Sądząc po aktywnosci ratuszowych trolli to musicie mieć niezły pożar w tym swoim patoratuszu.Jak nikt nie oskarża jak kilka komentarzy wcześniej sam wprost zasugerowałeś, że skłamał. Chłopie ty masz rozdwojenie jaźni?Działania prezydenta Żuka w tej całej historii, są akurat dość transparentne.O ile mi wiadomo w tej sprawie nikt obecnie nie oskarża prezydenta więc wyluzuj trolu ratuszowy.
|
|
_DX_ dodający i usuwający codziennie komentarze i gotowe formułki z kilkudziesięciu kont(Monisia, kronikidewelorozwoju, itd) praktycznie pod każdym artykułem i piszący coś o trollach, to jest dopiero niezły Monty Python. Sry, ale ten kto cię opłaca musi być jeszcze większym cymbałem od ciebie.
|
|
"Na tym spotkaniu Kowalczyk miał się zobowiązać do marketingowego „ograniczenia sprzeciwu lokalnej społeczności” wobec budowy. " - czy to również Kowalczyk prowadzi obsługę marketingową tego forum w postaci farmy trolli? Sąd powinien to wyjaśnić.
|
|
Czy w ten sam sposób załatwia się umowy najmu, budowy na terenach zielonych, koszmarnie drogie zlecenia robót budowlanych w Lublinie ? Czy marketingowe „ograniczenie sprzeciwu lokalnej społeczności” to są ludzie którzy 24/7 pilnują wpisów na tym forum i próbują wyprać brudy otoczenia ratusza przez minusowanie ? Przecież te łapówki na fakturę VAT są wliczone np. w ceny mieszkań za które później płacą mieszkańcy. Czy nie wstyd wam bronić tego szamba?+1 |
|
"Na tym spotkaniu Kowalczyk miał się zobowiązać do marketingowego „ograniczenia sprzeciwu lokalnej społeczności” wobec budowy. " - czy to również Kowalczyk prowadzi obsługę marketingową tego forum w postaci farmy trolli? Sąd powinien to wyjaśnić.
|
|
srome_K_, ścierko ratuszowo-deweloperska o 150 loginach, już zacząłeś krecią robotę wybielania dewelo-kartelu i _K_lepania w łapki jak tresowana małpa?? Ile minusików mi P0stawisz, dewelo-cieciu, żeby "udowodnić" "P0parcie czytelników" dla uciemiężonych chłopaków z dewelo-ferajny?
|
|
Jak tam szef szajki, dewelo-fantomas? Zachowuje sP0kój, ufając że oskarżeni dochowają dewelo-omerty, czy jednak trochę trzęsie P0rtkami?P0winien stanąć na ławie oskarżonych razem z resztą ferajny, ale najwyraźniej ktoś trzyma nad nim parasol. |
|
Czy tylko ja odczuwam obrzydzenie, czytając o takich ratuszowych spotkaniach oraz "nieformalnych" zgodach (pozytywnych decyzjach)?Obrzydzenie to delikatnie powiedziane. Ludzie powinni zaczął odczuwać raczej P0rządne wk*rwienie w związku z P0czynaniami sił dewelo-okupanta, to może coś by się zmieniło. |
|
Macie w tej orkiestrze straszny problem, a jest nim bez wątpienia jeden z oskarżonych, który złożył wniosek, o dobrowolne poddanie się karze. W tym konkretnym przypadku jedyne pytanie wpisane jest w art. 387 k.p.k.Miejmy nadzieję, że ten, który się przyznał, nie padnie "przypadkiem" ofiarą seryjnego samobójcy. |
|
Znowu sam ze sobą rozmawiasz żałosna fejkowa kreaturo?Jak tam szef szajki, dewelo-fantomas? Zachowuje sP0kój, ufając że oskarżeni dochowają dewelo-omerty, czy jednak trochę trzęsie P0rtkami?P0winien stanąć na ławie oskarżonych razem z resztą ferajny, ale najwyraźniej ktoś trzyma nad nim parasol. |
|
Tymczasem w kraju ***s://***onet.pl/informacje/onetwiadomosci/dyrektor-lasow-panstwowych-kupil-od-lasow-dom-za-94-tys-zl/7spdsn0,79cfc278 i ***s://***onet.pl/informacje/onetwiadomosci/rzecznik-wot-atakuje-nas-po-publikacji-o-chinskich-kompasach-odpowiadamy/9l3hjgl,79cfc278
|
|
Przed 2WS, za premiera Witosa, za korupcję stawiano urzędników przed plutonem egzekucyjnym. I Państwo Polskie mogło się właściwie rozwijać....Ale że od razu cały rząd chcesz wystrzelać? Nie spodziewałem się tego po tobie. XD |
|
W kamienicy przy ul.…
W kamienicy przy ul. Grodzkiej przez dziurawy dach deszcz leje się na głowy
Marta Hetman18 sierpnia 2014
Zalewa nam wszystkie pomieszczenia - rozpacza pani Bożenna
Zalewa nam wszystkie pomieszczenia - rozpacza pani Bożenna Małgorzata Genca
Po każdej ulewie leje mi się na głowę z sufitu. Tu nie da się normalnie mieszkać - żali się pani Bożenna, nasza Czytelniczka z ulicy Grodzkiej.
