![]() |
Widać powrót do pełnego składu... ale dno, a moderator nic nie robi... liczą się tylko kliknięcia i ilość odsłon, acz dziwię się że firmy nei wstydzą się tu umieszczać reklam.
|
![]() |
Dobrze widzieć, że teksty starej gwardii dziennika są publikowane. Oby to był dobry znak na przyszłość. Co do Zuka, jego "Ekipy" i w ogóle polityków Platformy Obywatelskiej i PIS na urzędach w LUblinie, to trzeba od razu zaznaczyć, że upatrują zysku gdzie można. Od lat są podnoszone głosy, tak w przypadku decyzji UML, jak i Studium ZP, że wystarczy że przy ulicy jest kiosk Ruchu, to urzędnicy zaczynają wymuszać na inwestorach i projektantach niższą zabudowę. Było kilka firm chętnych budować wysokościowce, ale jak dotąd EKIPA Żuka przepuściła może z jedną lub dwie wyższe inwestycje, bardzo mało. Drapacze chmur, to jest okazja dla platformersów, stąd będą kombinować. Większość obszaru Lublina, Radni Miejscy przegłosowali pod niską zabudowę i bloki nie przekraczające 5 pięter. Do tego, od ponad dwóch dekad nie poszerzali granic Lublina, przez co banki ziemii pod deweloperkę się wyczerpują a ceny metra rosną. W Lublinie, trzeba odbetownować urzędy z ludzi Platformy i PiSu, dopiero wtedy uda się odblokować zabudowę wysokościową. Na Zachodzie Polski, i to nie tylko w Łodzi, Wrocławiu, Gdyni czy Szczecinie, deweloperzy budujący wieżowiec ponad 17-piętrowy to wcale nie są jakimś ewenementem. W Lublinie, na takich deweloperów od razu się rzuci "miejska śmietanka".
|
![]() |
... develoduce znalazł się wśród dwunastu innych żymskich sług w Polin zaapelował o dyskryminację niezaszczepionych obywateli i wprowadzenie niezgodnej z Konstytucją RP segregacji sanitarnej? Czy Polacy nadal śpią?Odmawiam założenia opon zimowych, ponieważ: - To mój samochód, mój wybór, moja wolność... - Skuteczność opon zimowych nie jest udowodniona, poza badaniami przeprowadzonymi przez produentów... - Moja sąsiadka miała wypadek po założeniu opon zimowych... - Niektórzy mają już 3 komplet opon, to dowodzi ich nieskuteczności... - Nie wiemy z czego są robione... - Producenci opon zimowych straszą nas zimą, żeby się wzbgacić. Poza tym, to oni wymyślili śnieg i rozrzucają go po nocy, gdy śpisz... - Jesli mam opony, rząd może mnie śledzić w śniegu... OTWÓRZCIE OCZY I PRZESTAŃCIE BYĆ OWCAMI!!! W TYM ROKU OPONOM ZIMOWYM MÓWIMY NIE!!! |
![]() |
Zdjęcie świetne - szczególnie do celów dowodowych.
|
![]() |
Ładuj studentki za darmo! Nawet *** ma teraz ponad 10 koła takich co nie odmawiają.
|
![]() |
"Czy chcemy Europy zamienionej w tyranię?" - pyta eurodeputowany z Rumunii !!! A o co pyta HETMAN z ZSL?
