Przeglądarka, z której korzystasz jest przestarzała.

Starsze przeglądarki internetowe takie jak Internet Explorer 6, 7 i 8 posiadają udokumentowane luki bezpieczeństwa, ograniczoną funkcjonalność oraz nie są zgodne z najnowszymi standardami.

Prosimy o zainstalowanie nowszej przeglądarki, która pozwoli Ci skorzystać z pełni możliwości oferowanych przez nasz portal, jak również znacznie ułatwi Ci przeglądanie internetu w przyszłości :)

Pobierz nowszą przeglądarkę:

Użytkownik
Ciekawe co na to prokuratura... aa no tak to też instalacja artystyczna...
Odpowiedz
pruszkowski??? Ten wieprz dalej pasie się za nasze pieniądze???
Odpowiedz
Niby przypadkiem w kontekście tego tematu przypomniał mi się hrabia Sikorsky ze swoimi ,,złotymi myślami", Jakoś nie było słychać słów dezaprobaty. Czyli jednemu można a drugiemu już nie ?
Odpowiedz
Kuna to taki mały gryzoń, szkodnik, lubi gryźć gumę... Tak mi się nasunęło. A co do autora tego chamskiego wpisu pana Marka K., to kto mu dał prawo oceniania, kto jest zdrajcą Polski? Ja mógłbym tak napisać o niejednym działaczu powiązanym z jego środowiskiem politycznym - byłoby mu miło? Co więcej - byłbym w stanie to uzasadnić. Tak więc pan Marek K., to mały, miałki człowieczek, który chciał zabłysnąć, a zalśnił, jak gówno w mokrej trawie.
Odpowiedz
Minister Czarnek nie ma szczęśliwej ręki do swoich kadr. Podobnie jak prezes wuc. W urzędzie wojewódzkim ludzie Czarnka do żywe legendy. Niestety są to jaskrawe przykłady braku kompetencji z jednoczesną nadwyżką arogancji.
Odpowiedz
OJ TAM OJ TAM. PEWNIE KTOŚ WŁAMAŁ MU SIĘ NA KONTO. ZAPEWNE TAJNY AGENT 007 JACK DANIELS XD
Odpowiedz
Minister Czarnek nie ma szczęśliwej ręki do swoich kadr. Podobnie jak prezes wuc. W urzędzie wojewódzkim ludzie Czarnka do żywe legendy. Niestety są to jaskrawe przykłady braku kompetencji z jednoczesną nadwyżką arogancji.
Jedna z doradców Czarnka , dr hab. z Kraśnika "popełniła"  taki wpis :  " Mycie części intymnych to grzech i bezeceństwo" .
Odpowiedz
Ciekawa byłaby reakcja prokuratury, gdyby ktoś z opozycji groził stryczkiem Kaczyńskiemu, Ziobrze, Dudzie czy Morawieckiemu za zdradę kraju
Odpowiedz
Skandal. Powinno być karalne w trybie natychmiastowym . Jak nie, to czy ja mogę mu wybić parę jedynek?
Odpowiedz
Skandal. Powinno być karalne w trybie natychmiastowym . Jak nie, to czy ja mogę mu wybić parę jedynek?
 Wydaje mi się że tak, ale pod warunikiem że to twoja prywatna opinia, a nie urzędnika. Później musisz usunąć to z internetu, wtedy twoja kontrowersyjna wypowiedź znikinie i nie będzie do niczego odnościć. Czy się mylę?
Odpowiedz
patrząc na zdjęcie tych dwóch mędrców nasuwa się tylko jedno-czoła nieskażone umysłem.
Odpowiedz
Tak czym te komentarze... Dobrze, że w tym mieście przesyłem podatki płacić. Jeden chce jedynki wybijać, drugi zapomina o tym co inni politycy mówią o przeciwnikach. Poszanowania w tym mieście dla mającego inne poglądy nigdy nie było, nie ma i nie będzie. To w końcu Lubelszczyzna
Odpowiedz
Panie Pruszkowski, czy jeżeli po godzinach pracy jest się idiotą to w czasie pracy się przestaje być tymże idiota ? Dwa charaktery w jednym człowieku ?
Odpowiedz
to było przesłania dla swoich kolegów z pisu.
Odpowiedz

Dodaj odpowiedź:

Przerwa techniczna ... ...