nie glosuje na pis , podaj dalej
|
|
Nigdy w życiu na pis
|
|
Pitucha Tomasz absolwent teologii kul, wzorowy katolik, moralizator wszem i wobec. A może jednak zakłamany obłudnik robiący wszystko, co tylko się da pod publiczkę? Oceńcie Państwo sami.
|
|
To ten, który trzyma jedynie z tymi, z którymi ma interes i wszędzie widzi jedynie własny czubek nosa.
|
|
Kto tego idiotę pierduchę wybrał na radnego?Oazowcy, ludzie uwikłani w zależności (np. w przypadku przynależności do Oazy Rodzin), oszukani, ślepo wykonujący polecenia Proboszcza z Nałkowskich lub spółdzielczych bonzów. Ludzi uzależnionych lub z poważnymi problemami jest sporo. W grę mogła wchodzić także litość. Raz na niego zagłosowałem - czego się mocno wstydzę - i nigdy więcej. |
|
Od kiedy telefon nie mogąc skorzystać z wybranej karty, sam decyduje, że skorzysta z drugiej w telefonie? Kiepska ściema.
|
|
Panie Wieczerzak, albo robisz pan z siebie wariata albo jesteś pan równie....nieroztropny jak Pitucha.
|
|
Z wyglądu to debil!!!!Są ważniejsze od wyglądu przyczyny, by trzymać się od niego z daleka. PiS wiele ryzykuje, promując niektórych ludzi |
|
Kocham PiS ❤
|
|
Od kiedy telefon nie mogąc skorzystać z wybranej karty, sam decyduje, że skorzysta z drugiej w telefonie? Kiepska ściema.Jak oni mogą rządzić - np. państwem, województwem, powiatem, gminą ... - skoro przerasta ich obsługa telefonu komórkowego? Czy ktoś to pojmuje? |
|
Barany
|
|
Tomaszu, czy zadajesz się z plebsem?
|
|
Wysłać jołopa na kurs obsługi telefonu !!!
|
|
Jehowce z peło też dzwonią na komórki
|
|
To jak on daje sobie radę z głosowaniem ?? Kpina z wyborców !! Jak to leciało, wystarczy nie kraść ?
|
|
To co za niemotę ma ten doradca wojewody, że nie umie nawet głupiego telefonu obsłużyć
|
|
... ciemny lud wszystko kupi
|
|
Schetyna pewnie lepszy ze swoją czerwoną żydokomunistyczną świtą tak?
|
|
Wielkie mecyje. Dziecinada w POrównaniu z trolo-kampanią na rzecz wiadomo kogo, sPOnsorowaną "służbowo" przez deweloperów.
|
|
Jakby dali co miesiąc 500 plus do emerytury to jeszcze bym poszła, a tak niech spadają, nawet nie idę bo szkoda mi mojej jałmużny za 40 letnia pracę na fleki do butów
|
Strona 1 z 5
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|