![]() |
co kogo interesuje jaki teraz tam jest KLUB? Widać, ktomuś bardzo przeszkadza konkurencja w mieście.
Ponadto Klub pokazał nagrania z monitoringu gdzie widać, że chłopak rzucał się na ochronę...
|
![]() |
No no, gwałt to na pewno. Pijana chciała - dała a teraz zaskarża - czyli jak zwykle.
|
![]() |
Biedni ochroniarze nie byli w stanie powiedzieć nie. Naprawdę, należy im współczuć. Serio, człowieku, jak ktoś jest pijany to ma zaburzoną zdolność do oceny sytuacji a wykorzystanie takiej "okazji" świadczy o prymitywizmie
|
![]() |
Jak to mówią nigdy nie ufaj kobiecie. Baby same się pchaja na szpica, a potem z facetów robia zwyrodnialców. Dobrze, ze zwierzeta się sądzić nie potrafią bo wtedy taki lew nie mógłby posówac lwic w stadzie az zapłodni.
|
![]() |
ciekawy mieli zakres obowiązków służbowych. Teraz bę mieli czas napisać dobre CV. Prqacodawcy będą się zabijać o takich pracowników
|
![]() |
zna ktoś ich? czy ten po lewej to taki koleś ze świdnika?? może ktoś podrzucić nazwiska?
|
![]() |
Nysa zdobyta została przez Armię Czerwoną 24 marca 1945 r. Tego też dnia rozpoczęła się gehenna tamtejszych sióstr elżbietanek, opiekujących się chorymi i starcami. Zgwałconych zostało 180 sióstr, pijani żołnierze stali w długich kolejkach do swoich ofiar. Nie oszczędzali ani osiemdziesięciolatek, ani sióstr sparaliżowanych.Zginęło 27 z nich. S. Maria Paschalis Jahn pracowała jako kucharka. - Noszę świętą suknię i nigdy z tobą nie pójdę - usłyszał od niej jeden z żołnierzy. Zabił ją jednym strzałem. S. Felicitas Ellmerer zginęła wyznając wiarę w Chrystusa Króla, a rozzłoszczony oprawca deptał głowę i klatkę piersiową martwej siostry. S. Acutina Goldberg broniła przed gwałtem powierzone jej młode dziewczęta. S. Sapientia Heymann stanęła w obronie młodszej siostry. S. Edelburgis Kubitzki zginęła na plebanii, gdzie szukała schronienia. S. Melusja Rybka chroniła atakowaną przez żołnierza uczennicę. S. Rosaria Schelling próbowała ukryć się w schronie przeciwlotniczym, ale i tam żołnierze zdołali ją znaleźć. S. Adela Schramm zastrzelona została wraz z gospodarzami domu, gdzie się ukrywała. S. Sabina Thienel jednego dnia uchroniła się przed gwałtem, następnego została w zemście pozbawiona życia - jednym strzałem. S. Adelheidis Töpfer zajmowała się chorymi i wielokrotnie była napastowana przez czerwonoarmistów, w końcu zastrzelona.
|
![]() |
O jakiej dobrowolności niektórzy piszą?. Ochroniarze -tępe łby doigrali się na gwałcie tej dziewczyny jak i mam nadzieję na nowym otwarciu klubu. Może to wydawać się dziwne dla niektórych przewanie mężczyzn ale w pierwszym przypadku to był gwałt a w drugim wielka nieudolność i chamstwo tych tępaków niby ochroniarzy. Mam nadziekję że i im się oberwie wszak na to zasłużyli. W pierwszym przypadku sprawa jest bardzo prosta-wykorzystali dziewczynę która bawiła się w "ochranianym "klubie, piła alkohol(jak większość) mogło jej zaszkodzić ale od tego jest ochrona aby OCHRANIAĆ,nawet osoby pod wpływem alkoholu. W dugim przypadku nawet gdy ktoś wszczął awanturę, ochrona jest od tego aby obezwaładnić delikwenta, wezwać policję, złożyć zeznania. Ludzie tu jest Europa a nie Azja.!. Czekam z utęsknieniem na sprawiedliwy wyrok.
|
![]() |
teraz płacz, będzie płakał jak mu pod cela zrobia z tyłka jesień sredniowiecza, zobaczy co to gwałt
|
![]() |
klu34 Obejrzyj nagranie z kamery z tego klubu co to niby chłopaka strasznie pobili:) On sam 1 uderzył pięścią w twarz ochroniarza i rozpychał sie wszedzie
|
![]() |
Święte słowa. |
![]() |
Obejrzyj całe nagranie a nie cześć udostępnia przez właścicieli którym rodzice dali na dyskotekę a zrobili kolejny burdel a akurat co do ochroniarzy jeśli tacy są pewni że nie przekroczyli swoich uprawnień o końcu się razy również będzie głośno bardziej niż na początku buziaczki ps świadek
|
![]() |
Młody sam uderzył pierwszy . Nie rozumiem czemu artykuły dziennika wschodniego są jednoznacznie opowiadające się po jednej stronie . Aby atakować stars klub
|
![]() |
Ten w kraciastej koszuli POdobny do naszego lubelskiego Hetmana
|
![]() |
Z jakiej uczelni była ta 100dentka?Ostatnio by,ly k,lopoty z "farmaceutkami" i KULewkami
|
![]() |
Odgrzewane kotlety byle klikać w materiał, który już był...
|
![]() |
|
![]() |
Jaki byznes tacy byznesmeni, jacy byznesmeni tacy pracownicy
|
![]() |
Niestety ochroniarze z tego miejsca to banda debili.
Sama byłam światkiem jak spryskali gazem 4 dziewczyny...bo tamte były pijane. Dla to jedna wielka masakra...a ile ludzi boji się powiedzieć.
|
![]() |
KULewki - hahahahahahaha aż mnie brzuch rozbolał ze śmiechu to jakas nowa ksywka?? :D
|
Strona 1 z 2
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|