Bogole w domach jednorodzinnych przy Górkach chcąc zagrabić teren zielony tylko dla siebie. A miasto mam je sprzątać i dbać o to, bo przecież oni płacą podatki. Postawili chaty za miliony, a normalnym ludziom będą wyznaczać tereny gdzie mają mieszkać i spędzać czas. Zieloni przeciwnicy w autach za pół miliona wyprowadzający psy na teren górek i odwracający się migiem jak trzeba po psie sprzątać!
|
|
Więc to nie przypadek... Dla mnie sprawa jest jasna.
|
|
Mieszkam w okolicy, codziennie biegam i aż coś mnie bierze kiedy muszą mijać taki teren obok bo nie ma tak żadnego porządku. Czas to zmienić, dajcie ludziom korzystać z Górek. Ktoś chce to ogarnąć, to niech to zrobi.
|
|
W tym konkretnym przypadku odpowiedź jest banalnie prosta, bo w części górek są jednorodzinne domy nie w wyniku jakiegoś cudu, a ostatecznych i prawomocnych pozwoleń na budowę wydanych z upoważnienia prezydenta naszego miasta. Tego samego, który nie potrafił doprowadzić do zapowiadanego dekadę wcześniej " Parku poligon".Pluj pieniackiej świni w oczy - to powie, że deszcz pada...Jesteś głupszy niż dywizja ruskich pcheł, wściekły, zajadły, zapieniony po czubek pyska marny trollu. Już Einstein zauważył, że dwie rzeczy są nieskończone: Wszechświat i Twoja głupota, pajacu z wypranym mózgiem. Zmień lekarza. Ten Cię oszukuje. I lecz się na nogi. A w nagrodę - awansujesz na szefa elitarnego klubu NFI - Największych Forumowych Idiotów. |
|
Mieszkam w okolicy, codziennie biegam i aż coś mnie bierze kiedy muszą mijać taki teren obok bo nie ma tak żadnego porządku. Czas to zmienić, dajcie ludziom korzystać z Górek. Ktoś chce to ogarnąć, to niech to zrobi.Sugeruję odrobinę odwagi i skorzystanie z zapisów ustawy o utrzymaniu czystości i porządku w gminach. |
|
Bogole w domach jednorodzinnych przy Górkach chcąc zagrabić teren zielony tylko dla siebie. A miasto mam je sprzątać i dbać o to, bo przecież oni płacą podatki. Postawili chaty za miliony, a normalnym ludziom będą wyznaczać tereny gdzie mają mieszkać i spędzać czas. Zieloni przeciwnicy w autach za pół miliona wyprowadzający psy na teren górek i odwracający się migiem jak trzeba po psie sprzątać!Przecież ewentualny bałagan jest poza ogrodzeniami tych " bogoli " , którzy u siebie za płotem muszą mieć minimum 60% powierzchni biologicznie czynnej. Miasto i współwłaściciel Górek Czechowskich, czyli TBV nie ma obowiązku sprzątać za płotem u " bogoli " , a na terenie, którego sami są właścicielami. Jak u " bogoli " za płotem jest nieporządek, to zostają do niego przywołani przez Straż Miejską. |
|
Przecież ewentualny bałagan jest poza ogrodzeniami tych " bogoli " , którzy u siebie za płotem muszą mieć minimum 60% powierzchni biologicznie czynnej. Miasto i współwłaściciel Górek Czechowskich, czyli TBV nie ma obowiązku sprzątać za płotem u " bogoli " , a na terenie, którego sami są właścicielami. Jak u " bogoli " za płotem jest nieporządek, to zostają do niego przywołani przez Straż MiejskąPluj pieniackiej świni w oczy - to powie, że deszcz pada...Jesteś głupszy niż dywizja ruskich pcheł, wściekły, zajadły, zapieniony po czubek pyska marny trollu. Już Einstein zauważył, że dwie rzeczy są nieskończone: Wszechświat i Twoja głupota, pajacu z wypranym mózgiem. Zmień lekarza. Ten Cię oszukuje. I lecz się na nogi. A w nagrodę - awansujesz na szefa elitarnego klubu NFI - Największych Forumowych Idiotów. |
|
Wszelkie próby wstrzymywania robót na tym obszarze jest działaniem na szkodę miasta. Pora na protesty była bodaj 20 lat temu, jak miasto postanowiło ten teren sprzedać. Jeśli mamy teren prywatny, a właściciel SAM Z SIEBIE chce zrobić tam na większości terenu park, to po co bić pianę? Dobry kompromis
|
|
Wszelkie próby wstrzymywania robót na tym obszarze jest działaniem na szkodę miasta. Pora na protesty była bodaj 20 lat temu, jak miasto postanowiło ten teren sprzedać. Jeśli mamy teren prywatny, a właściciel SAM Z SIEBIE chce zrobić tam na większości terenu park, to po co bić pianę? Dobry kompromisUwaga czytelnicy DW!!! Powyższy komentarz został napisany przez wynajętego dewelotrolla. |
|
Mieszkam w okolicy, codziennie biegam i aż coś mnie bierze kiedy muszą mijać taki teren obok bo nie ma tak żadnego porządku. Czas to zmienić, dajcie ludziom korzystać z Górek. Ktoś chce to ogarnąć, to niech to zrobi.Uwaga czytelnicy DW!!! Powyższy komentarz został napisany przez wynajętego dewelotrolla. |
|
Bogole w domach jednorodzinnych przy Górkach chcąc zagrabić teren zielony tylko dla siebie. A miasto mam je sprzątać i dbać o to, bo przecież oni płacą podatki. Postawili chaty za miliony, a normalnym ludziom będą wyznaczać tereny gdzie mają mieszkać i spędzać czas. Zieloni przeciwnicy w autach za pół miliona wyprowadzający psy na teren górek i odwracający się migiem jak trzeba po psie sprzątać!Uwaga czytelnicy DW!!! Powyższy komentarz został napisany przez wynajętego dewelotrolla. |
|
Więc to nie przypadek... Dla mnie sprawa jest jasna.Uwaga czytelnicy DW!!! Powyższy komentarz został napisany przez wynajętego dewelotrolla. |
|
Uwaga czytelnicy DW!!! Powyższy komentarz został napisany przez wynajętego dewelotrolla.Uwaga czytelnicy DW!!! Powyższy komentarz został napisany przez wynajętego PIStrolla. |
|
UWAGA UWAGA czytelnicy, osoby o nicku Siwy5u2 - to pracownik DW - pisoTROLL, "Monisia" to naczelna Dziennika Wschodniego !! Żałosne, że osoby zatrudnione, odpowiadające za jakość dziennikarstwa angażują się stronniczo w dyskusję. Miejmy nadzieję, że wasza nienawiść i zawiść spotka kiedyś karma! Wspieracie bogatych aktywistów, którzy zwiastują katastrofę ekologiczną nawijając makaron na uszy innym. A jak po drugiej stronie betonuje się hektary to już nie ma problemu!
|
|
Folkatka, jesteś nadal adminem? |
Strona 8 z 8
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|