A dziś w jakiej jest jeszcze partii?
|
|
Jeden wart drugiego! Kto na takich komediantów głosuje?
|
|
nie wiem jak wy, ale dla ten cały Bury to podejrzany typek jest. Nie mniej niż ten Kolodziejczak, toż to ruski agent wpływu, dość dobrze zakamuflowany. Hołownia z kolei to płaczek. Noż naprawdę nie ma na kogo postawić na tej opozycji.
|
|
nie wiem jak wy, ale dla ten cały Bury to podejrzany typek jest. Nie mniej niż ten Kolodziejczak, toż to ruski agent wpływu, dość dobrze zakamuflowany. Hołownia z kolei to płaczek. Noż naprawdę nie ma na kogo postawić na tej opozycji.Do agentów z piss i ich towarzystwa się nie umywa, wszak nie miał szkolenia u kacapów w moskwie czy sb lub ub. |
|
Tak dobrze go znasz? Jeśli taki samouk, to wyjątkowo zdolna bestia i doprowadzi do rewolucji w całej Europienie wiem jak wy, ale dla ten cały Bury to podejrzany typek jest. Nie mniej niż ten Kolodziejczak, toż to ruski agent wpływu, dość dobrze zakamuflowany. Hołownia z kolei to płaczek. Noż naprawdę nie ma na kogo postawić na tej opozycji.Do agentów z piss i ich towarzystwa się nie umywa, wszak nie miał szkolenia u kacapów w moskwie czy sb lub ub. |
|
Senatorze Bury, swojej szkoły lepiej przypilnuj. Bo dziwne organizacje ostatnio tam się kręcą.
|
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|