Przeglądarka, z której korzystasz jest przestarzała.

Starsze przeglądarki internetowe takie jak Internet Explorer 6, 7 i 8 posiadają udokumentowane luki bezpieczeństwa, ograniczoną funkcjonalność oraz nie są zgodne z najnowszymi standardami.

Prosimy o zainstalowanie nowszej przeglądarki, która pozwoli Ci skorzystać z pełni możliwości oferowanych przez nasz portal, jak również znacznie ułatwi Ci przeglądanie internetu w przyszłości :)

Pobierz nowszą przeglądarkę:

Użytkownik

Sportowiec Roku 2019: Gorąca brazylijska samba i tańce na balu [wideo]

Utworzony przez Użytkownik niezarejestrowany, 4 lutego 2020 r. o 12:53 Powrót do artykułu
Przecież to nie jest samba. A te motyle skrzydła - co to ma do rzeczy? :D
Odpowiedz
Zaiste jestem do głębi poruszony niezwykłą "urodą" i "profesjonalizmem" tancerek;p
Odpowiedz
tancerki niczego sobie, a panowie siedzący przy stolikach bali się nawet spojrzeć
Odpowiedz
To cos na ksztalt polaczenia tanca brzucha i samby spod Knurowa;p Ale wieś haha...
Odpowiedz
"Kurła Halyna, ty to se musisz kupić takie pstrągi a nie tylko bikini, to i w łóżku będzie egzotyczniej i "Samba! Jedziemy!" jak to w tej piosence leciało, ja to tradycjonalista jestem ale wiesz w tych sprawach nieco progresu to się przyda" - pomyślał sobie niejeden Janusz oglądając egzotyczne tancerki. :)
Odpowiedz
Oferujemy szybka pozyczke Potrzebujesz pozyczki biznesowej lub osobistej? Nasza firma udziela pozyczek osobom fizycznym i firmom w wysokosci 2% oprocentowania rocznie. Odwiedz nasza strone internetowa pod adresem: ***s://Amitybrokers.com, aby rozpoczac, lub po prostu wyslij nam e-mail Na adres Service@Amitybrokers.com Mozesz rozmawiac na zywo na WhatsApp +1 (619) 736-9432
Odpowiedz
Cześć! Nazywam się Agnieszka, mam 23 lata. Chcę znaleźć mężczyznę do intymnych spotkań i komunikacji. Z przyjemnością odpowiem wszystkim, napisz do mnie na stronie randkowej, oto moja strona - loveto.one/agnieszka96
Odpowiedz
Taniec jak taniec. Sztur śpiewał, że każdy może lepiej lub gorzej...ale nie o to chodzi jak... Kiedyś też były takie lokale i to się chyba burleska nazywało. Chodził kto chciał na takie przedstawienia. Ale nikt by raczej nie przypuszczał że na oficjalnej gali, bądź co bądź z władzami miasta i regionu taki poziom. Powiem tak. Jednak udało się powołać do życia człowieka sowieckiego. Nowy twór z nową moralnością.  Ręce opadają. Ciekawe kto wpadł na pomysł takiego zestawienia ;)
Odpowiedz

Dodaj odpowiedź:

Przerwa techniczna ... ...