Jak tam srom__K__u? Nici z planowanego wciągania kebaba?
|
|
Może w Dewelo-City działają już 2 agencje d/s wazelinowania sitwy dewelopersko-chrabąszczowej?Jest to bardzo prawdopodobne. Dodatkowo są wsparci przez lubelski ratusz. |
|
Monisia nie przejmuj się tak wszystkim, bo zaraz od tego koronawirusa dostaniesz. Martwię się o CiebieMartw się lepiej o swoich bossów, którzy od 6 miesięcy nie mają skąd wziąć jelonków na pseudo-apartementy i zaczynają jechać ostro na kredycie. |
|
Zaraz dżesiki i krystyny z medialnego zaleją forum dewelo-wazeliną. Fu! PS. Znamienne, że szkołę przejęli cwaniaki z Loży (ciekawe za ile?), a "obcy" chłopek-dewelopek zostawił sobie tylko plac, dla którego nie trzeba było "konsultacji". Czyżby dostał taką ofertę, której nie dało się odrzucić?
|
|
:-)))) Ciężki weekend przed dewelotrolami. Nie będzie obijania się tak jak ostatnio. :-))))
|
|
Bierz się trollu za minusowanie, bo deweloper nie zapłaci. :-))))))))))))))))))
|
|
wy tu o jakichs inwestycjach a tu koronawirus szaleje, tyle chorych, ludzie umierają....
|
|
Czy Tęgi Łeb tym razem wystawił sobie samemu fakturę vat za "konsultacje"?Miejmy nadzieję, że prokuratura to wkrótce wyjaśni. |
|
rejestr.io/krs/750453/helvetia-investment
|
|
Oj Monia Monia, masz za dużo wolnego czasu na głupoty...
|
|
Agent_srome__K__ od dona arturro POłączył siły z dżesikami ze stajni Piotra K.?Może u was tak to działa. Ja piszę, bo chcę, wiem, co to znaczy miasto i co jest dla niego charakterystyczne. A ty jesteś pusta. Nie napisałaś nigdy nic konstruktywnego, nic konkretnego. Albo plujesz na władze Lublina, albo obrażasz innych komentujących. Tym samym twoje istnienie jest pozbawione sensu. |
|
I kolejne konto założone po to, by pluć na to, że miasto pozostaje miastem, a nawet się rozwija, co za PiSowskich władz Koziego Grodu nie miało miejsca.Lublin pomału zamienia się w jedno wielkie deweloperskie getto z budynkami otoczonymi ogrodzeniami.Kaszanka: +1 |
|
Nie śledzę rynku nieruchomości, ale z tego, co do mnie docierało, to akurat sprzedaż mieszkań się odbywa. A ty jesteś aż tak pusta, że myślisz, że ktoś zaczyna inwestycję bez szans na sprzedanie lokali?Monisia nie przejmuj się tak wszystkim, bo zaraz od tego koronawirusa dostaniesz. Martwię się o CiebieMartw się lepiej o swoich bossów, którzy od 6 miesięcy nie mają skąd wziąć jelonków na pseudo-apartementy i zaczynają jechać ostro na kredycie. |
|
Kronikidewelorozwoju aka Monisia aka wave aka Kaszanka ochłon trochę i spokojnie z tym przelogowywaniem się z konta na konto, bo zaraz komputer ci się zwiesi.
|
|
Co za poziom tej dyskusji. Ludzie to nie mają chyba co począć ze sobą że te same komentarze wklejaja. Tylko współczuć im. Pewnie sfrustrowani. Bez perspektyw
|
|
Ale jesteś bystry trollu. Poproś swojego szefa o podwyzkę.I kolejne konto założone po to, by pluć na to, że miasto pozostaje miastem, a nawet się rozwija, co za PiSowskich władz Koziego Grodu nie miało miejsca.Lublin pomału zamienia się w jedno wielkie deweloperskie getto z budynkami otoczonymi ogrodzeniami.Kaszanka: +1 |
|
Ciebie to by chyba kijem od szczotki woźnej nawet nikt nie dotknął.Chodziłam tam do szkoły, mam super wspomnienia. Ciekawe jakby to było mieszkać w dawniej klasie. HahahaA jaka to by była frajda uprawiać sex z ulubionym deweloperem na zaaranżowanej w tym celu zabytkowej ławce szkolnej! Hahaha |
|
rejestr.io/krs/750453/helvetia-investment
|
|
Czy Tęgi Łeb tym razem wystawił sobie samemu fakturę vat za "konsultacje"?+1 |
|
+1Czy Tęgi Łeb tym razem wystawił sobie samemu fakturę vat za "konsultacje"?Zważywaszy na przeznaczenie terenu zapisane w SUiKZP, to nabywcą będzie Wydział Oświaty, bo obszar planowanej zabudowy oznaczony jest jako Usługi Oświaty (UO). |
Strona 2 z 7
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|