Przecież to nie jest samba. A te motyle skrzydła - co to ma do rzeczy? :D
|
|
Zaiste jestem do głębi poruszony niezwykłą "urodą" i "profesjonalizmem" tancerek;p
|
|
tancerki niczego sobie, a panowie siedzący przy stolikach bali się nawet spojrzeć
|
|
To cos na ksztalt polaczenia tanca brzucha i samby spod Knurowa;p Ale wieś haha...
|
|
"Kurła Halyna, ty to se musisz kupić takie pstrągi a nie tylko bikini, to i w łóżku będzie egzotyczniej i "Samba! Jedziemy!" jak to w tej piosence leciało, ja to tradycjonalista jestem ale wiesz w tych sprawach nieco progresu to się przyda" - pomyślał sobie niejeden Janusz oglądając egzotyczne tancerki. :)
|
|
Oferujemy szybka pozyczke
Potrzebujesz pozyczki biznesowej lub osobistej? Nasza firma udziela pozyczek osobom fizycznym i firmom w wysokosci 2% oprocentowania rocznie.
Odwiedz nasza strone internetowa pod adresem: ***s://Amitybrokers.com, aby rozpoczac,
lub po prostu wyslij nam e-mail
Na adres Service@Amitybrokers.com
Mozesz rozmawiac na zywo na WhatsApp +1 (619) 736-9432
|
|
Cześć! Nazywam się Agnieszka, mam 23 lata. Chcę znaleźć mężczyznę do intymnych spotkań i komunikacji. Z przyjemnością odpowiem wszystkim, napisz do mnie na stronie randkowej, oto moja strona - loveto.one/agnieszka96
|
|
Taniec jak taniec. Sztur śpiewał, że każdy może lepiej lub gorzej...ale nie o to chodzi jak...
Kiedyś też były takie lokale i to się chyba burleska nazywało. Chodził kto chciał na takie przedstawienia.
Ale nikt by raczej nie przypuszczał że na oficjalnej gali, bądź co bądź z władzami miasta i regionu taki poziom. Powiem tak. Jednak udało się powołać do życia człowieka sowieckiego. Nowy twór z nową moralnością.
Ręce opadają. Ciekawe kto wpadł na pomysł takiego zestawienia ;)
|
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|