Dobrze prawi! Polać jej!
|
|
A wypad do hamburga, tam swoje mądrości lansować.
|
|
Co to za kocmoluch
|
|
Niech sie wali burak
|
|
Lepiej niech sprawdzą czy w Lublinie też nie poparły tgo śmisznego komitetu osoby zmarłe?
|
|
A nie można tak jak Żuk? I szkoły i stadiony jednocześnie? Żużlowy jest potrzebny na gwałt - mamy zespól w Ekstralidze i warunkową licencję tylko na rok!
|
|
Gdyby ktoś potrzebował przykładu jak nie prowadzić kampanii, to wystarczy to główne zdjęcie. W ogóle nie przeczytałem artykułu. Szkoda czasu.
|
|
kolejne świnki spragnione koryta, na mój głos nie liczcie !!!
|
|
Morawiecki, źle mi się kojarzy to nazwisko
|
|
Jeszcze dobrze nie wystartowała juz przegrała:)
|
|
jeśli stadion żużlowy może poczekać to i pani poczeka na głos lublinian, stadion musi powstać jak najszybciej i żadne populistycze banialuki o szkołach nikogo nie przekonają do zmiany zdania
|
|
No, to przynajmniej wiemy na kogo nie głosować. Dziękujemy już tej pani. Z resztą... jakie miała ona poparcie? 1%, czy mniej?
|
|
Jestem w szoku. Wyszła kobieta pierwszy raz przed dziennikarzy i swoim programem, pomysłami zmiotla program Tulajewa z ziemi. Czekałem na kolejnego niewyraznego kandydata a tu takie miłe zaskoczenie. Brawo.!! Proszę tak dalej działać
|
|
Nie wie o czym mówi. Zero jakiegokolwiek pojęcia o funkcjonowaniu jednostki samorządu i podległych jej spółek. Sama wszystko sprawdzi...dobre. Obniży im pensje, to wtedy żadnego fachowca nie uda się zatrzymać. Należy się bać takich ludzi.
Na szczęście jej wynik będzie oscylował w granicach błędu statystycznego :)
|
|
co ona bredzi? przeciez w urzedzie miasta nie ma żadnych premii ani podwyżek od lat, urzednicy zarabiają blisko najniższej krajowej, która rośnie w kazdym roku. No to już zdobyła głosy urzedników :)
|
|
Niestety podejściem do stadionu przegrała Pani wybory. Rozumiem Pani intencje ale proszę zobaczyć ile ludzi przychodzi na mecze. Jest to masa którą trzeba jakoś zagospodarować. Zresztą, nie tylko elektorat socjal plus żyje w tym mieście.
|
|
Pani kandydatka nie posiada lustra? Prawdą jest że nie ma paskudnych kobiet tylko wódki brak. Wódki nie wina bo by dostrzec zalety niebanalnej urody tej pani trzeba wódki. A to co ta pani proponuje to zwykły BEŁKOT.
|
|
Wróć kobieto do domu i zamij sie gotowaniem.
|
|
Tej Pani już dziękujemy
|
|
Od kibiców żużla pani wsparcia nie dostanie a w Lublinie jest ich wielu
|
Strona 1 z 3
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|