Mieliście 8 lat na wcielenie pomysłów w życie. Teraz nagle oświeciło??
Jak zwykle bełkot polityków.
|
|
OBŁUDA.Kopacz niech przekopie rozmarzającą ziemię na głębokość 1 metra i ją przesieje w ciągu 3 dni TO UWIRZĘ!
|
|
Grzesiu Skretynial
|
|
Ciekawe co powie Pan Kapriński na temat lubelszczyzny na spotkaniu w Puławach? Czy będzie się trzymał tezy z nagrań...?
|
|
*** barany 8 lat nic nie robiliście!! s***syny zakłamane.
|
|
8 lat nie zrobili nic a teraz nagle dostali olśnienia?????...nienormalna partia..
|
|
przecież tu h..., du.a i kamieni kupa!
jak karpiński śmie się
na lubelszczyźnie pokazywać z tymi cwaniaczkami i darmozjadami z platformy
|
|
A pani Kopacz przyjedzie z łopatą? Przecież ona kopała na jeden metr i przesiewała. Jak sie przesieje jej obietnice to nic nie zostaje na sicie.
|
|
Czy oni naprawdę ludzi mają za debili? Szczególnie tu w naszym regionie pomijanym w każdy możliwy sposób przez 8 lat rządów po psl?
|
|
Wszyscy pamiętają ch.. Z tą Polską wschodnią.Ja na miejscu tego pana wstydzilbym się publicznie pokazywać.Ale cóż politycy mają to do siebie ze niemają honoru.
|
|
Dla mnie to jest takie bardziej niższej rangi aby zrozumieć po co tu jesteśmy na tym świecie. Taki Schetyna chyba nie ma większych problemów, a ja sie dowiedziałem wczoraj ze moje niemowle ma dziurkę w osierdziu. Proszę Was pomódlcie sie za moja Alicje.
|
|
Niewiem dlaczego ale jak patrzę na te smutne twarze to mam odruchy wymierne.
|
|
Kury już poszły spać mogą se wyruszać na wieś.
|
|
Pomysły na Gdańsk jakoś się nie spodobały nikomu, zwłaszcza depozytariuszom. A on chce tę zarazę szczepić i u nas. Mowoczesna atakuje Białą, pójdę się pośmiać
|
|
mieliście swój czas..
|
|
uprzejmie prosi się o niezadawanie niewygodnych pytań.
|
|
Razem z PSL już POkazaliście i syfff zostawiiście
|
|
Bidulki, spóźnili się z pomysłem jakieś ... 10 lat?
Tak naprawdę na wasze pomysły nikt juz w Polsce B nie czeka ....
|
|
Lepiej późno niż wcale, bo różnych obietnic, ostatnio pisu, mamy już pod dostatkiem.
|
|
Zgniłe pomidorki już czekają na tych obrońców ojczyzny przed wyborcami.....czy wy nie rozumiecie że dostaliście czerwoną kartkę i powrotu na boisko już nie ma,chyba że w następnym meczu a ten za 3 lata.
|
Strona 1 z 7
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|