Czy Tęgi Łeb tym razem wystawił sobie samemu fakturę vat za "konsultacje"?
|
|
To może bardzo fajnie wyglądać
|
|
Dobrze że takie inwestycje powstają. Zwłaszcza te gdzie ratuje się zabytki. Budynek szkoły piękny. Szkoda było że niszczal
|
|
Czy Tęgi Łeb tym razem wystawił sobie samemu fakturę vat za "konsultacje"?Zważywaszy na przeznaczenie terenu zapisane w SUiKZP, to nabywcą będzie Wydział Oświaty, bo obszar planowanej zabudowy oznaczony jest jako Usługi Oświaty (UO). |
|
Wreszcie ktos zadba o zabytkowy budynek i ta okolica będzie wyglądac zupelnie inaczej
|
|
Chodziłam tam do szkoły, mam super wspomnienia. Ciekawe jakby to było mieszkać w dawniej klasie. Hahaha
|
|
Czy w transakcji uczestniczył słynny słowacki inwestor?
|
|
rejestr.io/krs/750453/helvetia-investment
|
|
Lublin pomału zamienia się w jedno wielkie deweloperskie getto z budynkami otoczonymi ogrodzeniami.
|
|
Biedny pisowski troll kronikidewelorozwoju aka Monisia. Musiał czekać prawie do 14, żeby w końcu wyszedł jakiś artykuł pod którym mógłby zacząć wyrabiać dniówkę. Ile musisz dodać wpisów pod artykułem i ile założyć nowych kont na DW?
|
|
Lublin pomału zamienia się w jedno wielkie deweloperskie getto z budynkami otoczonymi ogrodzeniami.To jest miasto, jak na polskie standardy nawet duże miasto. Nie podoba ci się, to wróć na wieś do gospodarstwa swoich przodków. |
|
Lublin pomału zamienia się w jedno wielkie deweloperskie getto z budynkami otoczonymi ogrodzeniami.Zabrakło dopisku "To napisałem ja kronikidewelorozwoju aka Monisia na świeżo założonym fake-koncie". |
|
Agent_srome__K__ od dona arturro POłączył siły z dżesikami ze stajni Piotra K.?
|
|
Może w Dewelo-City działają już 2 agencje d/s wazelinowania sitwy dewelopersko-chrabąszczowej?
|
|
Chodziłam tam do szkoły, mam super wspomnienia. Ciekawe jakby to było mieszkać w dawniej klasie. HahahaNauczyłaś się tam dziargać dewelo-PR? |
|
Nadążasz srom__K__u z minusikami?
|
|
To przykre że zawsze znajdzie się jakąś maruda której wszystko przeszkadza. Co za ludzie
|
|
rejestr.io/krs/750453/helvetia-investmentDewelo-macki. |
|
Lublin pomału zamienia się w jedno wielkie deweloperskie getto z budynkami otoczonymi ogrodzeniami.+1 |
|
Monisia nie przejmuj się tak wszystkim, bo zaraz od tego koronawirusa dostaniesz. Martwię się o Ciebie
|
Strona 1 z 7
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|