|
![]() |
"Czy chcemy Europy zamienionej w tyranię?" - pyta eurodeputowany z Rumunii !!! A o co pyta HETMAN z ZSL?94% przypadków jazdy po alkoholu NIE KOŃCZY SIĘ WYPADKAMI (dane z IDzD)... Segregacja toksykologiczna jest niezgodna z KONSTYTUCJĄ!!!... Brak dowodów na skuteczność trzeźwości! OSOBY ALKO-UJEMNE TEŻ POWODUJĄ WYPADKI!!!... Dziś obowiązkowe badanie trzeźwości, jutro CERTYFIKATY TRZEŹWOŚCI, PO JUTRZE ZAKAZ PRZYCHODZENIA DO PRACY PO PIJAKU!!!... POLAKU NIE DAJ SIĘ ZNIEWOLIĆ!!!... |
![]() |
"Po umorzeniu postępowania wobec architekta Adama M. sędzia Tomasz Posłuszny złożył wniosek o wyłączenie go z dalszego orzekania w tej sprawie." I tu jest sedno sprawy. Usłużny "niezawisły" sędzia umarza postępowanie mi mo oczywistych dowodów i wycofuje się z dalszego orzekania w sprawie. Czyli kasta zrobiła swoje. BAGNO
|
![]() |
Dobrze widzieć, że teksty starej gwardii dziennika są publikowane. Oby to był dobry znak na przyszłość. Co do Zuka, jego "Ekipy" i w ogóle polityków Platformy Obywatelskiej i PIS na urzędach w LUblinie, to trzeba od razu zaznaczyć, że upatrują zysku gdzie można. Od lat są podnoszone głosy, tak w przypadku decyzji UML, jak i Studium ZP, że wystarczy że przy ulicy jest kiosk Ruchu, to urzędnicy zaczynają wymuszać na inwestorach i projektantach niższą zabudowę. Było kilka firm chętnych budować wysokościowce, ale jak dotąd EKIPA Żuka przepuściła może z jedną lub dwie wyższe inwestycje, bardzo mało. Drapacze chmur, to jest okazja dla platformersów, stąd będą kombinować. Większość obszaru Lublina, Radni Miejscy przegłosowali pod niską zabudowę i bloki nie przekraczające 5 pięter. Do tego, od ponad dwóch dekad nie poszerzali granic Lublina, przez co banki ziemii pod deweloperkę się wyczerpują a ceny metra rosną. W Lublinie, trzeba odbetownować urzędy z ludzi Platformy i PiSu, dopiero wtedy uda się odblokować zabudowę wysokościową. Na Zachodzie Polski, i to nie tylko w Łodzi, Wrocławiu, Gdyni czy Szczecinie, deweloperzy budujący wieżowiec ponad 17-piętrowy to wcale nie są jakimś ewenementem. W Lublinie, na takich deweloperów od razu się rzuci "miejska śmietanka".Zgadzam się że beton siedzący w um Lublin robi krzywdę Lublinowi...mam wrażenie że decyzję urbanistyczne są podejmowane na zasadzie "chcesz coś zbudować w danym miejscu, to szukamy najmarniejszego najniższego budynku w okolicy" i traktujemy to jako "kontekst urbanistyczny" do którego nowa zabudowa ma równać...tak jak przy zatrudnianiu w urzędach "równaj do najgorszego i nie wychylaj się", taka nieudaczna mentalność tych ludzi... Jeśli chodzi o wysokie budynki, to albo należało w śródmieściu w ogóle zakazać budowy budynków wyższych niż 5-6 pięter (mniej więcej wysokość najwyższych kamienic w ścisłym śródmieściu) albo jeśli iść w budowę wieżowców, to takich mających przynajmniej 70-80 metrów wysokości - bo te budowane w ostatnich 20 latach pseudowieżowce na Zana czy apartamemtowiec na placu teatralnym - z tą swoją nieszczęsną wysokością 50 metrów są niezgrabne, optycznie przyciężkie, trudno przy tej wysokości zbudować smukły atrakcyjny wieżowiec. Tymczasem w Lublinie właśnie takie, około 50 metrowe klocki się rozrzuca po całym mieście bez żadnego pomysłu, ot tam gdzis sobie deweloper działeczkę kupi... |
![]() |
prof Piotrowski: Złożyłem zawiadomienie do prokuratury w sprawie ministra Niedzielskiego - "Osoby, które narzucają restrykcje doskonale zdają sobie sprawę z ich bezprawności "Odmawiam założenia opon zimowych, ponieważ: - To mój samochód, mój wybór, moja wolność... - Skuteczność opon zimowych nie jest udowodniona, poza badaniami przeprowadzonymi przez produentów... - Moja sąsiadka miała wypadek po założeniu opon zimowych... - Niektórzy mają już 3 komplet opon, to dowodzi ich nieskuteczności... - Nie wiemy z czego są robione... - Producenci opon zimowych straszą nas zimą, żeby się wzbgacić. Poza tym, to oni wymyślili śnieg i rozrzucają go po nocy, gdy śpisz... - Jesli mam opony, rząd może mnie śledzić w śniegu... OTWÓRZCIE OCZY I PRZESTAŃCIE BYĆ OWCAMI!!! W TYM ROKU OPONOM ZIMOWYM MÓWIMY NIE!!! |
![]() |
... develo-duce WPROWADZA SEGREGACJE i bez maski i dystansu robi fotki na meczu LUK?
|
![]() |
"Czy chcemy Europy zamienionej w tyranię?" - pyta eurodeputowany z Rumunii !!! A o co pyta HETMAN z ZSL?94% przypadków jazdy po alkoholu NIE KOŃCZY SIĘ WYPADKAMI (dane z IDzD)... Segregacja toksykologiczna jest niezgodna z KONSTYTUCJĄ!!!... Brak dowodów na skuteczność trzeźwości! OSOBY ALKO-UJEMNE TEŻ POWODUJĄ WYPADKI!!!... Dziś obowiązkowe badanie trzeźwości, jutro CERTYFIKATY TRZEŹWOŚCI, PO JUTRZE ZAKAZ PRZYCHODZENIA DO PRACY PO PIJAKU!!!... POLAKU NIE DAJ SIĘ ZNIEWOLIĆ!!!... |
![]() |
"Czy chcemy Europy zamienionej w tyranię?" - pyta eurodeputowany z Rumunii !!! A o co pyta HETMAN z ZSL?
