daj Bój niech to skończą.Nawet za 5 lat ale niech wreszcie.
|
|
Ta wizualizacja wyglada jak z horroru science-fiction. Mam nadzieje, ze to jakis zart.
|
|
Czy naprawdę nisze na parterze musza być przeszklone? Raz ze to wygląda tandetnie, dwa ze w sposób zasadniczy zmienia wyglad budynku do jakiego wszyscy jesteśmy przyzwyczajeni. Nie podoba mi sie takie majstrowanie przy zabytku. Co na to miejski konserwator zabytków?
|
|
żeby tylko nie wyszla z tego jakaś bożnica...
|
|
MUSIMY ZROBIĆ WSZYSTKO, ABY LUBLINOWI "PRZYBYŁ" KOLEJNY NOWOCZESNY TEATR !!!
A jaką ma ciekawą historię... To drugi najstarszy (po Krakowie) budynek kultury...
JEST SIĘ CZYM CHWALIĆ!!! Może też mamy szansę na "Stolicę kultury" ?...
+++
Internauci !!! ODDAJCIE SWÓJ GŁOS (właśnie trwają tzw, "konsultacje społeczne" ), czym będzie ich więcej, to szansa na szybki remont z funduszy UE jest realna...
|
|
Szansę mamy, ale czy jest w ogóle jakieś prawdopodobieństwo na to, że tą stolicą będziemy? P.S. Tak na marginesie - Witaj Patrioto - Towarzyszu niedawnych rozmów na pewnym portalu lubelskim. Nie sądziłam, że tutaj Cię "spotkam" /nwd/:-) |
|
Próbowałem z mieszkania głosować na Teatr Stary, ale jest nieaktywna. Co robić? |
|
Witaj koleżanko nwd - ja z cytowanego portalu tez odszedłem, nie lubię jak mnie i innych ludzi się lekceważy... Gorące pozdrowienia !!!!!
+++
W SPRAWIE TEATRU STAREGO JA GŁOSOWAŁEM NA PODSTAWIE WSKAZÓWKI W JEDNEJ Z LOKALNYCH GAZET - było to dosyć skomplikowane,
ale się udało!!!
WŁAŚNIE TUTAJ WIDAĆ JAK W URZĘDZIE MIASTA JEST "WSZYSTKO BARDZO ZORGANIZOWANE" I JAK PREZYDENCI, URZĘDNICY DBAJĄ
"O WSZYSTKO"... Obecne rządy to PO-rażka... GOSPODARZU LUBLINA "OBUDŹ SIĘ" - "bo kota pogoniliście, a myszy harcują"...
|
|
A MOŻE REDAKCJA DZIENNIKA WSCHODNIEGO BĘDZIE ZAŁĄCZAŁA KUPONY DO GŁOSOWANIA W SPRAWIE TEATRU STAREGO?...
Podobna akcję (w spr. remontu linii kolejowej Lublin-Warszawa) zorganizowała Gazeta Wyborcza w Lublinie... I zebrali ponad 20 tys. głosów
poparcia... Czyli warto angażować się "w ważne społeczne inicjatywy"...
|
|
Takie duże przeszklone otwory okienne mają tutaj taki sam sens jak dziura w moście. Mam wrażenie, że pani architekt musiała stymulować swoją wyobraźnię peyotką! |
|
niezupelnie rozumiem te krytyke....duze okna sa powrotem do pierwotnego stanu...to fakt ze zostaly swego czasu zamurowane (co robiono rowniez z innmymi budynkami) oszpecal dobra architekture na cale lata. Ja osobiscie ciesze sie z ich powrotu |
|
Szanowni Państwo : Dziennik Wschodni i Wybiorcza podlegają Agorze czytaj Michnikowi.
|
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|