Przeglądarka, z której korzystasz jest przestarzała.

Starsze przeglądarki internetowe takie jak Internet Explorer 6, 7 i 8 posiadają udokumentowane luki bezpieczeństwa, ograniczoną funkcjonalność oraz nie są zgodne z najnowszymi standardami.

Prosimy o zainstalowanie nowszej przeglądarki, która pozwoli Ci skorzystać z pełni możliwości oferowanych przez nasz portal, jak również znacznie ułatwi Ci przeglądanie internetu w przyszłości :)

Pobierz nowszą przeglądarkę:

Użytkownik
Po co im włoski filozof, mają swojego profesora, walnie wykład o "nieludziach" , portret powiesi i babcię odwiedzi
Odpowiedz
Cisną mi się słowa niektórych Rosjan wypowiadane po śmierci Stalina, większość zawodziła "Umarł Stalin", ci pierwsi dodawali: "I ch... z nim".
Odpowiedz
Towarzystwo wzajemnej adoracji. Do tego nagroda ! Też z tego towarzystwa. Poglądy bp.Pieronka też są im bliskie. Kto wymyślił taka nagrodę!
Odpowiedz
pamiętacie kto to był TW filozof?
Odpowiedz
 był też TW "balbina"
Odpowiedz
W KUL nie rządzi ani arcybiskup, ani kanclerz, ani rektor. W KUL rządzą cywile pokroju Profesora Czarnka. Homofobia, i układy. Państwo w państwie. Jak mówi Prezydent Trump: Deep State. KUL wymknął się z rąk kurii, działa tu polityka, i grupki interesów, przeważnie endecyjne, narodowe i prawicowe.
Odpowiedz
aktywistkę ???? Homoterrorystę " że nie zgadza się z poglądami Margot" - czyli jest za a nawet przeciw a ztym poglądem się zgadza: " o Polsce „TY HÓJU” ?
Odpowiedz
Rocco kto?
Odpowiedz
"Należy uświadomić sobie siłę zjawisk jakimi są homoseksualne małżeństwa i aborcja. - To znak duchowej siły Antychrysta" - powiedział papież Benedykt XVI, bliski współpracownik Karola Wojtyły - wykładowcy KUL Papież FRANCISZEK nareszcie wspiera mocno atakowany Kościół w Polsce: "W gender przejawia się zło, to ideologia zła"
Odpowiedz
@KOT89 Co slynnego w tym czowieku? To tak jakby student trzeciego roku filozofii zapytał a kto to jest Arystoteles :) Przypomnial mi sie mem: gościu ogląda telewizję, jest informacja o tym, że astrofizycy odkryli kolejną planetę przy użyciu zaawanzowanych metod Gościu oglądający komentuje pod nosem - Co ze debile Nic slynnego. KUL daje doktorat h.c. byle komu i zaprasza na wyklad inauguracyjny byle kogo...
Odpowiedz
 "Mam do pana prośbę. Nie małą, ale wielką: niech pan ustali, skąd został wysłany ten wpis i kto go zamieścił. – I to wszystko? – Spytałem, bo sprawa wydała mi się banalna. – Tak, to wszystko." Fragment książki pt. „Oficer” Sumlińskiego
Odpowiedz
NAJWIĘKSZY POLAK - WYKŁADOWCA KUL - o ideologii homoseksualnej „Można, a nawet trzeba się zapytać czy tu nie działa również jakaś inna jeszcze »ideologia zła«, w pewnym sensie głębsza i ukryta, usiłująca wykorzystać nawet prawa człowieka przeciwko człowiekowi i przeciwko rodzinie”. Św. Jan Paweł II
Odpowiedz
Prof Rocco Buttiglione wykreowany przez lewacki świat? Niezłe masz zdanie o KULu i Watykanie (Buttiglione jest prof Papieskiego Uniwersytetu Laterańskiego). Uczylem sie z jego ksiazek na wykladach prowadzonych przez profesorów o prawicowych poglądach. Nie wiedziałem że to neomarksiści. Człowiek uczy się całe życie :) 
Odpowiedz
"działania szkodzące misji KUL" - tak, KUL ma misję, Kraśnik też ją ma. I KUL, i Kraśnik stają się sławni inaczej, już nawet poza Polską.
Odpowiedz
Jest dużo postmodernistów chodzących do kościoła, tak jak jest wielu postmodernistów należących do neokatechumenatu np. Sławek .... Napisałem wyraźnie dobrzy to zazwyczaj (neo)marksiści  LUB postmoderniści - czytaj chłopie czy babo ;)
 @KOT89
  • Ad 1. prof Buttiglione  to (neo)marksista lub postmodernista? Robi sie ciekawie :) A ja myślałem, że prof ma konserwatywne poglądy np na kwestie homoseksualizmu czy małżeństwa (to wypominali mu gdy startował na czlonka KE). Może rzeczywiście za liberalny, a w dodatku postmodernistwa, bo głosił, że ziemia ma kształt kuli i nie jest płaska...
  • Ad 2. "Chłopie/babo" - język polski pozwala odróżniać płeć, chociażby po formie czasownika w wypowiedzi (liczba pojedyncza ^ czas przeszły ^ osoba pierwsza)
Odpowiedz
Ks. Oko ostrzega przed "Lawendową mafią: "Podziemie homoseksualne w Kościele jest rakiem, który trawi naszą matkę". Niestety ani ksiądz Szostek, ani ksiądz Wierzbicki tego nie pojmują a ten Włoch to po prostu kumpel Szostka i Wierzbickiego.
Odpowiedz

Dodaj odpowiedź:

Przerwa techniczna ... ...