Ciekawe co na to prokuratura... aa no tak to też instalacja artystyczna...
|
|
pruszkowski???
Ten wieprz dalej pasie się za nasze pieniądze???
|
|
Niby przypadkiem w kontekście tego tematu przypomniał mi się hrabia Sikorsky ze swoimi ,,złotymi myślami", Jakoś nie było słychać słów dezaprobaty. Czyli jednemu można a drugiemu już nie ?
|
|
Kuna to taki mały gryzoń, szkodnik, lubi gryźć gumę... Tak mi się nasunęło. A co do autora tego chamskiego wpisu pana Marka K., to kto mu dał prawo oceniania, kto jest zdrajcą Polski? Ja mógłbym tak napisać o niejednym działaczu powiązanym z jego środowiskiem politycznym - byłoby mu miło? Co więcej - byłbym w stanie to uzasadnić. Tak więc pan Marek K., to mały, miałki człowieczek, który chciał zabłysnąć, a zalśnił, jak gówno w mokrej trawie.
|
|
Minister Czarnek nie ma szczęśliwej ręki do swoich kadr. Podobnie jak prezes wuc. W urzędzie wojewódzkim ludzie Czarnka do żywe legendy. Niestety są to jaskrawe przykłady braku kompetencji z jednoczesną nadwyżką arogancji.
|
|
OJ TAM OJ TAM. PEWNIE KTOŚ WŁAMAŁ MU SIĘ NA KONTO. ZAPEWNE TAJNY AGENT 007 JACK DANIELS XD
|
|
Minister Czarnek nie ma szczęśliwej ręki do swoich kadr. Podobnie jak prezes wuc. W urzędzie wojewódzkim ludzie Czarnka do żywe legendy. Niestety są to jaskrawe przykłady braku kompetencji z jednoczesną nadwyżką arogancji.Jedna z doradców Czarnka , dr hab. z Kraśnika "popełniła" taki wpis : " Mycie części intymnych to grzech i bezeceństwo" . |
|
Ciekawa byłaby reakcja prokuratury, gdyby ktoś z opozycji groził stryczkiem Kaczyńskiemu, Ziobrze, Dudzie czy Morawieckiemu za zdradę kraju
|
|
Skandal. Powinno być karalne w trybie natychmiastowym . Jak nie, to czy ja mogę mu wybić parę jedynek?
|
|
Skandal. Powinno być karalne w trybie natychmiastowym . Jak nie, to czy ja mogę mu wybić parę jedynek?Wydaje mi się że tak, ale pod warunikiem że to twoja prywatna opinia, a nie urzędnika. Później musisz usunąć to z internetu, wtedy twoja kontrowersyjna wypowiedź znikinie i nie będzie do niczego odnościć. Czy się mylę? |
|
patrząc na zdjęcie tych dwóch mędrców nasuwa się tylko jedno-czoła nieskażone umysłem.
|
|
Tak czym te komentarze... Dobrze, że w tym mieście przesyłem podatki płacić.
Jeden chce jedynki wybijać, drugi zapomina o tym co inni politycy mówią o przeciwnikach.
Poszanowania w tym mieście dla mającego inne poglądy nigdy nie było, nie ma i nie będzie. To w końcu Lubelszczyzna
|
|
Panie Pruszkowski, czy jeżeli po godzinach pracy jest się idiotą to w czasie pracy się przestaje być tymże idiota ? Dwa charaktery w jednym człowieku ?
|
|
to było przesłania dla swoich kolegów z pisu.
|
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|