Przeglądarka, z której korzystasz jest przestarzała.

Starsze przeglądarki internetowe takie jak Internet Explorer 6, 7 i 8 posiadają udokumentowane luki bezpieczeństwa, ograniczoną funkcjonalność oraz nie są zgodne z najnowszymi standardami.

Prosimy o zainstalowanie nowszej przeglądarki, która pozwoli Ci skorzystać z pełni możliwości oferowanych przez nasz portal, jak również znacznie ułatwi Ci przeglądanie internetu w przyszłości :)

Pobierz nowszą przeglądarkę:

Użytkownik
Widać powrót do pełnego składu... ale dno, a moderator nic nie robi... liczą się tylko kliknięcia i ilość odsłon, acz dziwię się że firmy nei wstydzą się tu umieszczać reklam.
Odpowiedz
Dobrze widzieć, że teksty starej gwardii dziennika są publikowane. Oby to był dobry znak na przyszłość. Co do Zuka, jego "Ekipy" i w ogóle polityków Platformy Obywatelskiej i PIS na urzędach w LUblinie, to trzeba od razu zaznaczyć, że upatrują zysku gdzie można. Od lat są podnoszone głosy, tak w przypadku decyzji UML, jak i Studium ZP, że wystarczy że przy ulicy jest kiosk Ruchu, to urzędnicy zaczynają wymuszać na inwestorach i projektantach niższą zabudowę. Było kilka firm chętnych budować wysokościowce, ale jak dotąd EKIPA Żuka przepuściła może z jedną lub dwie wyższe inwestycje, bardzo mało. Drapacze chmur, to jest okazja dla platformersów, stąd będą kombinować. Większość obszaru Lublina, Radni Miejscy przegłosowali pod niską zabudowę i bloki nie przekraczające 5 pięter. Do tego, od ponad dwóch dekad nie poszerzali granic Lublina, przez co banki ziemii pod deweloperkę się wyczerpują a ceny metra rosną. W Lublinie, trzeba odbetownować urzędy z ludzi Platformy i PiSu, dopiero wtedy uda się odblokować zabudowę wysokościową. Na Zachodzie Polski, i to nie tylko w Łodzi, Wrocławiu, Gdyni czy Szczecinie, deweloperzy budujący wieżowiec ponad 17-piętrowy to wcale nie są jakimś ewenementem. W Lublinie, na takich deweloperów od razu się rzuci "miejska śmietanka". 
Odpowiedz
... develoduce znalazł się wśród dwunastu innych żymskich sług w Polin zaapelował o dyskryminację niezaszczepionych obywateli i wprowadzenie niezgodnej z Konstytucją RP segregacji sanitarnej? Czy Polacy nadal śpią?
    Odmawiam założenia opon zimowych, ponieważ: - To mój samochód, mój wybór, moja wolność... - Skuteczność opon zimowych nie jest udowodniona, poza badaniami przeprowadzonymi przez produentów... - Moja sąsiadka miała wypadek po założeniu opon zimowych... - Niektórzy mają już 3 komplet opon, to dowodzi ich nieskuteczności... - Nie wiemy z czego są robione... - Producenci opon zimowych straszą nas zimą, żeby się wzbgacić. Poza tym, to oni wymyślili śnieg i rozrzucają go po nocy, gdy śpisz... - Jesli mam opony, rząd może mnie śledzić w śniegu... OTWÓRZCIE OCZY I PRZESTAŃCIE BYĆ OWCAMI!!! W TYM ROKU OPONOM ZIMOWYM MÓWIMY NIE!!!
Odpowiedz
Zdjęcie świetne - szczególnie do celów dowodowych.
Odpowiedz
Ładuj studentki za darmo! Nawet *** ma teraz ponad 10 koła takich co nie odmawiają.
Odpowiedz
"Czy chcemy Europy zamienionej w tyranię?" - pyta eurodeputowany z Rumunii !!! A o co pyta HETMAN z ZSL?
Odpowiedz
"Czy chcemy Europy zamienionej w tyranię?" - pyta eurodeputowany z Rumunii !!! A o co pyta HETMAN z ZSL?
