Jakim prawem !! Rodziny pacjentów powinny podać szpital do sądu za bezpośrednie narażenie zdrowia i życia członków ich rodzin !! cyt. ,,Wszedł do placówki, choć obowiązuje w niej zakaz odwiedzin.'' !! Lepszy sort !! A swoją drogą nie mógł pukać patykiem w okno ??
|
|
*** stopworldcontrol. com/fraud
|
|
Czarnki nie zarażajom.
|
|
Jego babcia jest lepsza niż moja.
|
|
Zuchwałość obecnej władzy nie zna granic, najgorsze, że zapowiadali zmiany i jak to za poprzedniej było źle. A teraz jest lepiej? No chyba że dla tych, co im się średnio chce pracować, to na socjalu mając dzieci dadzą radę :) Czarnek to wsyd dla polskiej edukacji, przykład powinien iść z góry, ale cóż kasa przysłania ideały
|
|
Oni są lepsi, a wy pilnie pracujcie i dostarczajcie im kasy, którą tak bardzo lubią.
|
|
Czarnki nie zarażajom.Zarażajom, zarażajom... tylko nie myślom. |
|
No i pozamiatane. Niby Oddział Rehabilitacji, a babcia śmiertelnie chora!
|
|
ZLECENIE na profesora CZARNKA ?- sądząc P0 ilości lewackich trolli z lubelskiej sekcji SOK z BURAKA uruchomionych do akcji widać, że chcą porządnego faceta dojechać. Nic z tego postkomunistyczny proletariacie !! Bastion P0stPKWNu musi paść i Pan Czarnek bedzie tym, który rozpocznie usuwanie czerwonych złogów z Bierutowa.
|
|
Nie wiem co to za dziwny szpital, że na oddziale rehabilitacyjnym leżą pacjenci umierający, w ciężkim stanie, z tego co wiem to jest definicja pacjenta do którego bliska osoba w drodze wyjątku może wejść na chwilę, myślę że szpital normalny pacjenci w ciężkich stanach leżą na oddz. OiT, internistyczny, chirurgiczny, neurologiczny, paliatywny, na oddz. rehabilitacji jak sama nazwa wskazuję leżą pacjenci w stanie stabilnym których można i trzeba rehabilitować, nie jest to oddz. do leczenia czy opieki nad pacjentami w ciężkim stanie, sądzę więc, że nie pomyliłbym się gdybym stwierdził że pan poseł czarne (celowo z małej litery) łże jak pies i nakłania do tego samego władze szpitala
|
|
ZLECENIE na profesora CZARNKA ?- sądząc P0 ilości lewackich trolli z lubelskiej sekcji SOK z BURAKA uruchomionych do akcji widać, że chcą porządnego faceta dojechać.Porządnego? Na czym opierasz swoją opinię? |
|
Na pieniądzach, które bezwstydny śmieć otrzymuje za trollowanie z kieszeni uczciwych podatników.ZLECENIE na profesora CZARNKA ?- sądząc P0 ilości lewackich trolli z lubelskiej sekcji SOK z BURAKA uruchomionych do akcji widać, że chcą porządnego faceta dojechać.Porządnego? Na czym opierasz swoją opinię? |
|
ZLECENIE na profesora CZARNKA ?- sądząc P0 ilości lewackich trolli z lubelskiej sekcji SOK z BURAKA uruchomionych do akcji widać, że chcą porządnego faceta dojechać. Nic z tego postkomunistyczny proletariacie !! Bastion P0stPKWNu musi paść i Pan Czarnek bedzie tym, który rozpocznie usuwanie czerwonych złogów z Bierutowa.Zlecenie, to się wystawia na kogoś istotnego... |
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|