![]() |
Zbanować spamera, śmierdzącą ruską onucę która robi syf na forum.
|
![]() |
Idiota monisia w akcji . Kto temu psychicznie choremu płaci za wklejanie i pisanie bzdur?
|
![]() |
Idiota monisia w akcji . Kto temu psychicznie choremu płaci za wklejanie i pisanie bzdur?Wiadomo, że PiS. W kółko rąbie w Żuka ta śmierdząca ruska onuca. |
![]() |
Banować spamerskie konto płatnego trolla!!!
|
![]() |
To nie pisowcy zagłosowali przeciwko zabudowie Górek Czechowskich tylko zwykli mieszkańcy. To Żuk i deweloper próbują upolitycznić sprawę Górek twierdząc, że to wszystko robi PIS. Perfidne działanie prezydenta i dewelopera. Jeszcze szczują mieszkanców płatnymi trollami.
|
![]() |
Banować spamerskie konto płatnego trolla!!!
|
![]() |
To nie pisowcy zagłosowali przeciwko zabudowie Górek Czechowskich tylko zwykli mieszkańcy. To Żuk i deweloper próbują upolitycznić sprawę Górek twierdząc, że to wszystko robi PIS. Perfidne działanie prezydenta i dewelopera. Jeszcze szczują mieszkanców płatnymi trollami.
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
Śmierdząca katarynko tebewałowa, kości, nie kości, z parku akademikowego i tak będą nici. Wiem, że trzęsącym się z pazerności dewelo-buraczkom będzie trudno zaakceptować porażkę szczwanego planu wybudowania i opchnięcia 3.000 kurników i zgarnięcia 450 mln zysku, ale im szybciej się pogodzą z nierealnością rojeń o tym geszeftcie, tym mniejsze straty poniosą.
|
![]() |
To nie pisowcy zagłosowali przeciwko zabudowie Górek Czechowskich tylko zwykli mieszkańcy. To Żuk i deweloper próbują upolitycznić sprawę Górek twierdząc, że to wszystko robi PIS. Perfidne działanie prezydenta i dewelopera. Jeszcze szczują mieszkanców płatnymi trollami.Idiota monisia w akcji. Kasuje i wkleja . Kto temu psychicznie choremu płaci za pisanie tych bzdur ? |
![]() |
Cfela-dewela, jak będziesz zarabiać na życie, kiedy pozbawione nadziei na zrealizowanie geszeftu 700-lecia dewelo-buraczki przestaną płacić za wypisywanie historyjek o ekscytujących spacerkach z bombelkami P0 tebewałowej ścieżce na K0ściach?
|
![]() |
Sory gregory, tebewałki - nie zdążycie za rządów Ubogacacza natłuc wystarczającej ilości kapuchy, żeby kupić elpec od miasta-bankruta i w ten sposób zabezpieczyć posag i utrzymanie dla 7 generacji waszych potomków, która to wizja uroiła się w waszych pazernych głowach parę lat temu. Wszystko zgarnie Zbaffca Motorynki, który was P0dręczniK0wo wyK0legował.
|
![]() |
A ja mam pytanie, czy jeśli plac zabaw zostanie zdemontowany i nie znajdą się tam żadne kości ludzkie, czy osoby: Adam Łukasik, Magdalena Nosek, Piotr Breś i Bartłomiej Bałaban - zapłacą za szkody jakie wyrządzają materialne i fizyczne ograniczając ludziom dostęp do ww. placu z swoich prywatnych kieszeni?
|
![]() |
|
![]() |
Ale się pisowskie trollisko rzuciło, pewnie ledwo nadąża z przelogowywaniem się z konta na konto. Raz jako Monisia, raz jako PiesciaWDeweloDzioba, za chwile jako niegospodarny Zuk. A przecież jeszcze trzeba pamiętać, żeby na jednym pisać każdą zbitkę liter "po" i "ko" z wielkiej litery, a na innym nie. Płatna trollerka to niestety ciężki kawał chleba.
|
![]() |
A ja mam pytanie, czy jeśli plac zabaw zostanie zdemontowany i nie znajdą się tam żadne kości ludzkie, czy osoby: Adam Łukasik, Magdalena Nosek, Piotr Breś i Bartłomiej Bałaban - zapłacą za szkody jakie wyrządzają materialne i fizyczne ograniczając ludziom dostęp do ww. placu z swoich prywatnych kieszeni?A ja mam pytanie, czy jak sąd stwierdzi, że zmiana planu w sprawie Górek była przeprowadzona bezprawnie to czy Krzysztof Żuk zwróci ze swojej prywatnej kieszeni zmarnowane pieniądze na: referendum, koreferaty, wynajęcie prawnika z Warszawy, odwołania w sądzie itp.? |
![]() |
|
![]() |
|
Strona 2 z 4
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|