   94% przypadków jazdy po alkoholu NIE KOŃCZY SIĘ WYPADKAMI (dane z IDzD)... Segregacja toksykologiczna jest niezgodna z KONSTYTUCJĄ!!!... Brak dowodów na skuteczność trzeźwości! OSOBY ALKO-UJEMNE TEŻ POWODUJĄ WYPADKI!!!... Dziś obowiązkowe badanie trzeźwości, jutro CERTYFIKATY TRZEŹWOŚCI, PO JUTRZE ZAKAZ PRZYCHODZENIA DO PRACY PO PIJAKU!!!... POLAKU NIE DAJ SIĘ ZNIEWOLIĆ!!!...
Odpowiedz
"Po umorzeniu postępowania wobec architekta Adama M. sędzia Tomasz Posłuszny złożył wniosek o wyłączenie go z dalszego orzekania w tej sprawie." I tu jest sedno sprawy. Usłużny "niezawisły" sędzia umarza postępowanie mi mo oczywistych dowodów i wycofuje się z dalszego orzekania w sprawie. Czyli kasta zrobiła swoje. BAGNO
Odpowiedz
Dobrze widzieć, że teksty starej gwardii dziennika są publikowane. Oby to był dobry znak na przyszłość. Co do Zuka, jego "Ekipy" i w ogóle polityków Platformy Obywatelskiej i PIS na urzędach w LUblinie, to trzeba od razu zaznaczyć, że upatrują zysku gdzie można. Od lat są podnoszone głosy, tak w przypadku decyzji UML, jak i Studium ZP, że wystarczy że przy ulicy jest kiosk Ruchu, to urzędnicy zaczynają wymuszać na inwestorach i projektantach niższą zabudowę. Było kilka firm chętnych budować wysokościowce, ale jak dotąd EKIPA Żuka przepuściła może z jedną lub dwie wyższe inwestycje, bardzo mało. Drapacze chmur, to jest okazja dla platformersów, stąd będą kombinować. Większość obszaru Lublina, Radni Miejscy przegłosowali pod niską zabudowę i bloki nie przekraczające 5 pięter. Do tego, od ponad dwóch dekad nie poszerzali granic Lublina, przez co banki ziemii pod deweloperkę się wyczerpują a ceny metra rosną. W Lublinie, trzeba odbetownować urzędy z ludzi Platformy i PiSu, dopiero wtedy uda się odblokować zabudowę wysokościową. Na Zachodzie Polski, i to nie tylko w Łodzi, Wrocławiu, Gdyni czy Szczecinie, deweloperzy budujący wieżowiec ponad 17-piętrowy to wcale nie są jakimś ewenementem. W Lublinie, na takich deweloperów od razu się rzuci "miejska śmietanka".
  Zgadzam się że beton siedzący w um Lublin robi krzywdę Lublinowi...mam wrażenie że decyzję urbanistyczne są podejmowane na zasadzie "chcesz coś zbudować w danym miejscu, to szukamy najmarniejszego najniższego budynku w okolicy" i traktujemy to jako "kontekst urbanistyczny" do którego nowa zabudowa ma równać...tak jak przy zatrudnianiu w urzędach "równaj do najgorszego i nie wychylaj się", taka nieudaczna mentalność tych ludzi... Jeśli chodzi o wysokie budynki, to albo należało w śródmieściu w ogóle zakazać budowy budynków wyższych niż 5-6 pięter (mniej więcej wysokość najwyższych kamienic w ścisłym śródmieściu) albo jeśli iść w budowę wieżowców, to takich mających przynajmniej 70-80 metrów wysokości - bo te budowane w ostatnich 20 latach pseudowieżowce na Zana czy apartamemtowiec na placu teatralnym  - z tą swoją nieszczęsną wysokością 50 metrów są niezgrabne, optycznie przyciężkie, trudno przy tej wysokości zbudować smukły atrakcyjny wieżowiec. Tymczasem w Lublinie właśnie takie, około 50 metrowe klocki się rozrzuca po całym mieście bez żadnego pomysłu, ot tam gdzis sobie deweloper działeczkę kupi...
