A jak wygląda sprawa wypadku państwa sędziów, w którym zginął młody motocyklista?
|
|
Do dymisji Mulawa! Przykład pokory! Za nasze pieniądze jeżdżą! Pasożyt! Prawdziwe oblicze tej władzy! Do dymisji!
|
|
Niech odda teraz Mulawa pieniądze, jeździ z naszych podatków! Po to do władzy poszedł i jeszcze żonę wsadził na dyrektywa PGE! To jest oblicze pisu - stołki dla rodzin!
|
|
Z podobnej sąsiad w garażu co tydzień spuszcza paliwo !!
|
|
Pamiętajcie, zaciśnijcie zęby i trochę optymizmu. Wolska marzeń.
|
|
Mulawa nie mówi prawdy , ponieważ nie było go w limuzynie .
|
|
Kierowcę bym wyrzucił w 3 minuty, Krukowa wsadza sama walizkę do bagażnika. Skandal!!! I Taki ktoś pracuje dla Jaśnie Państwa PISOWSKIEJ ELYTY.
|
|
Czego ciemny sort się dziwi? Pissowskie złodzieje nawet kartony kradną obywatelom... a tu taki krzyk o kurs gratis.
|
|
"Sam Mulawa nie ma sobie nic do zarzucenia. – Tego dnia byłem umówiony z panią Elżbietą Kruk. Rodzice tak mnie wychowali, że kiedy trzeba pomóc kobiecie, to jako dżentelmen to czynię. Zabrałem panią poseł z lotniska i po drodze rozmawialiśmy – mówi nam samorządowiec."
aha... czyli rodzice wychowali pana żeby pomagać korzystając z "państwowego"...
Cóż, uczciwy człowiek w tej sytuacji zamówiłby i opłacił ZE SWOICH funduszy transport dla "potrzebującego" , nawet takiego "potrafiącego coś tam coś tam".
|
|
Kisiel określał komuchow jako"rzady ciemniaków "parafrazując to" rządy chamow i ciemniaków "
|
|
no to jaK MIALA wrocic bedac po i do tego z walizka TO JEST TA PANI CO W SEJMIE BYLA NARABANA ALE jak mowi pani szydlo nam sie to nalezy
|
|
Michaś, poczciwej babuszki z PiS nie przewieziesz?
|
|
... prawdziwy dżentelmen ... siedzi w samochodzie a kobieta, której pomaga sama pakuje walizkę do bagażnika :)
|
|
A co ze sprawą śmiertelnego wypadku, w którym uczestniczyli sędziowie?
|
|
A co ze sprawą śmiertelnego wypadku, w którym uczestniczyli sędziowie?A to oni spowodowali ten wypadek? Przestań z tą ordynarną, szytą grubymi nićmi propagandą. Ty nawet księży-pedofilów wybielasz, więc szubrawiec z ciebie nie z tej ziemi! |
|
A co ze sprawą śmiertelnego wypadku, w którym uczestniczyli sędziowie?To samo co w sprawie wypadku w Lubiczu. |
|
A skoro o pedofilach mowa: co tam słychać w Wiosce Żywej Archeologii? Pieszczoch PO uwiódł dziewczynkę i zabawiał się z nią pod czułym okiem protektorów partyjnych. I nie ma nic wspólnego z klerem...
|
|
A to tam sędziowie stuknęli swoim samochodem w motocykl, odjechali nie udzielając pomocy i nie wzywając służb, i była ofiara śmiertelna?A co ze sprawą śmiertelnego wypadku, w którym uczestniczyli sędziowie?To samo co w sprawie wypadku w Lubiczu. |
|
W takim razie nie mam pojęcia, do czego pijesz, bo nie słyszałem o żadnych sędziach, którzy stuknęliby samochodem w motocykl. Znowu jakieś PiSowskie brednie?A to tam sędziowie stuknęli swoim samochodem w motocykl, odjechali nie udzielając pomocy i nie wzywając służb, i była ofiara śmiertelna?A co ze sprawą śmiertelnego wypadku, w którym uczestniczyli sędziowie?To samo co w sprawie wypadku w Lubiczu. |
|
Czy ubytek słuchu może się przekładać na uczucie nienawiści do partii politycznej? Jak widać może.
|
Strona 1 z 2
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|