|
![]() |
prof Piotrowski: Złożyłem zawiadomienie do prokuratury w sprawie ministra Niedzielskiego - "Osoby, które narzucają restrykcje doskonale zdają sobie sprawę z ich bezprawności "
|
![]() |
LEWAKU! - jesteś za segregacją? Pamiętaj ---- Art. 189 KK -- § 1. Kto pozbawia człowieka wolności, podlega karze pozbawienia wolności od 3 miesięcy do lat 5. § 2. Jeżeli pozbawienie wolności trwało dłużej niż 7 dni, sprawca podlega karze pozbawienia wolności od roku do lat 10.94% przypadków jazdy po alkoholu NIE KOŃCZY SIĘ WYPADKAMI (dane z IDzD)... Segregacja toksykologiczna jest niezgodna z KONSTYTUCJĄ!!!... Brak dowodów na skuteczność trzeźwości! OSOBY ALKO-UJEMNE TEŻ POWODUJĄ WYPADKI!!!... Dziś obowiązkowe badanie trzeźwości, jutro CERTYFIKATY TRZEŹWOŚCI, PO JUTRZE ZAKAZ PRZYCHODZENIA DO PRACY PO PIJAKU!!!... POLAKU NIE DAJ SIĘ ZNIEWOLIĆ!!!... |
![]() |
LEWAKU! - jesteś za segregacją? Pamiętaj ---- Art. 189 KK -- § 1. Kto pozbawia człowieka wolności, podlega karze pozbawienia wolności od 3 miesięcy do lat 5. § 2. Jeżeli pozbawienie wolności trwało dłużej niż 7 dni, sprawca podlega karze pozbawienia wolności od roku do lat 10.
|
![]() |
... develo-sługus znalazł się wśród dwunastu innych żymskich sług w Polin i zaapelował o dyskryminację niezaszczepionych obywateli i wprowadzenie niezgodnej z Konstytucją RP segregacji sanitarnej ? Czy Polacy nadal śpią?
|
![]() |
Prezydent Siemianowic Śląskich : Eksperci, którzy wprowadzają w błąd Polaków będą rozliczeni.
|
![]() |
.... fa łszywi lewaccy ojrotowarzysze wrzeszczą: " Moje ciało - moja sprawa! " oraz " Wybór, a nie przymus! ". Ale jak przychodzi co do czego, to okazuje się, że lewacy są za tym, by urzędnicy robili z naszym ciałem, co się im podoba. Lewacy = oszuści, zamordyści i totalitaryści.LEWAKU! - jesteś za segregacją? Pamiętaj ---- Art. 189 KK -- § 1. Kto pozbawia człowieka wolności, podlega karze pozbawienia wolności od 3 miesięcy do lat 5. § 2. Jeżeli pozbawienie wolności trwało dłużej niż 7 dni, sprawca podlega karze pozbawienia wolności od roku do lat 10.94% przypadków jazdy po alkoholu NIE KOŃCZY SIĘ WYPADKAMI (dane z IDzD)... Segregacja toksykologiczna jest niezgodna z KONSTYTUCJĄ!!!... Brak dowodów na skuteczność trzeźwości! OSOBY ALKO-UJEMNE TEŻ POWODUJĄ WYPADKI!!!... Dziś obowiązkowe badanie trzeźwości, jutro CERTYFIKATY TRZEŹWOŚCI, PO JUTRZE ZAKAZ PRZYCHODZENIA DO PRACY PO PIJAKU!!!... POLAKU NIE DAJ SIĘ ZNIEWOLIĆ!!!... |
![]() |
94% przypadków jazdy po alkoholu NIE KOŃCZY SIĘ WYPADKAMI (dane z IDzD)... Segregacja toksykologiczna jest niezgodna z KONSTYTUCJĄ!!!... Brak dowodów na skuteczność trzeźwości! OSOBY ALKO-UJEMNE TEŻ POWODUJĄ WYPADKI!!!... Dziś obowiązkowe badanie trzeźwości, jutro CERTYFIKATY TRZEŹWOŚCI, PO JUTRZE ZAKAZ PRZYCHODZENIA DO PRACY PO PIJAKU!!!... POLAKU NIE DAJ SIĘ ZNIEWOLIĆ!!!...
|
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|