Tak, choćby cała masa sędziów w neo-KRS, albo w TK Julii Przyłębskiej.Masz dowody na powiązania tych sędziów z PiSem? Poza tym będę zawsze oceniał twój poziom bo jestem uczulony na chamstwo i kłamstwo. Nie zabronisz mi tego.Do k-: Faktycznie trudno dyskutować z zawodowym propagandystą, który ma do perfekcji opanowaną sztukę wypierania faktów i wmawiania tego, co nigdy nie miało miejsca. Ty znowu twierdzisz że wiesz lepiej ode mnie co mam na myśli. Piszesz pseudointelektualne łamańce, żeby tylko udowodnić że...? Pomogę ci jeszcze raz: w Polsce są sędziowie, którzy orzekają wbrew prawu. To wszystko. Trudne takie? I jeszcze żebyś znowu nie dodawał od siebie: nie wszyscy sędziowie.Masz rację - są tacy sędziowie. Zwykle to ci, którzy są związani z PiSem. Poza tym nie tobie oceniać poziom moich wypowiedzi, bo sam nigdy nie podałeś żadnych faktów, a wklejasz jedynie PiSowskie teksty propagandowe.
|
|
Czyli przyznajesz, sra__K__a, że to ty jesteś na tym zdjęciu? :DDDsra__K__a, nie próbuj zamulać tematatyki występKÓw dewelo-fantomasa jakubowickiego jęczeniem o jakąś fotkę qpy glonów na plaży, ciamajdo. P0winienneś jeszcze P0dzięK0wać za to ulepszenie avatara.Mnie akurat twoje obsesje kompletnie nie obchodzą, za to obchodzi mnie to, że ukradłeś moje zdjęcie. |
|
Złodzieju - "moje zdjęcie" nie jest równoważne ze "zdjęcie mnie przedstawiające". Po raz kolejny dowodzisz, że słabo u ciebie z myśleniem, oj, słabo...Czyli przyznajesz, sra__K__a, że to ty jesteś na tym zdjęciu? :DDDsra__K__a, nie próbuj zamulać tematatyki występKÓw dewelo-fantomasa jakubowickiego jęczeniem o jakąś fotkę qpy glonów na plaży, ciamajdo. P0winienneś jeszcze P0dzięK0wać za to ulepszenie avatara.Mnie akurat twoje obsesje kompletnie nie obchodzą, za to obchodzi mnie to, że ukradłeś moje zdjęcie. |
|
To faktycznie "mocne dowody"... :):):)Tak, choćby cała masa sędziów w neo-KRS, albo w TK Julii Przyłębskiej.Masz dowody na powiązania tych sędziów z PiSem? Poza tym będę zawsze oceniał twój poziom bo jestem uczulony na chamstwo i kłamstwo. Nie zabronisz mi tego.Do k-: Faktycznie trudno dyskutować z zawodowym propagandystą, który ma do perfekcji opanowaną sztukę wypierania faktów i wmawiania tego, co nigdy nie miało miejsca. Ty znowu twierdzisz że wiesz lepiej ode mnie co mam na myśli. Piszesz pseudointelektualne łamańce, żeby tylko udowodnić że...? Pomogę ci jeszcze raz: w Polsce są sędziowie, którzy orzekają wbrew prawu. To wszystko. Trudne takie? I jeszcze żebyś znowu nie dodawał od siebie: nie wszyscy sędziowie.Masz rację - są tacy sędziowie. Zwykle to ci, którzy są związani z PiSem. Poza tym nie tobie oceniać poziom moich wypowiedzi, bo sam nigdy nie podałeś żadnych faktów, a wklejasz jedynie PiSowskie teksty propagandowe. |
|
Mocniejsze trudno znaleźć - to PiSowscy nominaci, którzy już niejednokrotnie dowiedli, że pamiętają, kto ich tam umieścił. Ty jednak znowu zaprezentowałeś moralność Kalego.To faktycznie "mocne dowody"... :):):)Tak, choćby cała masa sędziów w neo-KRS, albo w TK Julii Przyłębskiej.Masz dowody na powiązania tych sędziów z PiSem? Poza tym będę zawsze oceniał twój poziom bo jestem uczulony na chamstwo i kłamstwo. Nie zabronisz mi tego.Do k-: Faktycznie trudno dyskutować z zawodowym propagandystą, który ma do perfekcji opanowaną sztukę wypierania faktów i wmawiania tego, co nigdy nie miało miejsca. Ty znowu twierdzisz że wiesz lepiej ode mnie co mam na myśli. Piszesz pseudointelektualne łamańce, żeby tylko udowodnić że...? Pomogę ci jeszcze raz: w Polsce są sędziowie, którzy orzekają wbrew prawu. To wszystko. Trudne takie? I jeszcze żebyś znowu nie dodawał od siebie: nie wszyscy sędziowie.Masz rację - są tacy sędziowie. Zwykle to ci, którzy są związani z PiSem. Poza tym nie tobie oceniać poziom moich wypowiedzi, bo sam nigdy nie podałeś żadnych faktów, a wklejasz jedynie PiSowskie teksty propagandowe. |
|
Zapetliłeś się:) Bardziej żałośnie być nie może.
|
|
marzec 2022 - "oferta firmy z Grupy Orlen przebiła najśmielsze prognozy. Za tonę popularnego nawozu – saletry amonowej – trzeba zapłacić 6100 zł. Jeszcze na początku roku cena dla części styczniowych kontraktów tej spółki wynosiła 2660. zł" - KTO ODDA PRODUCENTOM NADPŁATĘ ZA DZIAŁANIA SPEKULACYJNE?
|
|
Zapetliłeś się:) Bardziej żałośnie być nie może.Dyskusja z tobą nie ma sensu. Jesteś po prostu pacanem, PiSowskim propagandystą, odwracasz wszystko, co jest ci nie na rękę, kłamiesz w żywe oczy. Żegnam. |
|
Tak czy owak, nieźle się opaliłaś na tej plaży.Złodzieju - "moje zdjęcie" nie jest równoważne ze "zdjęcie mnie przedstawiające". Po raz kolejny dowodzisz, że słabo u ciebie z myśleniem, oj, słabo...Czyli przyznajesz, sra__K__a, że to ty jesteś na tym zdjęciu? :DDDsra__K__a, nie próbuj zamulać tematatyki występKÓw dewelo-fantomasa jakubowickiego jęczeniem o jakąś fotkę qpy glonów na plaży, ciamajdo. P0winienneś jeszcze P0dzięK0wać za to ulepszenie avatara.Mnie akurat twoje obsesje kompletnie nie obchodzą, za to obchodzi mnie to, że ukradłeś moje zdjęcie. |
|
Znowu chlew daje o sobie znać. Oszołomskie, prostackie szambo znowu wybija i rozlewa się po forum
|
Strona 3 z 3
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|