Drani trzeba postawić przed Trybunałem Stanu, a wykonawców bezprawia wywalić ze służby (bez prawa do emerytury "mundurowej") i skazać karnie za prześladowanie Polaków w Polsce!
|
|
Ciezko wytrzymać
|
|
Ciekawy jestem co beda mówić. Jak zabraknie miejsc w szpitalu zabraknie respiratorow. Co wtedy?
Wina pisorow itd ? Czy kogo?
Zostań w donu ma sens. Jeśli wszyscy do tego podejda jak trzeba. A jak co drugi to lekarz i adwokat i specjalista od prawa. To nie ma sensu otowrzyc galerie lasy parki imprezy
|
|
dlaczego usunięto mój komentarz
|
|
Tak kończy się tworzenie przez pis prawa bez konsultacji. Jestem pewny, że wszystkie te sprawy są do wygrania w sądzie. Pis ogranicza nasze wolności pomimo wyraźnych zapisów w Konstytucji o tym, że można je wyłącznie ograniczać w przypadku ogłoszenia jednego z trzech stanów nadzwyczajnych. Żaden z nich nie został wprowadzony.
|
|
Surowe mandaty są bezprawne jeżeli niema dekretu o stanie klęski żywiołowej to takie pomysły premier może w dupę wsadzić a tak na marginesie to szanowni policjanci mam jedno małe pytanko jeżeli mogę chodzić na spacery to dla czego nie mogę na tym spacerze biec
|
|
Ps A jeżeli będę uprawiał chód sportowy to też dostanę mandat ? Chociaż to nie bieg ale i nie normalny chód co Ty na to szanowna policjo
|
|
Czyli wróć komuno. Nie ma co dyskutować z władzą ludową . I tak nie ma od decyzji sądów odwołania. Niech nikt nie podpuszcza ludzi na pyskówki z policją.
|
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|