chyba w parku logistycznym MLP powinno być. Ale pismakowi nawet nie chce sie zastanowić przez chwile nad tym co pisze. Obciach
|
|
Może wreszcie będą świeże warzywa w sklepie na Wyżynnej a nie przemrożone i zgniłe.Dziwie się że w ogóle sanepid nie zainteresuje się tym sklepem .Kiła i mogiła.
|
|
No i świetnie! brawo Lublin, brawo Żuk! do przodu wbrew zacofańcom i pisowskim pieniaczom!
|
|
Bardzo porządna firma,jestem byłym pracownikiem Stokrotki,i był dla mnie zaszczytem w tej firmie pracować.
|
|
Dobra decyzja niech Lublin się rozwija bo spada liczba mieszkańców jak mało gdzie na ścianie wschodniej w stolicach regionu .Szkoda że w Lublinie czy regionie brak siedzib dużych firm np. Makarony - Lubella -Wadowice .-politycy innych regionów ogrywają posłow z Lubelskiego jak chcą czy Wieksze Azoty Puławy a siedziba W Tarnowie ,teraz będzie być może jeszcze gorzej gdzie Czerwiński minister jest z Nowego Sacza czy Duda Kraków -będzie pamiętał o Lublinie? Szydło będzie .Zobaczymy co nam przyniesie premier ? Szydło czy Pan Duda .
|
|
Stokrotka zamiast budowac magazyny powinna zainteresować się sytuacją na sklepach swoich pracowników, kiedyś w Biedronce były obozy pracy, teraz tak się dzieje w sieci Stokrotka, ech szkoda słów...
|
|
To dziadostwo dorabia się na wyzysku pracowników każdego szczebla. Kontrole i kary im nie straszne bo ich wysokość jest śmiesznie niska w porównaniu z dochodami firmy. Mieso mają w tych sklepach juz ledwo świeże, podobnie warzywa dlatego jak już muszę tam coś kupić to zawsze płacę kartą zbliżeniowo bo wtedy płacą prowizję i kasę otrzymują z opuźnieniem. Nawet zakupy za dwa złote tak biorę w tym syfie.
|
|
Czy osoba bijąca brawo p. Żukowi wie o czymś, o czym nikt nie wie, czyli, iż p. Żuk sprowadził do Lublina firmę, której jeszcze nie było? A tak swoją drogą to niezwykle ciekawy jest taki park technologiczny pomiędzy osiedlami mieszkaniowymi. Zawsze myślałam, że wszelkiego rodzaju magazyny powstają na obrzeżach miast za osiedlami.
|
|
Park technologiczny ? Co tam ma być? Magazyny stokrotki? To jakaś farsa obecnej władzy.To już nawet nie jest śmieszne. BRAWO BRAWO PAN ŻUK.
|
|
Zawsze myślałam, że wszelkiego rodzaju magazyny powstają na obrzeżach miast za osiedlami.I teraz tak właśnie się dzieje, osiedle pobudowały się na obrzeżach miasta, a obok nich wielke magazyny i logistyka. To dopiero początek i zupełnie nowy kierunek rozwoju w wielkie hale dystrybucji i tiry. |
|
ludziska co wy to opowiadacie.... w której wy stokrotce robicie zakupy??? ze tak jest jak piszecie.... z tego co wiem to zarobki nie są tam takie złe a i umowy o pracę przynajmniej mają normalne a nie tak jak w wymienionej biedronce jakaś śmieciówka na 3/4 etatu gdzie to trzeba i tak tyrać jak na pełny etat. Ja od zawsze kupuję wędliny w Stokrotce i nigdy nie zdarzyło mi się zebym musiał ją wyzycić albo reklamować, praca w takim sklepie wymaga zorganizowania i ogromnej logistyki.... Jedyną rzeczą jaka mnie ostatnio zdziwiła to to jak są starannie poukładane wędliny w lodówkach... Jest to zły pomysł chociażby z tego względu ze same panie które pracują na tym stoisku się gubią co jednocześnie wydłuża czas oczekiwania w kolejce... Ta osoba która wymyśliłą ten pomysł nie do końca przemyślała całą tą akcję.... Ceny w jednym rzędzie tego się nie da utrzymać!!!
|
|
Witam
To ze w sklepie jest ładnie towar poukładany to sie zgodze poniewaz czówa nad tym regionalny który dostaje premie od wyniku z audytu:>:> po drugie nie ma zarobkówk w stokrotce bardzow wysokich poniewaz osoba typu kierownik zarbia jezeli wyrobi premie ok 1700/1800 a bez premii 1600 zł a szeregowi pracownicy najnizsza krajowa plus premie.,., odnosnie umowy nie ma co narzekac ale jezeli miałabym wybierac to moge miec umowe zecenie ale wieksze zarobki zebym mogla bez problemu utrzymac rodzine i nie pracowac na dwa etety.
Wiec za nim edziecie pisac ze w stokrotce jest tak swietnie , takie umowy i płace to sie zastanówcie bo ludzie naprawde nie maja tam kokosów
|
|
ludziska co wy to opowiadacie.... w której wy stokrotce robicie zakupy??? ze tak jest jak piszecie.... z tego co wiem to zarobki nie są tam takie złe a i umowy o pracę przynajmniej mają normalne a nie tak jak w wymienionej biedronce jakaś śmieciówka na 3/4 etatu gdzie to trzeba i tak tyrać jak na pełny etat.W Biedronkach minimalna pensja (na cały etat) to 2000 zł brutto. I to obowiązuje w ich wszystkich sklepach w całym kraju. Żaden pracownik Biedronki (obojętnie na jakim stanowisku) nie może więc zarabiać mniej. ................... Choć to są i tak grosze (w porównaniu do kosztów utrzymania) to praca w Stokrotkach jest niżej opłacana niż w Biedronkach. Takie są fakty. |
|
Dobra decyzja niech Lublin się rozwija bo spada liczba mieszkańców jak mało gdzie na ścianie wschodniej w stolicach regionu .Szkoda że w Lublinie czy regionie brak siedzib dużych firm np. Makarony - Lubella -Wadowice .-politycy innych regionów ogrywają posłow z Lubelskiego jak chcą czy Wieksze Azoty Puławy a siedziba W Tarnowie ,teraz będzie być może jeszcze gorzej gdzie Czerwiński minister jest z Nowego Sacza czy Duda Kraków -będzie pamiętał o Lublinie? Szydło będzie .Zobaczymy co nam przyniesie premier ? Szydło czy Pan Duda .Chwila chwila jaka siedziba w Tarnowie. Azoty Puławy jak sama nazwa wskazuje mają siedzibę w Puławach, tam działają, płacą podatki i tak dalej. I nic się w tej sprawie nie zmieniło |
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|