![]() |
sąd rozstrzygnie,a nie przychylni prawnicy
|
![]() |
Ten człowiek wygląda jak wściekły szczur. Piana toczy się z ust a kłaki jak u szczura
|
![]() |
Pierwsze słyszę o takiej sytuacji. Wojewoda po tym jak wydał swoje rozstrzygnięcie, zakończył swój udział w sprawie. Po co zlecił zewnętrzne opinie prawne? Na tym etapie ocena stanu prawnego należy do sądu administracyjnego.
|
![]() |
Marek Szydło czy to tylko przypadkowa zbieżność nazwisk?,bardzo mnie to ciekawi.
|
![]() |
Ten gość wygląda jak zwykły moczymorda obszczymurek !!
|
![]() |
abstra***ąc od racji jednej i drugiej strony wypada zapytać - gdzie nagle podziały się setki tysięcy złotych oszczędności i niemal milionowy majątek tego rozwodnika?
|
![]() |
Jeszcze Ta łysa sirota siedzi w Koziej Wólce? Nie czas na zmianę i to POzytywną. Cała nadzieja w lotach do Izraela. Wsadzić Łysonia w bagaż i nach Tel Awiw.
|
![]() |
Ile kosztowały te ekspertyzy? Zapłacił podatnik?
|
![]() |
PiS i PO to jedno zło !
|
![]() |
Czy gdy normalny obywatel popełni czyn zabroniony prawem to nadal pozostaje bezkarny?
Czas zakończyć tą farsę panie Żuku i odejść na emeryturkę polityczną do dobrej spółki "miejskiej".
Kasa ta sama a ile spokoju i relaksu.
Panu już dziękujemy.
Ps. Cały czas czekam na obiecaną (w kampani wyborczej) budowę ulicy.POzostały tylko obiecanki cacanki a ja "głupi" wierzyłem.......
|
![]() |
Nigdy bym tego gościa nie wybrał na wojewodę a już napewno na niego nikt nie zagłosuje oprócz rodziny jest spalony !!!!!
|
![]() |
Bardzo dobrze że wojewoda działa
|
![]() |
Czy gdy normalny obywatel popełni czyn zabroniony prawem to nadal pozostaje bezkarny? Czas zakończyć tą farsę panie Żuku i odejść na emeryturkę polityczną do dobrej spółki "miejskiej". Kasa ta sama a ile spokoju i relaksu. Panu już dziękujemy. Ps. Cały czas czekam na obiecaną (w kampanii wyborczej) budowę ulicy. POzostały tylko obiecanki cacanki a ja "głupi" wierzyłem.......
|
![]() |
Ile kosztowały te ekspertyzy Żuka? Zapłacił podatnik czy Żuk?
|
![]() |
PO to zło !
|
![]() |
Żuk po prostu popełnił błąd, złamał zapisy ustawy i tyle popełnił wykroczenie skutkujące wygaszeniem mandatu - tyle i aż tyle, to nie ma co filozofować
|
![]() |
oj zostało każdy szanujący się prawnik to powie, publicznie cisza ale rozmawiałem z kilkoma pomimo że sami są zwolennikami prezydenta to dają małe szanse na obronę szczególnie przed NSA bo Lubelski WSA jest nie obliczalny w werdyktach co pokazało życie nie raz
|
![]() |
a ile kosztowały te
ekspertyzy wojewody? Może jakaś fundacja o to zapyta?
|
![]() |
Pis już jak tonący ...nie umie wygrać uczciwie to dwukadencyjność wstecz wprowadza..
|
![]() |
Żuku odejdź, wstydu oszczędź i Górek Czechowskich nie betonuj!!!!
|
Strona 1 z 2
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|