no cudownie wręcz!!! SM a potem się dziwicie że nikt Was nie szanuje!! regulamin jest wystarczającą podstawą, to było ostatnie nie zasrane miejsce przez te kundle i ich bezmyślnych właścicieli.
|
|
Zazdroszczę ludziom, że mają czas i siły na takie problemy.
|
|
I znowu będzie g*wno na trawnikach...
|
|
Brawo. Nie ma to jak obsrarane trawniki. Zlikwidować SM, skoro boi się pchlarzy!!
|
|
Obsrane alejki i trawniki. Zasikane drzewa. Ulubiona rozrywka psiarzy. Jest tyle innych miejsc gdzie można zaprowadzić kundla , żeby się wysrał to koniecznie trzeba do parku.
|
|
Zlikwidować SM bo tylko koszta duże, a pożytku żadnego z nich!
|
|
Dobry krok. Kolejnym będzie przegrana urzędników w NSA.
|
|
Brawa dla Straży Miejskiej, któa wystawia mandaty nie widząc podstawy prawnej do ich nakładania!
|
|
Na to czekaliśmy. Nareszcie stadami ogarniemy ten park. Jesteśmy ważniejsi od ludzi. A kupy po nas niech straż sprząta. Ha, ha.
|
|
do czego jest pies w mieście / bloku potrzebny ?
|
|
Żadne miejsce nie będzie zasrane jęsli odpowiedzialni właściciele będa sprzątać!!! czy kosze na psie odchody też będą?
to nie chodzi o to zeby to było miejsce do wybiegu dla psów tylko do kulturalnego spaceru- i właśnie dobrze ze mandat będzie za brak sprzątania
|
|
Żadnych koszy nie będzie bo regulamin jasno mówi o zakazie wejścia z psem, a to że sm nieroby nie będzie mandatów wystawiać to całkiem inna sprawa. |
|
A do czego są ludzie w mieście potrzebni? |
|
Miasto schodzi na psy.....
|
|
jakiś czas temu widziałem w parku dwa psy w towarzystwie jednego czworonoga. pouczyłem go, wysłuchał mnie uważnie tylko psy zachowywały się dziwnie.
|
|
Za psa piwinien byc podatek w wysokosci 500+, dzieci sa polsce potrzebne nie psy i koty, chociaz koty bardziej ale tylko łowne
|
|
Ile mandatów wystawiła SIELEWICZ MAGDALENA strażnik miejski?
|
|
pieski i kotki przerabiam na pyszny smalec !! palce lizać !! niebo w gębie !!
|
|
po ile ten smalec? wezmę całą paletę |
|
Juz zostalo zgloszonecna policje, jeśli to prawda to 7 lat wiezienia, jesli nie grzywna 500 zl
|
Strona 1 z 2
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|