Płacę podatki i muszę za toaletę jeszcze płacić, co to ma znaczyć????
|
|
Nie złotówkę, tylko 2,5 zł za niezbyt wyjściowy szalet. Myślę, że za złotówkę nie byłoby problemu.
|
|
Muszę płacić za toaletę, co to ma znaczyć???????????? powinna być bezpłatna toaleta ale nie tak
|
|
E tam ja miałem w klatce ostatnio (święta) bardziej nieprzyjemną sytuację ktoś z klatki wyżej załatwił się (kopę) u mnie na piętrze i sobie poszedł. Jak bym delikwenta spotkał w czasie załatwiania dostał by gazem a potem by zbierał to plecami :). Bo policja raczej by nie przyjechała - zgłosił bym kopę na klatce schodowej zrobioną przez sąsiada z bloku, nie wiadomo z którego piętra?
|
|
No rozumiem, "MIASTO ZWIĄZANE jest umową ze SPÓŁKĄ ..." i TO JEST dla "MIASTA" NAJWAŻNIEJSZE !!!
|
|
Płacę podatki i muszę za toaletę jeszcze płacić, co to ma znaczyć????
Płacę podatki i nie mogę się wyspać gdziekolwiek. Co to ma znaczyć???
|
|
polaki cebulaki zaplcic za kibelk? nigdy w zyciu lepiej jak zwierze lac na ulicy
ja rozm,iuem gdyby kibel kosztowal 30 zlotych ale 2.50?
naprawde dla cebulakow to tak duzo ze musza srac i szczac na wszysko do okola?
jakos na piweczko to cebulaki maja
|
|
Płacę podatki i muszę płacić za chleb w sklepie????? |
|
Zrobią darmowy kibel to fetor zacznie dochodzić prosto z niego, gwarantuję wam to. Zasrana i obsikana deska będzie na porządku dziennym.
|
|
PŁACENIE ZA MOŻLIWOŚĆ ZAŁATWIANIA POTRZEB FIZJOLOGICZNYCH OO ORYGINALNY POLSKI WKŁAD DO DOROBKU CYWILIZACJI EUROPEJSKIEJ. WSZĘDZIE W EUROPIE NA DWORCACH KOLEJOWYCH KIBLE SĄ BEZŁPATNE. W POLSCE JEST TO NIE DO POMYŚLENIA. S_ANIE PO KRZAKACH TO NASZ POLSKI ZNAK FIRMOWY.
|
|
yes, yes, yes
|
|
Trzymajmy się kupy jak niepodległości. Nie ma ceny.
|
|
A nie warto pomyśleć? Za użytkowanie szaletu PKP (lub inny podmiot) płaci miastu ryczałt (powiedzmy 1000 zł), a miasto oddaje te pieniądze PKP (lub innemu podmiotowi) w postaci ulgi w podatku od nieruchomości (za użyczenie powierzchni na cele użyteczności społecznej). I nie ma problemu z rozliczeniem VAT, a toaleta jest za 0 zł.
|
|
Tak , niech Ratusz zbiera na następną nieprzemyślaną inwestycję jaką ma być plaża nad śmierdzącą rzeką Bystrzycą. Czy Wy mieszkańcy Lublina wreszcie zaczniecie myśleć? Następne obciążenie nas lubliniaków nazatrudnia strażników a nam będzie podwyższać podatki a korzystać będzie kto w tym smrodzie? Tak jak i stadion został na naszym utrzymaniu bez zarobku . To są SKUTKI DOBRYCH INWESTYCJI PREZYDENTA LUBLINA!!!
|
|
Strategiczne znaczenie sracza ... Bez opłaty za sikanie i robienie kupy miasto zbankrutuje. No śmiech na sali ...
|
|
NIECH ŻYJE KUPA!
|
|
NIECH ŻYJE KUPA!
|
|
NIECH ŻYJE KUPA!
|
|
NIECH ŻYJE KUPA!