Nie mam zaświadczenia od lekarza - dziękuję i do widzenia, o czym tu dalej pisać.
|
|
Dokładnie. Ja mogę powiedzieć, że mam napady lęku, gdy widzę kogoś bez maseczki w przestrzeni publicznej. Też nie mam zaświadczenia lekarskiego o tych napadach, ale za to mogę to uzasadnić obawą o swoje zdrowie. I co, Pani studentko? Twoje lęki są ważniejsze od moich?
|
|
Następna buntowniczka. Kiedy do tych tępych dzid dotrze że żarty się skończyły i oprócz "mojego niezbywalnego prawa do konstytucyjnej wolności" ważniejszy jest dobro ogółu. Nałóż maseczkę jak tysiące innych i zamknij ryj.
|
|
Dzisiaj na ulicy przedmieścia Paryża Eragny znany policji Czeczen w akompaniamencie okrzyków "Allah Akbar" obciął głowę nauczycielowi historii, za to, że ten dyskutował laicyzm w klasie i pokazywał karykatury Mahometa. Co na to lewacy LGBT obrażający i znieważający symbole chrzescijańskie?
|
|
Dzisiaj na ulicy przedmieścia Paryża Eragny znany policji Czeczen w akompaniamencie okrzyków "Allah Akbar" obciął głowę nauczycielowi historii, za to, że ten dyskutował laicyzm w klasie i pokazywał karykatury Mahometa. Co na to lewacy LGBT obrażający i znieważający symbole chrzescijańskie?Chociaż nie musiał się męczyć w karetce jak pacjent z Nysy. A wiecie że od 1989 roku w Polsce zbudowano 1365 nowych kościołów i aż całe SIEDEM szpitali ?? Co na to ,,chrześcijanie'' opływający w złocie ?? |
|
Czytając niektóre komentarze zaczyna mi byc wstyd ze jestem Polakiem w tym pisowkim państwie... Czy wy ludzie nie rozumiecie że osoby z zaburzeniami psychicznymi są wyłączone z obowiązku namordnikow?! Czy wy wogole czytaliście rozporządzenie?! Pomijając że te rozporządzenie tyczy się osób chorych ABW świetle prawa znaczy tyle co i nic!!!
|
|
Chyba tępego ogółu, Dziewczyna nie jest buntowniczką tylko ma mózg w przeciwieństwie to ciebie prostaku ! i tchórzliwych większości co nie nie mają pojęcia o prawie !
|
|
Dzisiaj na ulicy przedmieścia Paryża Eragny znany policji Czeczen w akompaniamencie okrzyków "Allah Akbar" obciął głowę nauczycielowi historii, za to, że ten dyskutował laicyzm w klasie i pokazywał karykatury Mahometa. Co na to lewacy LGBT obrażający i znieważający symbole chrzescijańskie?I czemu znowu manipulujesz i kłamiesz w swoich wypowiedziach ?? Obciał głowę nauczycielowi za to że pokazał karykatury Machometa a nie że dyskutował. Ale są to metody znane od lat, kiedy to katolicy palilii innowierców na stosach żywcem. |
|
Dzisiaj na ulicy przedmieścia Paryża Eragny znany policji Czeczen w akompaniamencie okrzyków "Allah Akbar" obciął głowę nauczycielowi historii, za to, że ten dyskutował laicyzm w klasie i pokazywał karykatury Mahometa. Co na to lewacy LGBT obrażający i znieważający symbole chrzescijańskie?Jak zwykle - co to ma wspólnego z komentowanym artykułem? I w czym to jest lepsze/gorsze od zachowań z Polski: ***s://***dziennikwschodni.pl/biala-podlaska/awantura-po-alkoholu-zakonczyla-sie-tragicznie-nie-zyje-60-letni-mezczyzna,n,1000276469.html |
|
Owi chrześcijanie i takie bezmyślne osobniki, jak TECZOWY_ZSL twierdzą, że są prześladowni w Polsce.Dzisiaj na ulicy przedmieścia Paryża Eragny znany policji Czeczen w akompaniamencie okrzyków "Allah Akbar" obciął głowę nauczycielowi historii, za to, że ten dyskutował laicyzm w klasie i pokazywał karykatury Mahometa. Co na to lewacy LGBT obrażający i znieważający symbole chrzescijańskie?Chociaż nie musiał się męczyć w karetce jak pacjent z Nysy. A wiecie że od 1989 roku w Polsce zbudowano 1365 nowych kościołów i aż całe SIEDEM szpitali ?? Co na to ,,chrześcijanie'' opływający w złocie ?? |
|
Napady lęku nie mogą tłumaczyć braku maseczki, bo można okręcić facjatę szalikiem lub założyć przyłbicę albo nawet kominiarkę. Studentka powinna być o tym pouczona, a gdyby nadal sprawiała problemy innym to studiowanie nie jest obowiązkowe.
|
|
Takie głupie tłumaczenie jak na studentkę, nie chce się dostosować nie musi studiować, do roboty fizycznej na świeżym powietrzu ludzi potrzeba, nie będzie się wtedy dusic
|
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|