Szukasz skupu aut w Lublinie ? Auto skup za gotówkę. Kasacja aut Mogą być bez OC i przeglądu technicznego. Busy, terenowe nawet dostawcze. Odkupimy auto legalnie na firmę Świdnik Lublin Lubelskie Tel. 663 978 183 skupaut-lublin.com.pl/
Auto Skup Lublin MarAuto to legalny skup aut osobowych, skup aut dostawczych i skup aut terenowych, za gotówkę od osób prywatnych i firm. Prowadzimy skup samochodów lublin, odkupując samochody sprawne w bardzo dobrym stanie technicznym i wizualnym. Interesuje nas także skup aut niesprawnych, skup aut uszkodzonych i skup aut rozbitych, bez przeglądu technicznego i ubezpieczenia OC.
Auto kasacja Lublin i złomowanie aut Lublin to także zakres usług MarAuto. Działamy jako kasacja pojazdów Lublin odkupując auta niesprawne, stare, zniszczone, skorodowane i nienadające się do dalszej eksploatacji. Złomowanie Pojazdów Lublin MarAuto wystawia stosowne dokumenty potrzebne do wydziału komunikacji oraz towarzystwa ubezpieczeniowego
|
|
a skupujecie może też gokarty ? dostałem jako prezent dwa lata temu, teraz tylko stoi i sie kurzy jesteście zainteresowani ?
|
|
Oczywiście, prosimy o kontakt tel.
Tel. 663 978 183
|
|
czy większa ilość aut powypadkowych wchodzi w grę ?
|
|
Nie mamy ograniczeń co do ilości skupu aut. Pozdrawiam
|
|
Polecam firmą Mar auto, dostałem może nie extra cenę ale lepszą od innych. Zadzwoniłem do tego skupu, uzgodniliśmy cenę następnie panowie przyjechali, oglądali może z 10 minut i spisaliśmy umowę. Bez targowania na miejscu.
|
|
Jakie są mniej więcej ceny w tych skupach samochodów. Czy płacą dużo mniej niż cena rynkowa?
|
|
Opinie zgodne z rzeczywistością. Sprzedałem dwa auta firmowe w Mar auto -. Bardzo duży plus za dostosowanie się z godzinami pracy do klienta.
|
|
Jak takie skupy płacą warto się tym interesować. Chciałbym szybko sprzedać ale też nie chcę oddawać auta za pół darmo
|
|
Sprzedaż auta do skupu to nie głupia sprawa pod warunkiem, że do takiego prawdziwego skupu a nie do przypadkowego handlarza.
|
|
Dużo zależy chyba od tego jakie masz auto do sprzedania?
|
|
***autoskupsamochodowkrakow.pl/
Skup samochodów Kraków wycenia i skupuje samochody bez opłat (OC, ważnego przeglądu), nic więc nie stoi na przeszkodzie by sprzedać auto, co do którego ciężko mieć nadzieję na przyszłą eksploatację. Auto Handel bardzo chętnie przyjmie samochody nie posiadające ważnego ubezpieczenia OC (ubezpieczenie odpowiedzialności cywilnej), toteż w przypadku nie opłacenia OC, bądź niemożności opłacenia OC, nasze auto nie musi być dłużej wepchnięte w trawę lub skazane na wieczne zapomnienie w starej stodole lub na osiedlowym parkingu. Bez żadnego wahania możemy oddać je do wykwalifikowanych specjalistów, pracujących w miejscach takich jak . W ten sposób zamiast płacić za OC auta, którego nie planujemy użytkować, otrzymamy za nie pieniądze – doskonały układ! Nasza firma wyceni nasz pojazd niezależnie od faktu, iż nie posiadamy ważnego OC. Dla skupu liczy się faktyczny stan pojazdu, a nie ciągłość w ubezpieczeniu, toteż warto wyzbyć się wszelkich wątpliwości co do tego pomysłu – warto oddać auto bez ważnego OC do skupu.
|
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|