Odpowiedz
prof Piotrowski: Złożyłem zawiadomienie do prokuratury w sprawie ministra Niedzielskiego - "Osoby, które narzucają restrykcje doskonale zdają sobie sprawę z ich bezprawności "
 Odmawiam założenia opon zimowych, ponieważ: - To mój samochód, mój wybór, moja wolność... - Skuteczność opon zimowych nie jest udowodniona, poza badaniami przeprowadzonymi przez produentów... - Moja sąsiadka miała wypadek po założeniu opon zimowych... - Niektórzy mają już 3 komplet opon, to dowodzi ich nieskuteczności... - Nie wiemy z czego są robione... - Producenci opon zimowych straszą nas zimą, żeby się wzbgacić. Poza tym, to oni wymyślili śnieg i rozrzucają go po nocy, gdy śpisz... - Jesli mam opony, rząd może mnie śledzić w śniegu... OTWÓRZCIE OCZY I PRZESTAŃCIE BYĆ OWCAMI!!! W TYM ROKU OPONOM ZIMOWYM MÓWIMY NIE!!!
Odpowiedz
... develo-duce WPROWADZA SEGREGACJE i bez maski i dystansu robi fotki na meczu LUK?
Odpowiedz
 94% przypadków jazdy po alkoholu NIE KOŃCZY SIĘ WYPADKAMI (dane z IDzD)... Segregacja toksykologiczna jest niezgodna z KONSTYTUCJĄ!!!... Brak dowodów na skuteczność trzeźwości! OSOBY ALKO-UJEMNE TEŻ POWODUJĄ WYPADKI!!!... Dziś obowiązkowe badanie trzeźwości, jutro CERTYFIKATY TRZEŹWOŚCI, PO JUTRZE ZAKAZ PRZYCHODZENIA DO PRACY PO PIJAKU!!!... POLAKU NIE DAJ SIĘ ZNIEWOLIĆ!!!...
Odpowiedz
Odpowiedz
prof Piotrowski: Złożyłem zawiadomienie do prokuratury w sprawie ministra Niedzielskiego - "Osoby, które narzucają restrykcje doskonale zdają sobie sprawę z ich bezprawności "
Odpowiedz
LEWAKU! - jesteś za segregacją? Pamiętaj ---- Art. 189 KK -- § 1. Kto pozbawia człowieka wolności, podlega karze pozbawienia wolności od 3 miesięcy do lat 5. § 2. Jeżeli pozbawienie wolności trwało dłużej niż 7 dni, sprawca podlega karze pozbawienia wolności od roku do lat 10.
Odpowiedz
LEWAKU! - jesteś za segregacją? Pamiętaj ---- Art. 189 KK -- § 1. Kto pozbawia człowieka wolności, podlega karze pozbawienia wolności od 3 miesięcy do lat 5. § 2. Jeżeli pozbawienie wolności trwało dłużej niż 7 dni, sprawca podlega karze pozbawienia wolności od roku do lat 10.
Odpowiedz
... develo-sługus  znalazł się wśród dwunastu innych żymskich sług w  Polin  i zaapelował o  dyskryminację niezaszczepionych obywateli i wprowadzenie niezgodnej z Konstytucją RP segregacji sanitarnej ? Czy Polacy nadal śpią?
Odpowiedz
Prezydent Siemianowic Śląskich : Eksperci, którzy wprowadzają w błąd Polaków  będą rozliczeni.
Odpowiedz
   .... fa łszywi lewaccy ojrotowarzysze  wrzeszczą: " Moje ciało  - moja sprawa! " oraz " Wybór, a nie przymus! ". Ale jak przychodzi co do czego, to okazuje się, że  lewacy są za tym, by urzędnicy robili z naszym ciałem, co się im podoba.  Lewacy =  oszuści, zamordyści i totalitaryści.
Odpowiedz
94% przypadków jazdy po alkoholu NIE KOŃCZY SIĘ WYPADKAMI (dane z IDzD)... Segregacja toksykologiczna jest niezgodna z KONSTYTUCJĄ!!!... Brak dowodów na skuteczność trzeźwości! OSOBY ALKO-UJEMNE TEŻ POWODUJĄ WYPADKI!!!... Dziś obowiązkowe badanie trzeźwości, jutro CERTYFIKATY TRZEŹWOŚCI,   PO JUTRZE ZAKAZ PRZYCHODZENIA DO PRACY PO PIJAKU!!!... POLAKU NIE DAJ SIĘ ZNIEWOLIĆ!!!...
Odpowiedz

Dodaj odpowiedź:

Przerwa techniczna ... ...