- W całym domu mam porozstawiane kubły i miski, by woda nie kapała na podłogę. Na wszystkich meblach leży folia. Z sufitu cieknie w całym mieszkaniu. Zniszczony jest parkiet i całe wyposażenie domu. Woda przelewa się przez instalację elektryczną. Wszystko przez to, że mieszkam w pionie, nad którym od lat uszkodzony jest dach. Boję się o życie mojej rodziny - załamuje ręce pani Bożenna, mieszkanka kamienicy przy ul. Grodzkiej 13.
Mieszkanie naszej Czytelniczki odwiedzili inspektorzy nadzoru budowlanego.
- Po kontroli 12 sierpnia, wydajemy decyzję wyłączenia z użytkowania części budynku przy ul. Grodzkiej 13, obejmującej zagrożone mieszkanie. Decyzji nadajemy rygor natychmiastowej wykonalności ze względu na ochronę zdrowia i życia ludzkiego. Zarządzamy także zabezpieczenie budynku przed dostępem osób postronnych oraz zabezpieczenie stropu z uwagi na jego wieloletnie zalewanie wodami opadowymi i w konsekwencji obecnie groźbę zawalenia się - informuje Joanna Jać, powiatowy inspektor nadzoru budowlanego w Lublinie.
Kamienica jest w prywatnych rękach. - Staramy się zrobić wszystko, by zaradzić tej sytuacji. W tym pionie mieszka tylko pani Bożenna. To lokatorka miasta, która zamieszkuje w budynku prywatnym. Miasto powinno dać jej lokal zastępczy na stałe lub na czas remontu - informuje Krystyna Sokół, administratorka budynku i dodaje, że na remonty budynku brak jest pieniędzy, gdyż niektórzy lokatorzy nie płacą za czynsz, za wodę czy wywóz śmieci. - Kilkuletnie już zaległości opiewają na 50 tys. zł. Gdyby te pieniądze były na koncie nieruchomości, można by myśleć o remoncie. Ale w tej sytuacji nie można mieć pretensji do właścicieli kamienicy. Są nawet wyroki eksmisji, ale tylko jedna została przeprowadzona - dodaje.
- Moja rodzina mieszka tu od 1946 roku, kiedy lokal przydzieliła nam jeszcze Miejska Rada Narodowa. Ale w tej sytuacji chcę zamiany mieszkania na inne - mówi załamana pani Bożenna.
W środę złożyła pismo do Wydziału Spraw Mieszkaniowych, w którym opisała swoją sytuację. Po wyłączeniu lokalu z użytkowania będzie raz jeszcze musiała zgłosić się do urzędników.
- Zbadamy, czy spełnia przesłanki do tego, by mógł jej zostać zaproponowany lokal zamienny. Chodzi o posiadanie tytułu najmu w chwili wydania decyzji o wyłączeniu z użytkowania nieruchomości, a także opłacanie czynszu regulowanego przed czerwcem 2001 roku - informuje Joanna Bobowska z biura prasowego Urzędu Miasta w Lublinie.
Czy tę kamienicę kupił Kowalczyk ?
|
|
Na pewno zna , oskarżeni wymymyślają różne rzeczy
|
|
Kolejna seria komentarzy z cyklu "Pisowski troll Monisia aka kronikidewelorozwoju aka siwy5u2 aka _DX_ wyrabia dniówkę". Widzę, że dni i tygodnie lecą a na forum DW nic się kompletnie nie zmienia - pisowski troll beztrosko sobie spamuje i nikt z tym nic nie robi.
|
|
Mam nadzieję, że nie okaże się za jakiś czas, że ten co się przyznał zaczął nagle robić piorunującą karierę i wylądował w którejś ze spółek skarbu państwa. Dożyliśmy czasów gdy obywatel nie ma żadnego zaufania do państwa, instytucji i służb, bo wszystkim zaczęli trząść politycy wiadomej opcji.
|
|
Kolejna seria komentarzy z cyklu "Pisowski troll Monisia aka kronikidewelorozwoju aka siwy5u2 aka _DX_ wyrabia dniówkę". Widzę, że dni i tygodnie lecą a na forum DW nic się kompletnie nie zmienia - pisowski troll beztrosko sobie spamuje i nikt z tym nic nie robi.Nikt z tym nic nie zrobi, bo ta żałosna kreatura przez ciągłe spamowanie, usuwanie i dodawanie na nowo swoich wpisów generuje większy ruch na stronach Dziennika. A że codziennie musi wyrobić 'dniówkę' to już chyba wszyscy zauważyli. |
|
Mam nadzieję, że nie okaże się za jakiś czas, że ten co się przyznał zaczął nagle robić piorunującą karierę i wylądował w którejś ze spółek skarbu państwa. Dożyliśmy czasów gdy obywatel nie ma żadnego zaufania do państwa, instytucji i służb, bo wszystkim zaczęli trząść politycy wiadomej opcji.Wcale się nie zdziwię jeśli tak właśnie będzie. |
Strona 4 z 4
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|