Po co im włoski filozof, mają swojego profesora, walnie wykład o "nieludziach" , portret powiesi i babcię odwiedzi
|
|
Cisną mi się słowa niektórych Rosjan wypowiadane po śmierci Stalina, większość zawodziła "Umarł Stalin", ci pierwsi dodawali: "I ch... z nim".
|
|
Towarzystwo wzajemnej adoracji. Do tego nagroda ! Też z tego towarzystwa. Poglądy bp.Pieronka też są im bliskie. Kto wymyślił taka nagrodę!
|
|
pamiętacie kto to był TW filozof?
|
|
pamiętacie kto to był TW filozof?był też TW "balbina" |
|
W KUL nie rządzi ani arcybiskup, ani kanclerz, ani rektor. W KUL rządzą cywile pokroju Profesora Czarnka. Homofobia, i układy. Państwo w państwie. Jak mówi Prezydent Trump: Deep State. KUL wymknął się z rąk kurii, działa tu polityka, i grupki interesów, przeważnie endecyjne, narodowe i prawicowe.
|
|
aktywistkę ???? Homoterrorystę
" że nie zgadza się z poglądami Margot" - czyli jest za a nawet przeciw
a ztym poglądem się zgadza: " o Polsce „TY HÓJU” ?
|
|
Rocco kto?
|
|
"Należy uświadomić sobie siłę zjawisk jakimi są homoseksualne małżeństwa i aborcja. - To znak duchowej siły Antychrysta" - powiedział papież Benedykt XVI, bliski współpracownik Karola Wojtyły - wykładowcy KUL
Papież FRANCISZEK nareszcie wspiera mocno atakowany Kościół w Polsce: "W gender przejawia się zło, to ideologia zła"
|
|
@KOT89
Co slynnego w tym czowieku? To tak jakby student trzeciego roku filozofii zapytał a kto to jest Arystoteles :)
Przypomnial mi sie mem: gościu ogląda telewizję, jest informacja o tym, że astrofizycy odkryli kolejną planetę przy użyciu zaawanzowanych metod
Gościu oglądający komentuje pod nosem - Co ze debile
Nic slynnego. KUL daje doktorat h.c. byle komu i zaprasza na wyklad inauguracyjny byle kogo...
|
|
pamiętacie kto to był TW filozof?"Mam do pana prośbę. Nie małą, ale wielką: niech pan ustali, skąd został wysłany ten wpis i kto go zamieścił. – I to wszystko? – Spytałem, bo sprawa wydała mi się banalna. – Tak, to wszystko." Fragment książki pt. „Oficer” Sumlińskiego |
|
NAJWIĘKSZY POLAK - WYKŁADOWCA KUL - o ideologii homoseksualnej „Można, a nawet trzeba się zapytać czy tu nie działa również jakaś inna jeszcze »ideologia zła«, w pewnym sensie głębsza i ukryta, usiłująca wykorzystać nawet prawa człowieka przeciwko człowiekowi i przeciwko rodzinie”. Św. Jan Paweł II
|
|
Prof Rocco Buttiglione wykreowany przez lewacki świat? Niezłe masz zdanie o KULu i Watykanie (Buttiglione jest prof Papieskiego Uniwersytetu Laterańskiego). Uczylem sie z jego ksiazek na wykladach prowadzonych przez profesorów o prawicowych poglądach. Nie wiedziałem że to neomarksiści. Człowiek uczy się całe życie :)
|
|
"działania szkodzące misji KUL" - tak, KUL ma misję, Kraśnik też ją ma. I KUL, i Kraśnik stają się sławni inaczej, już nawet poza Polską.
|
|
Jest dużo postmodernistów chodzących do kościoła, tak jak jest wielu postmodernistów należących do neokatechumenatu np. Sławek .... Napisałem wyraźnie dobrzy to zazwyczaj (neo)marksiści LUB postmoderniści - czytaj chłopie czy babo ;)@KOT89
|
|
Ks. Oko ostrzega przed "Lawendową mafią: "Podziemie homoseksualne w Kościele jest rakiem, który trawi naszą matkę". Niestety ani ksiądz Szostek, ani ksiądz Wierzbicki tego nie pojmują a ten Włoch to po prostu kumpel Szostka i Wierzbickiego.
|
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|