajcie czterech liter
|
|
Bądźmy poważni :) Gdyby prezydent był świadomy łamania prawa, to raczej by nie wpisywał dwa lata z rzędu do oświadczeń zarobków z rady nadzorczej :)Jakby dało się ukryć zasiadanie w radzie nadzorczej spółki akcyjnej - wpisanej do jawnego rejestru. |
|
Prezydent dobrze wiedział ze to bezprawne było , jedynie szyderaczo się uśmiechał i grał cynicznie na czas. Takie zachowanie budzi u mnie obrzydzenie.Zagrywka z Górkami reprezentuje ten sam styl. |
|
Nawet taki gość jak Żuk wrogów, wrogów nierobow.
|
|
lublin za zuka upada, coraz mniej ludności, studenci uciekają
|
|
Oszust!!!!
|
|
Możliwości są dwie: winne są nieścisłe przepisy prawa(inny sędzia w analogicznym przypadku wyda zupełnie inny wyrok) bądź plamę dał prawnik/radca prawny który wydał opinie, że prezydent może zasiadać w radzie nadzorczej PZU Życie.
|
|
Tylko szczuć potrafią. Kto głosował na tych górkowiczów
|
|
Najlepszy prezydent naszego miasta od upadku komunizmu. To jest problem dla reszty darmo zjazdów politycznych.
|
Strona 8 z 23
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|